Fast Публикувано на Декември 25 Report Share Публикувано на Декември 25 Темата е ясна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 money Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 и аз пари Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Ми пари основно, но имах и други подаръци, много хубави, но не смятам за редно да споделям вече такива неща с вас. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Пари и дрешки. Ми пари основно, но имах и други подаръци, много хубави, но не смятам за редно да споделям вече такива неща с вас. Тебе те видях в мола с едно гадже, избирахте си парфюми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Пари Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Пари, огромна торта от Неделя, плюшени играчки, лакомства... това е тази година. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Жалко е,че подаръците ви са пари...... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 За мен най-ценният подарък е да бъдеш с близките си и любимите си хора. Парите са необходимост,но не са ценни за подарък. Когато хората ги няма,празниците губят смисъл. Тъй,че материалното не ме блазни мен,не ме радва. Парите не са подаръци. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Жалко е,че подаръците ви са пари...... За мен най-ценният подарък е да бъдеш с близките си и любимите си хора. Парите са необходимост,но не са ценни за подарък. Когато хората ги няма,празниците губят смисъл. Тъй,че материалното не ме блазни мен,не ме радва. Парите не са подаръци. Недей прекалява само. Под елхата близките си ли намираш опаковани? Под подарък най-често се разбира точно нещо материално. Само че нашите като не са сигурни какво да ми вземат и аз като не съм сигурен какво точно искам в момента, защо да не ми дадат пари и като дойде моментът да почувствам нужда от нещо, да си го взема? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Гадже,пари и козметика. :1000 (29): Също и 3 книги, като едната е за истинската история на чалгата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Пари, айфон и кремове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
milesto Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Нищо, просто защото така съм поискал... всичко съм си го получил през годината. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kиро Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Уникално палто на details блуза на pause и iphone 6 Цитирай Report Кво ми скачаш като Глория на репортер от Сигнално жълто: НАЙ-ДОБРИЯ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Нищо, просто защото така съм поискал... всичко съм си го получил през годината. +1. Аз си купих лаптоп с мои пари. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 +1. Аз си купих лаптоп с мои пари. Евала,че мислиш като мен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Две плюшени мечета, козметика, елек и лакомства Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Удължено работно време по празниците ... :D Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Нищо, не бях послушна тази година. И с право Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Ядове, безкрайни телефонни разговори с М-тел и счупен глезен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Малко пари от нашите с които да си купя сам нещо. Но колкото и фалшиво да звучи наистина не ме интересува дори и нищо да не ми се подари. Отдавна не държа на такива неща. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.