Jouey Публикувано на Декември 31 Report Share Публикувано на Декември 31 музика и аранжимент: Калин Димитров текст: Тина Денчева Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Ми горе-долу става ама нищо особено Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bandidodido Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Кой се е лизнал като Пепе Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 намери си бързо следваща, мога да я поздравя, и да ЗАМЪЛЧА........ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Не е никак зле, харесва ми текста. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bandidodido Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Мелодията напомня на Бони и Шевчет Магия и на нещо друго но не се сещам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Уникалнааааа бееее Галена беее обожавам я Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Става, но в сравнение с всичките и предни самостоятелни, които май не са много, е слаба. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Боза. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Декември 31 Author Report Share Публикувано Декември 31 Боза. +1 Live записа ми звучеше по-добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Яка е! :1000 (33): Ще се популяризира, макар и без клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Боза. Гласувай ПРОТИВ (-1) утре ще ти дам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Много добра, браво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Много добра, браво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Страхотна е, много ми харесва! На кой композитор е? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Зариби ме.Много яка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Готина е, като старите песни на Галенка. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Pumpkin Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Куплетите са хубави, но всичко останало е много безлично. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Точно като мрънкам, че ми липсва Галена от 2009, и тя пуска песен от тези автори. Много ме кефи, има доста поп в песента, а на припева има някакви страшни вокали, едни такива дрезгави, много яко звучи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Калин ако беше барнал един по-хубав аранжимент парчето щеше да е страшно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Старшна е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Много ме е зарибила тая песен, бее!!! Страшна е! Ясно, Галена и Калин Димитров - една винаги добра комбинация! Да продължават да правят песни заедно. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Хубава е песента и до там, нищо особено Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Куплетите са хубави, но всичко останало е много безлично. Наистина те са доста добри и ме радват! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.