Jouey Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Без думи съм! Не съм очаквал това от Гергана, но много ми харесва! Не мога да повярвам, че това е тя, особено на 1.49 минута. Уникална ее! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Хит ще е! Не ми харесва, обаче, че са взаимствали моменти от Jealous на Би за клипа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Много слабо Защо дават такива бози на Герито А текстописката на Галин е потресаваща,за нищо не става ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Тая Гуцара е яка, песничката бива за 10 пъти слушане. После ще си харесам други. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Индийския вокал много прилича на тоя в "Ти си ми". Като цяло на Гергана и отиват такива по-айляшки, които отговарят и на излъчването й. Оцко е нацелил тук. Галин не трябваше да се бута и в тази песен. Аман вече от него. Разбрахме, че иска да участва във възможно най-много проекти на известни негови колежки, за да се хареса на техните фенове, но така не се прави. Вече е доста досадно. Текстописката на Галин обаче наистина не става за нищо. Едни и същи лафчета. Едни и същи думички, само че в разбъркан ред. "Ставай", "върви", "все напред", "върви с мене".. сякаш друго не знае да пише. Видеоклипа ми харесва. Много е сладка на стоп кадъра. Ще е хит песента. Вече много приятели я споделиха във фейбука. Това : "мъж играеш ти" май е за Галинка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Скукааааааааааа... Хич не го виждам това като хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Много е красива Гергана в този клип!Въпреки че не блести с кой знае какви гласови данни винаги ми е била симпатична!Дано някой ден отново да има успех като с "Губя те бавно"! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Много е готина песничката. Гергана е много красива и сексапилна. Бих се радвал ако стане хит и вече се реши да прави по-често песни, защото е една от най-добрите певици. +1 На 1:42 е потресаваща в лице. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 5 Author Report Share Публикувано Януари 5 Хубава е песента, но тук е напълно излишно FT. GALIN , според мен . . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Хубава е песента, но тук е напълно излишно FT. GALIN , според мен . . Те Джордан дето изпя песента на Андреа не го написаха изобщо! Кво се учудваш? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Те Джордан дето изпя песента на Андреа не го написаха изобщо! Кво се учудваш? Е, по телевизята отдавна е поправено това и си Андреа и Джордан, просто не изтриха клип от канала ... не знам защо... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Леле, колко е красива, ще починааааа :girl_cry2: :girl_cry2: :girl_cry2: Песента е ужасна, Гергана говореше за нови композитори, за нещо различно, за нейния си стил, а пусна бийт от конвейера :1000 (27): Смятам, че ще се забележи заради участието на Галин и заради оригиналния женски текст. Дано да стане хит, но очаквам друго от Гергана и то скоро. Твоите мръсни погледите - мъж или мач играещи ? "мъж" играеш ти Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 това не са ли вокалите от "Без извинение" на Мала Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Гергана не е нито жадна за слава , нито има богат мъж, това не пречи да е толкова свежа и различна... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Е, по телевизИята отдавна е поправено това и си Е Андреа и Джордан, просто не изтриха клипА от канала ... не знам защо... Мале, колко правописни грешки - извинявам се много, бързах и затова.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Хубава е песента, но тук е напълно излишно FT. GALIN , според мен . . Не го разбирам тва очевАдно натрисане - доскучава вече, банално е да го тикат навсякъде - със същия успех можеше да вкарат Борис Дали или Коцьо...Правят му лоша услуга според мен. Иначе песента кво да я коментирам - вокалче некво, бийт, позната история... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Гергана е супер красива,песента ми харесва много,но ми си искаше още малко ритъм да има Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Тая песен ме зариби в интерес на истината. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Много е яка, няма спиране... Ох, тоя вокал.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Да не пуснеш песен 1 година и да пуснеш тоя бълвоч по-добре още 1 година да не беше пускала песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Не е лоша песничката , малко еднаква с някой други - веднага ми напомни за на Малина песента . Иначе клипчето е добре - Гергана е много яка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Симпатична песен с кофти обработен припев, ама какво да се прави. Гера е по-секси от скумрии като Преслава, Андреа, Янева и Мария. Наби им го яко. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Уау, клипа кой го е правил? Много е готина картинката и Гуци изглежда страхотно. Видеото е без забележки. Песента ... Не е лоша, но не е топ хит. В интерес на истината не помня предния й проект, но това може да се завърти и поналожи. Обработката на гласа й в припева прави почти невъзможно идентифицирането на певицата, но все пак - Оцко ЕООД. Толкова високи припеви не беше правил скоро от на Малина "Виж какво". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Уау, клипа кой го е правил? Много е готина картинката и Гуци изглежда страхотно. Видеото е без забележки. Песента ... Не е лоша, но не е топ хит. В интерес на истината не помня предния й проект, но това може да се завърти и поналожи. Обработката на гласа й в припева прави почти невъзможно идентифицирането на певицата, но все пак - Оцко ЕООД. Толкова високи припеви не беше правил скоро от на Малина "Виж какво". Люси. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Гергана силикона ли си е сменила или така ми се струва?? Тя беше казала, че ще го сменя..преди беше с доста увиснали, сега изглеждат по-добре... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.