Grigor Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Моли се да не почна Страх ме е Кой ще му каже Още колко нощи Хавана Тропикана Моето слабо място Без извинение Не мога да губя Да съм с теб Ако няма те Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Моли се да не почна - ДженаХавана Тропикана - Галена и Живко миксМоето слабо място - ПреславаОще колко нощи - Цветелина ЯневаБеше обич - ФикиДа ти се доказвам - ДженаНай-добрата - АндреаБоже, прости - Галена и ФикиВсе си ти - ВаляТочно никога - Галена Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Моето слабо място Да бях от гадните Хавана-Тропикана Мойто зайче Страх ме е Моли се да не почна Ако счупят всяка нота Кой ще му каже Още колко нощи Ако утре ме губиш Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Татяна - На морето Татяна - През сълзи обичам те Татяна - Поздрав за бившия Емилия - Да бях от гадните Цветелина Янева - Страх ме е Мария - Да съм с теб Галена - Хавана Тропикана Цветелина Янева - Още колко нощи Мария - Ако няма те Преслава - Кажи "Здравей" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 1.Галена-Хавана Тропикаа 2.Преслава-Моето слабо място 3.Джена-Неверници 4.Джена-Да ти се доказвам 5.Фики-Горе-долу 6.Галена-Точно никога 7.Преслава-Пиши го неуспешно 8.Преслава-Режим неприлична (знам, че излезе 2013,но тази година ми беше много любима) 9.Андреа-Най-добрата 10.Галин-Все напред Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gott Mit Uns Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 1. Андреа - Най-добрата 2. Мария & X - Да съм с теб 3. Галена - Точно никога 4. Мария и Азис - Каза ли го 5. Галин - С мене да вървиш 6. Преслава - Моето слабо място 7. Андреа и Джордан - Искам нещо от теб 8. Галена - Хабиби 9. Галин ft. Камелия - Само за минута 10. Яница - Всичко чуждо пожелаваш И още.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 Галена ft. Faydee - Хабиби Фики - Стига Галена & Фики - Боже, прости Андреа - Най-добрата Емилия - Да бях от гадните Галена - Точно никога Галена ft. DJ Живко Микс - Хавана Тропикана Джена - Да ти се доказвам Преслава - Ако утре ме губиш Фики - Беше обич Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 1. Галена - Хавана Тропикана 2. Мария и Азис - Чуй ме 3. Емилия - Да бях от гадните 4. Джена - Моли се да не почна 5. Андреа - Най-добрата 6. Галена - Точно никога 7. Фики - Беше обич 8. Джена - Да ти се доказвам 9. Преслава - Пиши го неуспешно 10. Яница - Всичко чуждо пожелаваш Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 1. Джена - Моли се да не почна 2. Джена - Да ти се доказвам 3. Преслава - Моето слабо място 4. Анелия и Giorgos Giasemis - Изведнъж 5. Кали - Аз съм аз 6. Емилия и Ави Бенеди - Кой ще му каже 7. Емилия - Да бях от гадните 8. Галена и Фики - Боже, прости 9. Фики - Горе-долу 10. Цветелина Янева ft. Фики - Страх ме е + още няколко :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 1. Галена и Живко Микс - Хавана-Тропикана 2. Преслава - Режим неприлична 3. Джена - Моли се да не почна 4. Преслава - Ако утре ме губиш 5. Яница - Всичко чуждо пожелаваш 6. Емилия и Ави Бенеди - Кой ще му каже 7. Джена - Да ти се доказвам 8. Галин и Джена - С мене да вървиш 9. Джена - Неверници 10. Емилия - Да бях от гадните 2009 : Емануела - Късам ти нервите 2010 : Цветелина Янева - За контакти 2011 : Джена и Андреас - Да те прежаля 2012 : Галена - Спри ме 2013 : Андреа - Никой друг Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 1.Андреа - Най-добрата 2.Галена и Фики - Боже, прости 3.Галена ft. Faydee - Habibi 4.Галена - Хавана тропикана 5.Галена - Точно никога 6.Преслава - Моето слабо място 7.Цветелина Янева - Страх ме е 8.Яница - Всичко чуждо пожелаваш 9.Преслава - Ако утре ме губиш 10.Крисия Димитрова - Нищо не печелиш Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
EuroDance Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 1. Преслава - Моето слабо място 2. Кали - Аз съм аз 3. Галена и Живко Микс - Хавана Тропикана 4. Илиян и Алекс - Единствена 5. Преслава - Пиши го неуспешно 6. Джена - Неверници 7. Фики - Горе-долу 8. Емилия и Ави - Кой ще му каже 9. Джена - Да ти се доказвам 10. Константин - Предишната Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 1.Ваня - Ти ли си 2.Емилия - Да бях от гадните 3.Магда - Нова страница 4.Емилия и Ави Бенеди - Кой ще му каже 5.Яница - Всичко чуждо пожелаваш 6.Ани Хоанг - Официално бивша 7.Димана - Да й вдигна ли 8.Ваня и Тони Стораро - Край да няма 9.Андреа - Най-добрата 10.Галена - Завиждайте Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 1. "Моли се да не почна" - Джена 2. "Да ти се доказвам" - Джена 3. "Неверници" - Джена 4. "Моето слабо място" - Преслава 5. "Още колко нощи" - Цветелина Янева 6. "Пиши го неуспешно" - Преслава 7. "Чуй ме" - Мария и Азис 8. 'Стига" - Фики 9. "Хавана Тропикана" - Галена и Живко 10. "Изведнъж" - Анелия и Дъ Йоргос Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Емилия- Да бях от гадните Кали- Аз съм аз Преслава- Моето слабо място Емилия- Кой ще му каже Това са ми най-слушаните... други песни не помня... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bandidodido Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 1.Преслава - Моето слабо място 2.Преслава и Тони Стораро - Повече не питай 3.Преслава - Ако утре ме губиш 4.Преслава - Кажи здравей 5.Галена - Хавана Тропикана 6.Фики - Стига 7.Галена - Точно никога 8.Мария и Азис - Чуй ме 9.Андреа - Най - добрата 10.Анелия - Изведнъж Пп : Да оправите на Пайнерката ТРОЙНИЯ ПОСТ (Прекали вече :D ) , че не за пръв път го виждам от нея в класация, а стават и грешки при броенето. + Да бях от гадните ми е изтъркана до боолка. Ако беше гласувала за друга можеше и да не забележа :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Джена - Да ти се доказвам Преслава - Моето слабо място Галин и Джена - С мен да вървиш Галин - Все напред Галена - Хавана тропикана Емилия - Да бях от гадните Глория - Утре ще е по-добре (нз дали се брои за 2014) Галена - Точно никога Преслава - Кажи здравей Ваня и Тони Стораро - Край да няма Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
famous92 Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 1. Джена - "Да ти се доказвам" 2. Галена ft. DJ Живко Микс - "Хавана Тропикана" 3. Андреа - "Най-добрата" 4. Сиана - "Щастливо влюбена" 5. Яница - "Всичко чуждо пожелаваш" 6. Галин ft. Джена - "С мене да вървиш" 7. Юнона - "На 2 секунди" 8. Галин ft. Камелия - "Само за минута" 9. Фики - "Горе-долу" 10. Мария & Азис - "Чуй ме" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.