Andrew Cunanan. Публикувано на Декември 25 Report Share Публикувано на Декември 25 Годината вече почти свърши и според мен вече е време да наградим най-заслужилите в попфолка в следните категории: 1. Най-тъпа песен. /песента, която най-малко харесвате 2. Двойка песни, които най-много си приличат. /Ъъъ, едната ли почна, или другата? 3. Най-лош дует. /дуетната песен, която най-малко харесвате 4. Най-мазен кючек. /песен, в която толкова са прекалили с ориенталските елементи, че предизвиква неудържимо желание за повръщане у Вас 5. Най-скучно видео. /Това видеоклип ли е, или ТВ версия?! 6. Най-противно видео. /Чак сменяте канала като го пуснат. 7. Песента, която най-малко заслужаваше видеореализация, а я получи. 8. Изпълнител, който най-много деградира като качество 9. Изпълнител, който най-много деградира като популярност 10. Най-окепазено тяло. /може да включва устни, лице, килограми.. сещате се 11. Изпълнител с най-безплодни усилия /напъва се, ама все не става 12. Изпълнител с най-лош вкус за обличане 13. Най-селско излъчване 14. Най-безсмислен текст 15. Най-голяма излагация 16. Най-лошо концертно присъствие 17. Най-лошо клубно присъствие 18. Най-натрапваното нещо за годината /може да е песен, която са ротирали твърде много, изпълнител, който са налагали твърде много.. 19. Най-противен певец на годината 20. Най-противна певица на годината По три възможности на категория.. Забавлявайте се! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 1. Най-тъпа песен. - Да й вдигна ли /песента, която най-малко харесвате 2. Двойка песни, които най-много си приличат. - Моли се да не почна/Да ти се доказвам, колкото и да си ги обичам /Ъъъ, едната ли почна, или другата? 3. Най-лош дует. - Изведнъж /дуетната песен, която най-малко харесвате 4. Най-мазен кючек. - Пълна програма /песен, в която толкова са прекалили с ориенталските елементи, че предизвиква неудържимо желание за повръщане у Вас 5. Най-скучно видео. - Повече не питай /Това видеоклип ли е, или ТВ версия?! 6. Най-противно видео. - Кво става тука /Чак сменяте канала като го пуснат. 7. Песента, която най-малко заслужаваше видеореализация, а я получи. - Повече не питай 8. Изпълнител, който най-много деградира като качество - Анелия 9. Изпълнител, който най-много деградира като популярност - Анелия 10. Най-окепазено тяло. - Яница /може да включва устни, лице, килограми.. сещате се 11. Изпълнител с най-безплодни усилия - Татяна /напъва се, ама все не става 12. Изпълнител с най-лош вкус за обличане - Татяна 13. Най-селско излъчване - Татяна 14. Най-безсмислен текст - Гимнастика 15. Най-голяма излагация - Теди А. на последния РД на Планета 16. Най-лошо концертно присъствие - Теди А. 17. Най-лошо клубно присъствие - не знам тук 18. Най-натрапваното нещо за годината - Изведнъж, Галин /може да е песен, която са ротирали твърде много, изпълнител, който са налагали твърде много.. 19. Най-противен певец на годината - Галин 20. Най-противна певица на годината - Татяна Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 1. Най-тъпа песен. Камелия - Престъпно е Роксана и Синан - Кукла Стайл 2. Двойка песни, които най-много си приличат. 3. Най-лош дует. Стефани и Устата Славена и Кристина 4. Най-мазен кючек. Роксана и Синан - Кукла стайл Теди Александрова - Кво става тука Мария и Азис - Чуй ме 5. Най-скучно видео. Глория и Симона - Ако счупят всяка нота Милко Калайджиев - Само ти 6. Най-противно видео. Роксана и Синан - Кво става тука 7. Песента, която най-малко заслужаваше видеореализация, а я получи. Роксана и Синан - Кукла стайл 8. Изпълнител, който най-много деградира като качество Теди Александрова 9. Изпълнител, който най-много деградира като популярност Анелия Камелия 10. Най-окепазено тяло. Яница Андреа 11. Изпълнител с най-безплодни усилия Татяна Биляна 12. Изпълнител с най-лош вкус за обличане Джена Камелия 13. Най-селско излъчване Сиана Теди Александрова 14. Най-безсмислен текст Теди Александрова - Кво става тука Роксана и Синан - Кукла стайл Мария и Азис - Чуй ме 15. Най-голяма излагация Камелия 16. Най-лошо концертно присъствие Кристиана Ани Хоанг 17. Най-лошо клубно присъствие Мария 18. Най-натрапваното нещо за годината Фики 19. Най-противен певец на годината Живка Добрев 20. Най-противна певица на годината Камелия Юнона Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 1. Най-тъпа песен. Фики - "Стига" 2. Двойка песни, които най-много си приличат. ....... 3. Най-лош дует. Милко Калайджиев и Наско Ментата Стефани и Устата 4. Най-мазен кючек. Милко Калайджиев и Наско Ментата - "Джипове, джетове" (както там се казва) Теди Александрова - "Коледни желания" 5. Най-скучно видео. Милко Калайджиев - "Само ти" 6. Най-противно видео. Фики - "Стига" 7. Песента, която най-малко заслужаваше видеореализация, а я получи. Галена и Фики - "Боже, прости" 8. Изпълнител, който най-много деградира като качество Теди Александрова 9. Изпълнител, който най-много деградира като популярност 10. Най-окепазено тяло. Яница 11. Изпълнител с най-безплодни усилия Биляна 12. Изпълнител с най-лош вкус за обличане Яница 13. Най-селско излъчване Фики 14. Най-безсмислен текст Теди Александрова - Кво става тука Стефани и Устата - Престъпно грешен Мария и Азис - Чуй ме 18. Най-натрапваното нещо за годината Фики - Стига 19. Най-противен певец на годината Фики Живка Добрева 20. Най-противна певица на годината Стефани Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 1. Най-тъпа песен. Андреа - Искам нещо от теб Преслава - Ти на мен ли ?? Аз на теб !? :1000 (10): 2. Двойка песни, които най-много си приличат. Преслава - Моето слабо място / Нашето любов е 3. Най-лош дует. Андреа и Джордан Сиана и Димана .. 4. Най-мазен кючек. Роксана и Синан - Кукла стайл Теди Александрова - Кво става тука 5. Най-скучно видео. Андреа - Искам нещо от теб Преслава и Стораро - Повече не питай 6. Най-противно видео. Теди Александрова - Кво стаа тука 7. Песента, която най-малко заслужаваше видеореализация, а я получи. Преслава и Стораро - Повече не питай 8. Изпълнител, който най-много деградира като качество Теди Александрова Константин Ивана 9. Изпълнител, който най-много деградира като популярност Андреа Ивана 10. Най-окепазено тяло. Андреа 11. Изпълнител с най-безплодни усилия Татяна 12. Изпълнител с най-лош вкус за обличане Джена Андреа 13. Най-селско излъчване Сиана Теди Александрова Борис Дали 14. Най-безсмислен текст Теди Александрова - Кво става тука Роксана и Синан - Кукла стайл Мария и Азис - Чуй ме 15. Най-голяма излагация Андреа 16. Най-лошо концертно присъствие Райна 17. Най-лошо клубно присъствие Андреа Преслава 18. Най-натрапваното нещо за годината Фики 19. Най-противен певец на годината Фики 20. Най-противна певица на годината Андреа Ивана Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 1. Най-тъпа песен. Гимнастика, Come back-Даяна, Надя казакова-някаква приказка беше, в дует с мъж 2. Двойка песни, които най-много си приличат. Глория-Утре ще е по-добре/Джена-Моята награда 3. Най-лош дует. Славена и Кристина, даже не знаех, че имат дует, сега го видях в номинациите :Д 4. Най-мазен кючек. Гимнастика 5. Най-скучно видео. Кристиана-Зарибената Гимнастика Карлос-Кофти хора 6. Най-противно видео. Гимнастика 7. Песента, която най-малко заслужаваше видеореализация, а я получи. Даяна-Come back Кристиана-Зарибената Кукла Стайл 8. Изпълнител, който най-много деградира като качество Теди А. 9. Изпълнител, който най-много деградира като популярност Траяна Райна 10. Най-окепазено тяло. Юнона и Яница, ужасни устни 11. Изпълнител с най-безплодни усилия Юнона, Надя Казакова, Райна, Денис - толкова са много тука, че 3 не стигат 12. Изпълнител с най-лош вкус за обличане Райна, Теодора... и тук са доста 13. Най-селско излъчване Татяна 14. Най-безсмислен текст Роксана-А така така, кукла стайл 15. Най-голяма излагация Теди А на концерта 16. Най-лошо концертно присъствие Теди А. и всички останали, които пеят на плейбек 17. Най-лошо клубно присъствие Преслава Емануела 18. Най-натрапваното нещо за годината Цветелина Янева и двете й поп песни...първата е хубава, но доста я натрапваха Мария и Азис и двата дуета 19. Най-противен певец на годината Джамайката и Живко Микс 20. Най-противна певица на годината Гласувам съм за тези, които все пак са привлекли някакво внимание към себе си, макар и отрицателно. Тия от Фен тв са толкова безинтересни, световно неизвестните Ашлита,Кристини, Алекси, Андриани, Анастасии изобщо не съм ги слушал и нямам намерение, защото ако бях, със сигурност щяха да оглавят всички категории, тия по-горе изброените от Пайнер са цвете в сравнение с тия певачки. И най-смотания клип на Пайнер е класи над клиповете на Фен, тия хора са толкова закъсали, че няма накъде повече. Дори Алисия и Емануела не могат да ги оправят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 1. Най-тъпа песен - Преслава - Кажи Здравей, Галин - Между нас, Райна - Лицемери 2. Двойка песни, които най-много си приличат - Кали - Аз съм аз, Андреа - Най-добрата, Борис Дали - Ще си говорим пак, Константин - Студентка - поне четворка, пропускам други сигурно 3. Най-лош дует - Андреа и Джордан - Искам нещо от теб. Не че е толкова лоша, но другите дуети сякаш бяха по-сполучливи. 4. Най-мазен кючек - Мария и Азис - Чуй ме, Азис - Миконос, Тони Стораро - Това е сватба 5. Най-скучно видео - Кали - Аз съм аз, Преслава - Режим Неприлична, Алисия - Не пропусна 6. Най-противно видео - Преслава - Режим Неприлична, Кали - Аз съм аз, Крисия Димитрова - Нищо не печелиш 7. Песента, която най-малко заслужаваше видеореализация, а я получи - Преслава - Режим Неприлична, Азис - Миконос, Соня Немска - Като стъкло 8. Изпълнител, който най-много деградира като качество - Андреа, Алисия, Азис 9. Изпълнител, който най-много деградира като популярност - Малина, Райна, Лияна 10. Най-окепазено тяло - Яница, и миналата година доста хора я номинирахме, но все още е най-фрапантна 11. Изпълнител с най-безплодни усилия - Кристиана, Димана 12. Изпълнител с най-лош вкус за обличане - Сиана, Кали 13. Най-селско излъчване - Сиана, Кали, Галин 14. Най-безсмислен текст - Мария и Азис - Чуй ме, Фики - Горе-долу, Ерик - Атрактивна 15. Най-голяма излагация - Преслава с фалшивото Още, още на турнето, пеенето на Галена на турнето, връщането на Десислава в Пайнер 16. Най-лошо концертно присъствие - Кали, Кристиана 17. Най-лошо клубно присъствие - Преслава 18. Най-натрапваното нещо за годината - Преслава - Режим Неприлична 19. Най-противен певец на годината - Константин като цяло, иначе последната му песен ме кефи 20. Най-противна певица на годината - Кали Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 1. Най-тъпа песен. - "Кукла style" - Роксана и Синан 2. Двойка песни, които най-много си приличат. - "Моето слабо място" / "Нашето любов е" 3. Най-лош дует. - "Кукла style"- Роксана и Синан - "По женски" - Славена и Кристина 4. Най-мазен кючек. - "Миконос" - Азис 5. Най-скучно видео. - "Повече не питай" - Преслава и Стораро 6. Най-противно видео. - "Миконос" - Азис 7. Песента, която най-малко заслужаваше видеореализация, а я получи. - "Повече не питай" - Преслава и Тони Стораро - "Нашето любов е" - Преслава 8. Изпълнител, който най-много деградира като качество - Анелия 9. Изпълнител, който най-много деградира като популярност - Камелия - Андреа 10. Най-окепазено тяло. - Яница 11. Изпълнител с най-безплодни усилия - Юнона - Сиана 12. Изпълнител с най-лош вкус за обличане - Джена 13. Най-селско излъчване - Юнона 14. Най-безсмислен текст - "Диги дай, дай" - Кристиана - "Чуй ме" - Мария и Азис - "Кво става тука" - Теди А. и Борис Д. 15. Най-голяма излагация - Теди А. на последния концерт на Планета - Татяна на последните Награди на Планета 16. Най-лошо концертно присъствие - Борис Дали - Константин - Теди А. 17. Най-лошо клубно присъствие - Преслава 18. Най-натрапваното нещо за годината - Галин - Фики колкото и да ги харесвам и двамата, тва е безспорен факт 19. Най-противен певец на годината - Крум 20. Най-противна певица на годината - Камелия p.s. Липсва категорията "Песента, която най-много заслужаваше видеореализация, но не я получи". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gott Mit Uns Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 1. Най-тъпа песен. Кукла стайл Студентка 2. Двойка песни, които най-много си приличат. Официално бивша и Пеперудите 3. Най-лош дует. Кукла стайл 4. Най-мазен кючек. Пий цяла нощ 5. Най-скучно видео. Алергична 6. Най-противно видео. Студентка 7. Песента, която най-малко заслужаваше видеореализация, а я получи. Студентка 8. Изпълнител, който най-много деградира като качество Анелия 9. Изпълнител, който най-много деградира като популярност Райна 10. Най-окепазено тяло. Ивана 11. Изпълнител с най-безплодни усилия Юнона 12. Изпълнител с най-лош вкус за обличане Джена 13. Най-селско излъчване Сиана Фики Роксана 14. Най-безсмислен текст Кукла стайл 15. Най-голяма излагация Анелия 16. Най-лошо концертно присъствие Кристиана 17. Най-лошо клубно присъствие Емануела 18. Най-натрапваното нещо за годината Фики 19. Най-противен певец на годината Фики 20. Най-противна певица на годината Роксана Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 1. Най-тъпа песен. Даяна - "Come back" 2. Двойка песни, които най-много си приличат. Галин - "Момче без сърце", "Колко много" 3. Най-лош дует. Мария и Азис - "Чуй ме" 4. Най-мазен кючек. Живка микс - "Гимнастика" 5. Най-скучно видео. Надя Казакова - "Моето аз" 6. Най-противно видео. Яница - "Виж ме" 7. Песента, която най-малко заслужаваше видеореализация, а я получи. Емилия - "Балкания" 8. Изпълнител, който най-много деградира като качество Камелия 9. Изпълнител, който най-много деградира като популярност Ивана 10. Най-окепазено тяло. Яница 11. Изпълнител с най-безплодни усилия Татяна 12. Изпълнител с най-лош вкус за обличане Роксана 13. Най-селско излъчване Роксана 14. Най-безсмислен текст Фики - "Горе-долу" 15. Най-голяма излагация Анелия 16. Най-лошо концертно присъствие Яница 17. Най-лошо клубно присъствие Преслава 18. Най-натрапваното нещо за годината Галин 19. Най-противен певец на годината Фики 20. Най-противна певица на годината Яница Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
famous92 Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 1. Най-тъпа песен. Теди Александрова - "Коледни желания" 2. Двойка песни, които най-много си приличат. Преслава - "Моето слабо място" и Преслава - "Нашето любов е" 3. Най-лош дует. Славена & Кристина - "По женски" 4. Най-мазен кючек. Dj Живко Микс & Джамайката - "Гимнастика" 5. Най-скучно видео. Надя Казакова & Яни Тонев - "Двама с теб" 6. Най-противно видео. Милко Калайджиев - "Само ти" 7. Песента, която най-малко заслужаваше видеореализация, а я получи. Даяна - "Come back" 8. Изпълнител, който най-много деградира като качество. Камелия 9. Изпълнител, който най-много деградира като популярност. Ивана 10. Най-окепазено тяло. Яница 11. Изпълнител с най-безплодни усилия. Надя Казакова 12. Изпълнител с най-лош вкус за обличане. Райна 13. Най-селско излъчване. Роксана 14. Най-безсмислен текст. Милко Калайджиев & Наско Ментата - "Частно парти" 15. Най-голяма излагация. Теди Александрова ft. Борис Дали - "К'во става тука" - изпълнение на 13 години Планета ТВ 16. Най-лошо концертно присъствие. Кристиана - "Диги дай, дай" - изпълнение на 13 години Планета ТВ 17. Най-лошо клубно присъствие. Ани Хоанг 18. Най-натрапваното нещо за годината. Фики 19. Най-противен певец на годината. Милко Калайджиев 20. Най-противна певица на годината. Славена Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 1. Най-тъпа песен "Коледни желания" 2. Двойка песни, които най-много си приличат "Моето слабо място"/"Нашето любов е" 3. Най-лош дует "Изведнъж" - Анелия и ДъЙоргос 4. Най-мазен кючек "К'во става тука" 5. Най-скучно видео "Повече не питай" 6. Най-противно видео "Режим неприлична" 7. Песента, която най-малко заслужаваше видеореализация, а я получи "Нашето любов е", "Не мога да губя" 8. Изпълнител, който най-много деградира като качество Анелия, Андреа 9. Изпълнител, който най-много деградира като популярност Камелия, Андреа 10. Най-окепазено тяло Яница 11. Изпълнител с най-безплодни усилия Юнона 12. Изпълнител с най-лош вкус за обличане Теодора 13. Най-селско излъчване Теодора, Юнона 14. Най-безсмислен текст "К'во става тука" 15. Най-голяма излагация "Коледни желания" 16. Най-лошо концертно присъствие Теди Александрова 17. Най-лошо клубно присъствие 18. Най-натрапваното нещо за годината DESS ft. NaNa 19. Най-противен певец на годината Илиян 20. Най-противна певица на годината Джена Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.