ICEberg Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Естествено, но и да можеше, за какво ѝ е? Бионсе в момента е в регрес, други изпълнители са много по-модерни, ама фолкаджийките ни не се усещат. тези пари, които ги влага във вече правени неща, може да ги инвестира, като се опита да направи нещо свое, което пък може и да й се получи и тя да излезе от карикатурният образ в който сама се е вкарала. А песните и клиповете на Би може да си ги пуска в къщи, в колата, във фитнеса и да си избухва на тях, а не да ги краде Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Не беше ли ти тоя дето каза че Мара не се бутала като Цура и си знаела мястото и правила чалга :1000 (10): :1000 (29): Сега после ми кажи че това нещо може да се доближи като качество на 2те поп песни на Янева ... Песента е мега скучна едвам я изтърпях до края , Мария дори и на запис е покъртителна . Клипа - за 5 лв , иначе пак показва дрехи ... толкова е предзказуема милата Много ясно, че Общата си знае мястото и то определено е чалгата. Не забравяй, че не тя е човекът, който иска да издаде поп албум или да се натиска да я показват по the voice или city..И това е защото си знае мястото. Песента си има много добър саунд, добър текст, със запомнящи се фрази. Включванията на Х и Dee, също са мн на място и добри. Така или иначе, не това е песента, на която тя ще залага. Просто дава рамо на по-младите, за да се покажат. Нали се сещаш, че и Х и Dee, сега с този клип ще ги видят още повече хора. Иначе техните самостоятелни неща също са добри, бих ти ги препоръчал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Определено песента е трудна за възприемане, особено след двата дуета с Азис, които грабваха от първо слушане. Според мен не е лоша, но няма да се наложи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Много ясно, че Общата си знае мястото и то определено е чалгата. Не забравяй, че не тя е човекът, който иска да издаде поп албум или да се натиска да я показват по the voice или city..И това е защото си знае мястото. Песента си има много добър саунд, добър текст, със запомнящи се фрази. Включванията на Х и Dee, също са мн на място и добри. Така или иначе, не това е песента, на която тя ще залага. Просто дава рамо на по-младите, за да се покажат. Нали се сещаш, че и Х и Dee, сега с този клип ще ги видят още повече хора. Иначе техните самостоятелни неща също са добри, бих ти ги препоръчал. Тя и да иска да я дават по Сити , няма как да стане с тоя чалга маниер , евтин клип и крадена музика на моменти .. Иначе коя е Мария че да ги популяризира ??? Тя милата едвам с Азис постигна нещо (и то от 2рия път) камо ли с тая шитня ... Аз ти препоръчвам ако слушаш Бг рап да се насочиш към Явката длг ... не към аматьорите Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Тя и да иска да я дават по Сити , няма как да стане с тоя чалга маниер , евтин клип и крадена музика на моменти .. Иначе коя е Мария че да ги популяризира ??? Тя милата едвам с Азис постигна нещо (и то от 2рия път) камо ли с тая шитня ... Аз ти препоръчвам ако слушаш Бг рап да се насочиш към Явката длг ... не към аматьорите Точно това ти казвам, че тя не иска. Пак почна да говориш врели некипели...Мога да ти кажа, че участията на X се увеличиха драстично след "Да съм с теб". Отделно това, че Мара го покани на турнето. Недей да отричаш сега заслугите, тъпо е. О знам ги всичките, ходил съм по техни участия и знам за кво става въпрос. Аз ти препоръчвам Milioni, Gangsta man, Chaliani и цялата им компания. На Явката "няма такава песен" е брутална. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Тази пък съвсем нагла стана.Няма ли страх, че ще я осъдят.Това ако стигне до продуцентите на Бионсе, джоба на Гущеров ще отънее. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Изобщо не ме кефи :\ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Харесвам останалите проекти на Мария за тази година,но тази песен и грам ме ми допада. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Алеле, чак сега попаднах на песента... Първо окрадоха "Let her go", по принцип визията на Бионсе им присъства в клиповете, но вече и музиката й. Тук си я е чопнала цялата. Добре че "Yonce" не се полчуи силен сингъл като цяло, че иначе щеше да е безумно. Мария, при все че има пари, да хване да си събере екип, че са зле нещата. Един Азис я възкреси за 2 песни, но иначе е в голяма дупка... Добре че Би я боли фара за някаква си българска кифла, че ако поиска Марче и автора на музиката (кой си е преписал заслугите btw?) ще се поизръсят... Иначе е хубава във видеото, това не може да й се отрече вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 На мен пък грам не ми прилича на Yonce-то. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 На мен пък грам не ми прилича на Yonce-то. Смисъл?Тя е взела инструментала и припева.Няма накъде повече да прилича. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Смисъл?Тя е взела инструментала и припева.Няма накъде повече да прилича. Кое е припева на Yonce? Частта с пляскането? Защото аз не я чувам в песента на Мария. А инструментала има прилика, може би, но и Yonce не е нищо ново под слънцето. Както и да е, щом много хора го чувате, предполагам е така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Кое е припева на Yonce? Частта с пляскането? Защото аз не я чувам в песента на Мария. А инструментала има прилика, може би, но и Yonce не е нищо ново под слънцето. Както и да е, щом много хора го чувате, предполагам е така. [breakdown:] Boy, this all for you, just walk my way Just tell me how it's lookin' babe [x2] Позволявам си ти за мен да си най-любимата ми грешка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Бахти,тя е окрала Йонсето 1:1,няма ли кой да пише на Господари на ефира? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Само мен ли ме е зарибила на макс в последно време? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.