ENJOY Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Пламене, айде малко се усети, че не си интересен с подобни подмятания. Не подмятам, а казвам. Нали спонсори търси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Така е. Нейната песен отдавна е изпята. Не е интересна и не предлага нищо добро. Само претоплени манджи от онзи ден. Тя не е особено умна и няма нюх за кариера, песни и клипове. Замислял ли си се да посетиш лечебно заведение? Злобата ти е патологична. Със сигурност само една проста, посредствена и меркантилна певица би изпяла песни като "Ако счупят всяка нота", "Пясъчни кули", "Утре ще е по-добре", "Двойна игра", "Всеки си плаща", "Имам нужда от теб", "Давай, за да получаваш". Вие имате ли идея как се намират спонсори, особено в тия времена и отстъплението на чалгата? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Не подмятам, а казвам. Нали спонсори търси. Защо трябва ТЯ да търси спонсори? Глория няма ли си ПРОДУЦЕНТ да и търси спонсори? Ако ТОЙ не намери спонсори, значи ТОЙ трябва да финансира изявата и. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Защо трябва ТЯ да търси спонсори? Глория няма ли си ПРОДУЦЕНТ да и търси спонсори? Ако ТОЙ не намери спонсори, значи ТОЙ трябва да финансира изявата и. Е сякаш не знаеш що... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Е сякаш не знаеш що... Всичко знам и го повтарям от много години. Но тук сега е модерно да се говори, че в Пайнер било толкова супер, че просто е самоубийство да не си там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Всичко знам и го повтарям от много години. Но тук сега е модерно да се говори, че в Пайнер било толкова супер, че просто е самоубийство да не си там. Който е кадърен ще се оправи и без Пайнер, това е истината. Друг е въпроса, че повечето нямат ташаци и ги е страх, затова си седят на задника и кротуват.Разбира се трябва да се сърдят единствено на себе си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Който е кадърен ще се оправи и без Пайнер, това е истината. Друг е въпроса, че повечето нямат ташаци и ги е страх, затова си седят на задника и кротуват.Разбира се трябва да се сърдят единствено на себе си. В Българкия бол с кадърни като Невена Цонева, Десислава, Нели Петкова и куп други - едвам свързват двата края, принуждават се да ходят отново в музикални предавания и т.н. Ако си кадърен в свирките - да, всичко ще ти е точно като на редица чалгаджийки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 В Българкия бол с кадърни като Невена Цонева, Десислава, Нели Петкова и куп други - едвам свързват двата края, принуждават се да ходят отново в музикални предавания и т.н. Ако си кадърен в свирките - да, всичко ще ти е точно като на редица чалгаджийки. Имах предвид след като са изградили име... Десислава си имаше участия и успехи и без Пайнер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Еееееееее, разгеле! Четете сега това долу в черното каре.... "Връщам се на концертна сцена". Да го четат и фйенчетата на Ивана.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Е поне разбрахме защо участията на Глория са намалели. Както винаги и сега е взела за пример Цеца, която до колкото ми е известно прави само концерти вече. В което няма нищо лошо между другото. Колкото до това дали ще напусне Пайнер или не - изобщо не ми пука аз ще я слушам дори и на луната да се качи и не само аз. Глория е емблемата на тая фирма, на тая музика дори и не вярвам да не й дадат каквото поиска въпреки всичко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Е поне разбрахме защо участията на Глория са намалели. Както винаги и сега е взела за пример Цеца, която до колкото ми е известно прави само концерти вече. В което няма нищо лошо между другото. Колкото до това дали ще напусне Пайнер или не - изобщо не ми пука аз ще я слушам дори и на луната да се качи и не само аз. Глория е емблемата на тая фирма, на тая музика дори и не вярвам да не й дадат каквото поиска въпреки всичко. Фактът, че Глория няма ежедневни участия като наркоманките, не значи, че й липсват такива. Тя може да си избира, не е нужно да е навсякъде. А и не всичко се обявява, като например някои частни партита и културни мероприятия. Ако следите изявите й, ще знаете, че е пяла тази година и по празници на градове, стадиона в Раковски го напълни до дупка, всички големи дискотеки почти е минала, концерти също си направи. Турнето в щатите да не забравяме. Празно не е било никъде - поне аз съм свидетел, където съм бил. Едва ли заради Цеца е така, защото Глория, предполагам, има повече нужда от участия от Цеца, а и Цеца също пее по дискотеки по сръбско, Швейцария и т.н. Чудите се вече какво да измислите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Напълно съм склонен да мисля, че несъответствията между Глория и фирмата не са само на база концерта й. През 2003 също са имали спречкване с Димитров по повод тогавашния концерт, и то за нещо съвсем дребно. Нормално е да иска те да платят своята част. Според мен, съдейки по интервюто за тоя хибрид "Телеграф", тя намеква и за подхвърленото преди година при Ема Стоянова - че иска трибуна, където да си представя продукцията, да си има програми, студия и предавания. Тя затова правеше и тв версии преди време. Тя обича да работи на принципа цял албум с нови песни, от които да клипира най-много две-три, а останалите да заснеме като тв версии, за да не потъват съвсем в нищото, иначе не й излиза сметката да прави авторски неща. Нейният маниер на работа е за Сърбия. А и там държат повече на мелодиите и текстовете. Тук дори да реализираш дадена песен, пак ще потъне, защото някой си плаща за ротацията и му излъчват бозата през половин час, а в каталога на фирмата има над 30 изпълнители. По същия начин в дискотеките - въртят 5 песни на 5-ма изпълнители и това е. Колкото до спонсорите - те са лични контакти на самия изпълнител и на фирмата, има си и списък - не такъв, за който говори Рени, и там се дава предложение за евентуално сътрудничество, и вече който се отзове. Не става да си хванеш от улицата спонсор. 2015 сме вече - пари не се дават току-така, а и повече такива меценати се отдръпнаха от чалгата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Фактът, че Глория няма ежедневни участия като наркоманките, не значи, че й липсват такива. Тя може да си избира, не е нужно да е навсякъде. А и не всичко се обявява, като например някои частни партита и културни мероприятия. Ако следите изявите й, ще знаете, че е пяла тази година и по празници на градове, стадиона в Раковски го напълни до дупка, всички големи дискотеки почти е минала, концерти също си направи. Турнето в щатите да не забравяме. Празно не е било никъде - поне аз съм свидетел, където съм бил. Едва ли заради Цеца е така, защото Глория, предполагам, има повече нужда от участия от Цеца, а и Цеца също пее по дискотеки по сръбско, Швейцария и т.н. Чудите се вече какво да измислите. Мисълта ми беше съвсем друга, но някои хора изглежда само чакате удобен момент за да спорите. Вероятно ако е решила да прави концерти за напред е намалила клубните си участия за да не пренасища публиката с присъствието си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Мисълта ми беше съвсем друга, но някои хора изглежда само чакате удобен момент за да спорите. Вероятно ако е решила да прави концерти за напред е намалила клубните си участия за да не пренасища публиката с присъствието си. Не споря. Не ги е намалила. Последно беше в Плазза, преди това в Галакси, Найт флайт, Каручката, преди това и други в Студентски и в провинцията. Просто е казвала, че през зимата обича повече да прави концерти, а да не е в задимени помещения. След 2009 тази година пак направи турне в северна България. Но от концерти пари няма да изкара, затова няма и файда да намаля участията. И да ти кажа, в някои дискотеки озвучаването е бутафорно и не повтаря участие. Не знам защо изглежда, че няма клубни изяви, не е така. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
famous92 Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Ще е най-голямата простотия, ако махнат Глория. Камелия не трябваше да я махат. Пайнер много губи. Това са имена в поп-фолка, не някакви си Надя Казакова, Крисия Димитрова и т.н. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Ще е най-голямата простотия, ако махнат Глория. Камелия не трябваше да я махат. Пайнер много губи. Това са имена в поп-фолка, не някакви си Надя Казакова, Крисия Димитрова и т.н. И какво губят? Тези имена винаги ще се свързват с Пайнер, те вече са им дали нужното - към днешна дата почти никой не се вълнува от новата продукция на Глория и това си личи по гледанията и по приемите на концерти. Ако и на двете страни им е по-изгодно, нека да се разделят. Така Глория ще си прави каквото си иска, феновете й ще са по-доволни и няма да минава като пълнеж по програми и концерти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 И какво губят? Тези имена винаги ще се свързват с Пайнер, те вече са им дали нужното - към днешна дата почти никой не се вълнува от новата продукция на Глория и това си личи по гледанията и по приемите на концерти. Ако и на двете страни им е по-изгодно, нека да се разделят. Така Глория ще си прави каквото си иска, феновете й ще са по-доволни и няма да минава като пълнеж по програми и концерти. Миналата година хич не беше пълнеж, след като залата й пееше песента и то куплетите не само припевите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Миналата година хич не беше пълнеж, след като залата й пееше песента и то куплетите не само припевите! Напротив, цялата подредба на концертите в последните 7-8 години, самите изяви и крайният ефект накрая говори, точно за пълнеж. И не само тя си е виновна.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Напротив, цялата подредба на концертите в последните 7-8 години, самите изяви и крайният ефект накрая говори, точно за пълнеж. И не само тя си е виновна.... Подредбата почти винаги е била такава - в блока преди днешните големи пеят Глория, Ивана и Камелия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Подредбата почти винаги е била такава - в блока преди днешните големи пеят Глория, Ивана и Камелия. Няма значение подредбата, а само крайният резултат. А той за Глория никак не е добър в последните години. И на мен не ми е приятно, но е факт. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Няма значение подредбата, а само крайният резултат. А той за Глория никак не е добър в последните години. И на мен не ми е приятно, но е факт. Всичко си е до песни. Миналата година като имаше силна песен имаше и силен прием, а иначе, че сама се забива понякога с избор на песни (от старите) си е неин проблем, ако изобщо го счита за такъв... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Интересното е, че Глория не харесва моментните комерси, защото били еднакви, а от последните години има поне 10 нейни песни, които едва различавам една от друга. Всички в стил последната "Криле". Искам малко да смени авторите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Интересното е, че Глория не харесва моментните комерси, защото били еднакви, а от последните години има поне 10 нейни песни, които едва различавам една от друга. Всички в стил последната "Криле". Искам малко да смени авторите. Няма как, не й се дават много пари. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 (редактирано) Искам да отбележа 2 неща и аз: 1. Спомням си, че преди 3 - 4 години, в youtube имаше клип на Не сме безгрешни, който имаше около 1 200 000 гледания, а тогава за чалга песен и 100 000 бяха много. Този клип от тогава не съм го виждал вече. 2. В Cotton си поръчах коя да е песен на Глория и DJ-я каза: "На Глория нямам никоя песен, която да пусна" Редактирано Януари 18 от gotiniq Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари