anelia Публикувано на Декември 29 Report Share Публикувано на Декември 29 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Не виждам смисъл от клип на тази песен. Да пуска следващия дует с Василка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Кефи, разчупено поп/рап парче. След двата кючека с Азо й трябваше точно такава песен. Успех! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 На мен ми трябваха около 10-15 слушания, за да ме грабне песента, първият път ми дойде много скучна, но в последствие зарибява. Днес е и рождения ден на Ники (Х), явно е искала да направи подарък за него, с днешната премиера. Силна година за Общата. пс. freagle, май ще си доволен този път. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 ОМГ тази сериозно ли пуска тази боза ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Страхотна е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Харесва ми как завършва, иначе частите на Мария са пълна скука. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Кефи ме. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Като за първо слушане и на мен ми е скучна, но ми допада, че разнообразява и ще дам шанс на тази песен, като я чуя още няколко пъти по-натам. Тази година на Мария само "Да съм с теб" ми допада много, така, че тая пред дуетите с Азис ми се стори дори прекалено добра. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Пак е крала, но в момента не мога да се сетя от къде... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Голяма смешка е Мария... не знам на каква сцена ще се връща с подобни повърни! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Ловя се на бас че ще изтрият клипа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Зверската мелодия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Ааааа чак сега я чух. Уникална е песента. Ето такива неща ме кефят от Марчето. Особено припевът направо разбива. п.с. чушле, да прав си. Теб от 10-15 слушания, а мен от първия път хааха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Офффф ся видях, че пак е крадена мелодията и то точно на припева. Бахти чудото вече с тая Мария... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Офффф ся видях, че пак е крадена мелодията и то точно на припева. Бахти чудото вече с тая Мария... Трудно е да си й фен... :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 На мен ми трябваха около 10-15 слушания, за да ме грабне песента, първият път ми дойде много скучна, но в последствие зарибява. Днес е и рождения ден на Ники (Х), явно е искала да направи подарък за него, с днешната премиера. Силна година за Общата. пс. freagle, май ще си доволен този път. Не беше ли ти тоя дето каза че Мара не се бутала като Цура и си знаела мястото и правила чалга :1000 (10): :1000 (29): Сега после ми кажи че това нещо може да се доближи като качество на 2те поп песни на Янева ... Песента е мега скучна едвам я изтърпях до края , Мария дори и на запис е покъртителна . Клипа - за 5 лв , иначе пак показва дрехи ... толкова е предзказуема милата Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Не беше ли ти тоя дето каза че Мара не се бутала като Цура и си знаела мястото и правила чалга :1000 (10): :1000 (29): Сега после ми кажи че това нещо може да се доближи като качество на 2те поп песни на Янева ... Песента е мега скучна едвам я изтърпях до края , Мария дори и на запис е покъртителна . Клипа - за 5 лв , иначе пак показва дрехи ... толкова е предзказуема милата Бива ли в 4 и половина да се заяждаш с хората? Наспи се, че тогава натяквай.. Ходи си купи нещо от Лафка и заспивай, и утре е ден. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Бива ли в 4 и половина да се заяждаш с хората? Наспи се, че тогава натяквай.. Ходи си купи нещо от Лафка и заспивай, и утре е ден. Аз може и ся да ставам , пък и не виждам проблем да пиша когато и да е . Тва за Лафка забавно ли трябваше да е ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Яко зарибява .... браво ма, Марооо! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Припева е много зарибяващ. Клипчето е приятно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 С подобни тъпотии нито за фолка става, нито за попа. Не знам скоро кой ще я вика на участия да слуша подобни шитни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Не мога да се начудя как е възможно това нещо да й харесва на Мария, като се има предвид какви песни пускаше като Всичко е платено, Завърти се..., Гейм Оувър, Още три, Любими ръце и т.н. Направо се на**а вече с тия рап помии. :gun_bandana: :gun_bandana: Клипът няма какво да го коментирам... И въпреки всички безумно идиотски нейни решения, как да не я обичаш? Чак е сладка в неспособността си да прецени, че пуска мега големия боклук. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 много проста женица! Не схвана ли, че няма как да бъде Бионсе?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 много проста женица! Не схвана ли, че няма как да бъде Бионсе?! Естествено, но и да можеше, за какво ѝ е? Бионсе в момента е в регрес, други изпълнители са много по-модерни, ама фолкаджийките ни не се усещат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.