DevilWish Публикувано на Декември 25 Report Share Публикувано на Декември 25 Песента започва по малко по-различен начин в началото. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Уникална песен!Добре, че Джена поне тук не е накичена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 И аз забелязах промененото начало. Песента ми е една от любимите от албума й, дано и снима официално видео. Дженка иначе е много красива, както винаги! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 И аз забелязах промененото начало. Песента ми е една от любимите от албума й, дано и снима официално видео. Дженка иначе е много красива, както винаги! +1. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Уникална песен!Добре, че Джена поне тук не е накичена. Песента наистина е добра! Само където е сменила перушината с люспи. Дженка иначе е много красива, както винаги! Да ти имам извратените критерии за красота. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Със сигурност предпочитам (а и не само аз) "люспи" и пера пред това подобие на гейша : Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Със сигурност предпочитам (а и не само аз) "люспи" и пера пред това подобие на гейша : Тази рокля е прекрасна и струва колкото майка ти и баща ти, взети заедно. Джена само може да си мечтае за оригинален тоалет на Just Cavalli, с нейните смешни реплики на всеки концерт! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Само където е сменила перушината с люспи. Да ти имам извратените критерии за красота. Със сигурност предпочитам (а и не само аз) "люспи" и пера пред това подобие на гейша : люспи вика :1000 (29): :roll1: Е сега, Стерео, признай си, че Джена изглежда отвратително от лятото, като изключим Неверници. Каква е тая мания с тия пера, паети, латекс и "люспи" не знам. Изобщо не отиват на младо момиче, тоя Бони трябва да го разкарат от нея на секундата, само той я прави на чучело, нямам думи. Тя милата винаги си е залитала по кича, ама сега като се събра с Бони и двете лели стана наистина страшно. п.п. Иначе песента е мноого добра, при Джена няма слабо от години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Тази рокля е прекрасна и струва колкото майка ти и баща ти, взети заедно. Джена само може да си мечтае за оригинален тоалет на Just Cavalli, с нейните смешни реплики на всеки концерт! Колко майка ми и баща ми ? Явно много съм те засегнал, извинявай Е сега, Стерео, признай си, че Джена изглежда отвратително от лятото, като изключим Неверници. Каква е тая мания с тия пера, паети, латекс и "люспи" не знам. Изобщо не отиват на младо момиче, тоя Бони трябва да го разкарат от нея на секундата, само той я прави на чучело, нямам думи. Тя милата винаги си е залитала по кича, ама сега като се събра с Бони и двете лели стана наистина страшно. п.п. Иначе песента е мноого добра, при Джена няма слабо от години. Абе на фона на горепосочената снимка на Емилия си предпочитам люспите, перата, паетите ... Но като цяло - да, кофти стилист, макар, че роклята от последния клип "Моята награда" е на Есил Дюран, не на Бони. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Колко майка ми и баща ми ? Явно много съм те засегнал, извинявай Да, точно пък от някъв непознат ще се засегна. :1000 (10): Просто не нацели тоалета на Емилия, с който да се правиш на интересен, а стана още по-смешен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Абе на фона на горепосочената снимка на Емилия си предпочитам люспите, перата, паетите ... Но като цяло - да, кофти стилист, макар, че роклята от последния клип "Моята награда" е на Есил Дюран, не на Бони. Да, и на мен не ми харесва Емилия с тая коса и рокля, по-добре, че се осъзна и сега изглежда нормално. Не знам дали сте забелязали, обаче на Джена й слагат някакъв изкуствен бритон, не знам с каква цел. Беше с него на концерта, после на афтър партито и сега на Моята награда. Много се чудих дали е перука, ама в края на клипа я дават по в профил и от там се вижда... И той също е ужасен :1000 (24): :1000 (29): Иначе в новия клип пак е по-добре с тая червената рокля, на концерта беше най-зле, с това нещо около врата. Такива коментари съм чел за нея в нета, със сълзи съм се смял как я иронизират заради визията. Дано поне се вслуша в коментарите на хората и се върне към стария си стил. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Тази рокля е прекрасна и струва колкото майка ти и баща ти, взети заедно. Джена само може да си мечтае за оригинален тоалет на Just Cavalli, с нейните смешни реплики на всеки концерт! Само дето и на Емата не е оригинален тоалет. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Яка е песента, заслужава клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Само дето и на Емата не е оригинален тоалет. Напротив, оригинален си е. Лично дизайнерката на 2012 - Антония Йорданова й го е избирала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Напротив, оригинален си е. Ето го оригинала: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Pumpkin Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Много яка песен. Постепенно си става хит. Но трябваше гръцката да снима, на тази така или иначе, до колкото знам, вече й е заснет официален клип, освен ако клипа не е и на двете версии. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Песента е 6 точки, много ми харесва Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Започна много да ми харесва, жестока песничка е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.