anelia Публикувано на Декември 30 Report Share Публикувано на Декември 30 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Софка много добре изглежда - личи си, че е работила със стилисти и добър режисьор като Люси. Песента не е от най-добрите й, но не е и лоша - просто приятна е, гласът й е уникален, обожавам го! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Почти съм сигурен, че са объркали името на спонсора. Песента е супер яка, но няма и популярна да стане. Искам от Софка по-често да пуска песни!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Много яка песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 И мен много ми хареса след няколко слушания, браво на Софка, взела е от Светлин Къслев яка песен, не като една друга нейна колежка ....... ;д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 И аз искам Софка да пуска по-често песни! Хареса ми, но "Промяна в плана" е по-хубава. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Най-доброто, излизало последните месеци. Стилно и грабващо. Браво на Софка! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Харесва ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Aitosa Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Софка е направила песен-трепач, точно такива обичам. А Камелия изобщо не е сбъркала с Къслев, има супер мелодии този човек Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Добре е песента! Без клипа обаче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Много добра песен!! На Софка и Кали най-добре им се получават песните от ветеранките! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 харесва ми парчето - ходят й на Софи подобни парчета...И в клипът много се раздава - единствено "продуцентът й Крум" бърка малко работата, но като цяло е ок.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
EuroDance Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Готина е песничката Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 И мен много ми хареса след няколко слушания, браво на Софка, взела е от Светлин Къслев яка песен, не като една друга нейна колежка ....... ;д Ти чуй следващата , после се обаждай ! Много добро парче , уникален заряд има , и това го виждам като хит и то стабилен . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Харесва ми ако я завъртят малко може и да се получат нещата Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Браво и на Софи, направи хубава песен : ) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anelia Публикувано Януари 5 Author Report Share Публикувано Януари 5 Нов линк - Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Страхотна песен е! Много започна да ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Хубава песен,хората около мен много я харесват. Клипа обаче не е добър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.