vampire Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Текстописец на годината Мариета Ангелова Аранжор на годината Велислав Драганински Композитор на годината Николай Пашев Фотограф на годината Костадин Кръстев Вокална формация на годината Емилия и Avi Benedi Откритие на годината Крисия Димитрова Най-прогресиращ изпълнител Фики Успехи зад граница Преслава Оригинално медийно присъствие Кали Оригинално концертно присъствие Анелия Оригинално клубно присъствие Камелия Най-добро изпълнение на живо Преслава Баладичен хит на годината Цветелина Янева ft. Фики – Страх ме е Дискотечен хит на годината Преслава – Моето слабо място Неклипирана песен на годината Преслава – Моето слабо място Кавърверсия на годината Емилия – Да бях от гадните Дуетна кавърверсия на годината Даяна и Romanos Kolytos – Счупи се Дуетна песен на годината Преслава и Тони Стораро - Повече не питай Най-артистично присъствие на изпълнител във видеоклип Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Видеоклип на годината Андреа – Най-добрата Арт Видеоклип на годината Цветелина Янева ft. Фики – Страх ме е Албум на годината Анелия – Феноменална Песен на годината Преслава - Моето слабо място Певец на годината Галин Певица на годината Джена Музикален идол на годината Преслава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Текстописец на годината Мариета Ангелова Аранжор на годината Калин Димитров Композитор на годината Оцко Фотограф на годината Теди Грозданов Вокална формация на годината Мария и Азис Откритие на годината Александра Най-прогресиращ изпълнител Фики Успехи зад граница Азис Оригинално медийно присъствие Кали Оригинално концертно присъствие Цветелина Янева Оригинално клубно присъствие Галена Най-добро изпълнение на живо Емилия Баладичен хит на годината Даяна и Romanos Kolytos – Счупи се Дискотечен хит на годината Андреа – Най-добрата Неклипирана песен на годината Преслава – Моето слабо място Кавърверсия на годината Преслава – Пиши го неуспешно Дуетна кавърверсия на годината Софи Маринова и Тони Стораро – Любов Дуетна песен на годината Галена и Фики - Боже, прости Най-артистично присъствие на изпълнител във видеоклип Илиян ft. Сиана – Палавница Видеоклип на годината Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Арт Видеоклип на годината Цветелина Янева ft. Фики – Страх ме e Албум на годината Джена – Моли се да не почна Песен на годината Джена - Моли се да не почна Певец на годината Фики Певица на годината Джена Музикален идол на годината Преслава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cool_boy_ Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Текстописец на годината Мариета Ангелова Аранжор на годината Оцко Композитор на годината Кости Фотограф на годината Костадин Кръстев Вокална формация на годината Преслава и Тони Стораро Откритие на годината Алекса Най-прогресиращ изпълнител Фики Успехи зад граница Андреа Оригинално медийно присъствие Десислава Оригинално концертно присъствие Галена Оригинално клубно присъствие Галена Най-добро изпълнение на живо Емилия Баладичен хит на годината Преслава – Ако утре ме губиш Дискотечен хит на годината Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Неклипирана песен на годината Преслава – Моето слабо място Кавърверсия на годината Емилия – Да бях от гадните Дуетна кавърверсия на годината Даяна и Romanos Kolytos – Счупи се Дуетна песен на годината Преслава и Тони Стораро - Повече не питай Най-артистично присъствие на изпълнител във видеоклип Илиян ft. Сиана – Палавница Видеоклип на годината Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Арт Видеоклип на годината Андреа – Най-добрата Албум на годината Джена – Моли се да не почна Песен на годината Андреа - Най-добрата Певец на годината Галин Певица на годината Джена Музикален идол на годината Преслава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Текстописец на годината Лора Димитрова Аранжор на годината Оцко Композитор на годината Даниел Ганев Вокална формация на годината Галена и Фики Най-прогресиращ изпълнител Теди Александрова Успехи зад граница Андреа Оригинално концертно присъствие Цветелина Янева Оригинално клубно присъствие Емилия Най-добро изпълнение на живо Глория Баладичен хит на годината Даяна и Romanos Kolytos – Счупи се Дискотечен хит на годината Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Неклипирана песен на годината Галена – Точно никога Кавърверсия на годината Емилия – Да бях от гадните Дуетна кавърверсия на годината Ваня и Василики Дада – Върви, живей Дуетна песен на годината Мария и Азис – Чуй ме Най-артистично присъствие на изпълнител във видеоклип Илиян ft. Сиана – Палавница Видеоклип на годината Цветелина Янева – Още колко нощи Арт Видеоклип на годината Яница – Всичко чуждо пожелаваш Албум на годината Джена – Моли се да не почна Песен на годината Емилия – Да бях от гадните Певец на годината Галин Певица на годината Преслава Музикален идол на годината Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kod97 Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Текстописец на годината Росен Димитров Аранжор на годината Даниел Ганев Композитор на годината Оцко Фотограф на годината Теди Грозданов Вокална формация на годината Емилия и Avi Benedi Откритие на годината Ашли Най-прогресиращ изпълнител Яница Успехи зад граница Галена Оригинално медийно присъствие Кали Оригинално концертно присъствие Емилия Оригинално клубно присъствие Галена Най-добро изпълнение на живо Емилия Баладичен хит на годината Цветелина Янева ft. Фики – Страх ме е Дискотечен хит на годината Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Неклипирана песен на годината Преслава – Моето слабо място Кавърверсия на годината Емилия – Да бях от гадните Дуетна кавърверсия на годината Софи Маринова и Тони Стораро – Любов Дуетна песен на годината Емилия и Avi Benedi - Кой ще му каже Най-артистично присъствие на изпълнител във видеоклип Галин, Ани Хоанг и Кристиана – Между нас Видеоклип на годината Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Арт Видеоклип на годината Цветелина Янева ft. Фики – Страх ме е Албум на годината Джена – Моли се да не почна Песен на годината Емилия – Да бях от гадните Певец на годината Фики Певица на годината Джена Музикален идол на годината Емилия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Pumpkin Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Текстописец на годината Мариета Ангелова Аранжор на годината Даниел Ганев Композитор на годината Оцко Фотограф на годината Теди Грозданов Вокална формация на годината Мария и Азис Откритие на годината Александра Най-прогресиращ изпълнител Галин Успехи зад граница Азис Оригинално медийно присъствие Кали Оригинално концертно присъствие Галена Оригинално клубно присъствие Камелия Най-добро изпълнение на живо Емилия Баладичен хит на годината Цветелина Янева ft. Фики – Страх ме е Дискотечен хит на годината Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Неклипирана песен на годината Преслава – Ако утре ме губиш Кавърверсия на годината Емилия – Да бях от гадните Дуетна кавърверсия на годината Ваня и Василики Дада – Върви, живей Дуетна песен на годината Емилия и Avi Benedi - Кой ще му каже Най-артистично присъствие на изпълнител във видеоклип Илиян ft. Сиана – Палавница Видеоклип на годината Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Арт Видеоклип на годината Цветелина Янева ft. Фики – Страх ме е Албум на годината Джена – Моли се да не почна Песен на годината Джена - Моли се да не почна Певец на годината Фики Певица на годината Джена Музикален идол на годината Преслава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Текстописец на годината Мариета Ангелова Аранжор на годината Велислав Драганински Композитор на годината Оцко Фотограф на годината Виктория Сиракова Вокална формация на годината Емилия и Avi Benedi Откритие на годината Александра Най-прогресиращ изпълнител Яница Успехи зад граница Нелина Оригинално медийно присъствие Десислава Оригинално концертно присъствие Галена Оригинално клубно присъствие Галена Най-добро изпълнение на живо Десислава Баладичен хит на годината Цветелина Янева ft. Фики – Страх ме е Дискотечен хит на годината Преслава – Моето слабо място Неклипирана песен на годината Преслава – Моето слабо място Кавърверсия на годината Емилия – Да бях от гадните Дуетна кавърверсия на годината Галена, Faydee & Costi – Habibi Дуетна песен на годината Емилия и Avi Benedi - Кой ще му каже Най-артистично присъствие на изпълнител във видеоклип Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Видеоклип на годината Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Арт Видеоклип на годината Цветелина Янева ft. Фики – Страх ме е Албум на годината Джена – Моли се да не почна Песен на годината Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Певец на годината Галин Певица на годината Джена Музикален идол на годината Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Текстописец на годината -Росен Димитров Аранжор на годината -Оцко Композитор на годината -Николай Пашев Фотограф на годината -Теди Грозданов Вокална формация на годината -Емилия и Avi Benedi Откритие на годината -Александър Най-прогресиращ изпълнител -Кристиана Успехи зад граница -Азис Оригинално медийно присъствие -Камелия Оригинално концертно присъствие -Галена Оригинално клубно присъствие -Камелия Най-добро изпълнение на живо -Десислава Баладичен хит на годината -Цветелина Янева ft. Фики – Страх ме е Дискотечен хит на годината -Преслава – Моето слабо място Неклипирана песен на годината -Преслава – Моето слабо място Кавърверсия на годината -Емилия – Да бях от гадните Дуетна кавърверсия на годината -Галена, Faydee & Costi – Habibi Дуетна песен на годината -Емилия и Avi Benedi - Кой ще му каже Най-артистично присъствие на изпълнител във видеоклип -Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Видеоклип на годината -Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Арт Видеоклип на годината -Цветелина Янева ft. Фики – Страх ме е Албум на годината -Джена – Моли се да не почна Песен на годината -Емилия – Да бях от гадните Певец на годината -Галин Певица на годината -Галена Музикален идол на годината -Джена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Текстописец на годината Мариета Ангелова Аранжор на годината Оцко Композитор на годината Оцко Фотограф на годината Теди Грозданов Вокална формация на годината Галена и Фики Откритие на годината Най-прогресиращ изпълнител Галин Успехи зад граница Оригинално медийно присъствие Камелия Оригинално концертно присъствие Галена Оригинално клубно присъствие Галена Най-добро изпълнение на живо Десислава Баладичен хит на годината Преслава – Ако утре ме губиш Дискотечен хит на годината Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Неклипирана песен на годината Галена – Точно никога Кавърверсия на годината Преслава – Ако утре ме губиш Дуетна кавърверсия на годината Даяна и Romanos Kolytos – Счупи се Дуетна песен на годината Емилия и Avi Benedi - Кой ще му каже Най-артистично присъствие на изпълнител във видеоклип Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Видеоклип на годината Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Арт Видеоклип на годината Анелия – Твоя съм Албум на годината Анелия – Феноменална Песен на годината Емилия – Да бях от гадните Певец на годината Фики Певица на годината Галена Музикален идол на годината Емилия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Между другото, защо има кавър ("Да бях от гадните") в главната категория? Предни години нали не се допускаха такива неща? (сещам се веднага за 2011, когато "Да те бях ранила" не беше номинирана) Също гледайки абсолютни идентичните номинирани в "Певица" и "Музикален идол", втората категория трябваше да се махне. Тя поначало откъде накъде беше добавена, не знам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Между другото, защо има кавър ("Да бях от гадните") в главната категория? Предни години нали не се допускаха такива неща? (сещам се веднага за 2011, когато "Да те бях ранила" не беше номинирана) Също гледайки абсолютни идентичните номинирани в "Певица" и "Музикален идол", втората категория трябваше да се махне. Тя поначало откъде накъде беше добавена, не знам. Щото на Ема песента е по-добра от оригинала на Нино. За "Певица" и "Идол" съм съгласна с теб. Аз за това и в двете гласувах еднакво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Между другото, защо има кавър ("Да бях от гадните") в главната категория? Предни години нали не се допускаха такива неща? (сещам се веднага за 2011, когато "Да те бях ранила" не беше номинирана) Също гледайки абсолютни идентичните номинирани в "Певица" и "Музикален идол", втората категория трябваше да се махне. Тя поначало откъде накъде беше добавена, не знам. Откъдето накъде и "АртВидеоклип" беше добавена. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Текстописец на годината Анастасия Мавродиева Аранжор на годината Велислав Драганински Композитор на годината Оцко Фотограф на годината Теди Грозданов Вокална формация на годината Преслава и Тони Стораро Откритие на годината Ашли Най-прогресиращ изпълнител Фики Успехи зад граница Андреа Оригинално медийно присъствие Камелия Оригинално концертно присъствие Андреа Оригинално клубно присъствие Камелия Най-добро изпълнение на живо Глория Баладичен хит на годината Преслава – Ако утре ме губиш Дискотечен хит на годината Яница – Всичко чуждо пожелаваш Неклипирана песен на годината Преслава – Ако утре ме губиш Кавърверсия на годината Емилия – Да бях от гадните Дуетна кавърверсия на годината Софи Маринова и Тони Стораро – Любов Дуетна песен на годината Емилия и Avi Benedi - Кой ще му каже Най-артистично присъствие на изпълнител във видеоклип Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Видеоклип на годината Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Арт Видеоклип на годината Цветелина Янева ft. Фики – Страх ме е Албум на годината Джена - Моли се да не почна Песен на годината Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Певец на годината Галин Певица на годината Джена Музикален идол на годината Преслава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Текстописец на годината Анастасия Мавродиева Аранжор на годината Оцко Композитор на годината Николай Пашев Фотограф на годината Теди Грозданов Вокална формация на годината Преслава и Тони Стораро Откритие на годината Александра Най-прогресиращ изпълнител Галин Успехи зад граница Андреа Оригинално медийно присъствие Десислава Оригинално концертно присъствие Емилия Оригинално клубно присъствие Преслава Най-добро изпълнение на живо Преслава Баладичен хит на годината Преслава – Ако утре ме губиш Дискотечен хит на годината Преслава – Моето слабо място Неклипирана песен на годината Преслава – Моето слабо място Кавърверсия на годината Преслава – Пиши го неуспешно Дуетна кавърверсия на годината Ваня и Василики Дада – Върви, живей Дуетна песен на годината Преслава и Тони Стораро - Повече не питай Най-артистично присъствие на изпълнител във видеоклип Андреа – Най-добрата Видеоклип на годината Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Арт Видеоклип на годината Яница – Всичко чуждо пожелаваш Албум на годината Анелия – Феноменална Песен на годината Андреа - Най-добрата Певец на годината Галин Певица на годината Джена Музикален идол на годината Преслава Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Текстописец на годината Росен Димитров Аранжор на годината Калин Димитров Композитор на годината Кости Фотограф на годината Костадин Кръстев Вокална формация на годината Мария и Азис Откритие на годината Александра Най-прогресиращ изпълнител Галин Успехи зад граница Андреа Оригинално медийно присъствие Десислава Оригинално концертно присъствие Галена Оригинално клубно присъствие Галена Най-добро изпълнение на живо Емилия Баладичен хит на годината Преслава – Ако утре ме губиш Дискотечен хит на годината Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Неклипирана песен на годината Преслава – Моето слабо място Кавърверсия на годината Емилия – Да бях от гадните Дуетна кавърверсия на годината Галена, Faydee & Costi – Habibi Дуетна песен на годината Мария и Азис – Чуй ме Най-артистично присъствие на изпълнител във видеоклип Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Видеоклип на годината Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Арт Видеоклип на годината Андреа – Най-добрата Албум на годината Анелия – Феноменална Песен на годината Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Певец на годината Константин Певица на годината Галена Музикален идол на годината Преслава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Текстописец на годината - Росен Димитров Аранжор на годината - Оцко Композитор на годината - Даниел Ганев Фотограф на годината - не знам Вокална формация на годината - Галена и Фики Откритие на годината - Крисия Димитрова Най-прогресиращ изпълнител - Галин Успехи зад граница - Нелина Оригинално медийно присъствие - Десислава Оригинално концертно присъствие - Галена Оригинално клубно присъствие - Джена Най-добро изпълнение на живо - Емилия (за перфектното й пеене на турнето) Баладичен хит на годината - Даяна и Romanos Kolytos – Счупи се Дискотечен хит на годината - Преслава – Моето слабо място Неклипирана песен на годината - Преслава – Моето слабо място Кавърверсия на годината - Емилия – Да бях от гадните Дуетна кавърверсия на годината - Ваня и Василики Дада – Върви, живей Дуетна песен на годината - Емилия и Avi Benedi - Кой ще му каже Най-артистично присъствие на изпълнител във видеоклип - Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Видеоклип на годината - Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Арт Видеоклип на годината - Анелия – Твоя съм Албум на годината - Джена – Моли се да не почна Песен на годината - Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Певец на годината - Фики Певица на годината - Джена Музикален идол на годината - Преслава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Текстописец на годината: Мариета Ангелова Аранжор на годината: Оцко Композитор на годината: Оцко Фотограф на годината: Теди Грозданов Вокална формация на годината: Мария и Азис Откритие на годината: Александра Най-прогресиращ изпълнител: Фики Успехи зад граница: Андреа Оригинално медийно присъствие: Галена Оригинално концертно присъствие: Галена Оригинално клубно присъствие: Галена Най-добро изпълнение на живо: Ивана Баладичен хит на годината: Преслава – Ако утре ме губиш Дискотечен хит на годината: Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Неклипирана песен на годината: Преслава – Моето слабо място Кавърверсия на годината: Анелия – Не мога да губя Дуетна кавърверсия на годината: Софи Маринова и Тони Стораро – Любов Дуетна песен на годината: Галена и Фики - Боже, прости Най-артистично присъствие на изпълнител във видеоклип: Андреа – Най-добрата Видеоклип на годината: Андреа – Най-добрата Арт Видеоклип на годината: Андреа – Най-добрата Албум на годината: Джена – Моли се да не почна Песен на годината: Андреа - Най-добрата Певец на годината: Константин Певица на годината: Джена Музикален идол на годината: Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Текстописец на годината Анастасия Мавродиева Аранжор на годината Велислав Драганински Композитор на годината Оцко Фотограф на годината Теди Грозданов Вокална формация на годината Галена и Фики Откритие на годината Александра Най-прогресиращ изпълнител Фики Успехи зад граница Азис Оригинално медийно присъствие Андреа Оригинално концертно присъствие Галена Оригинално клубно присъствие Галена Най-добро изпълнение на живо Десислава Баладичен хит на годината Преслава – Ако утре ме губиш Дискотечен хит на годината Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Неклипирана песен на годината Преслава – Ако утре ме губиш Кавърверсия на годината Преслава – Ако утре ме губиш Дуетна кавърверсия на годината Галена, Faydee & Costi – Habibi Дуетна песен на годината Галена и Фики - Боже, прости Най-артистично присъствие на изпълнител във видеоклип Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Видеоклип на годината Цветелина Янева – Още колко нощи Арт Видеоклип на годината Анелия – Твоя съм Албум на годината Анелия – Феноменална Песен на годината Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Певец на годината Фики Певица на годината Галена Музикален идол на годината Анелия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexander Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Текстописец на годината Мариета Ангелова Аранжор на годината Оцко Композитор на годината Оцко Фотограф на годината Костадин Кръстев Вокална формация на годината Мария и Азис Откритие на годината Крисия Димитрова Най-прогресиращ изпълнител Галин Успехи зад граница Андреа Оригинално медийно присъствие Десислава Оригинално концертно присъствие Галена Оригинално клубно присъствие Камелия Най-добро изпълнение на живо Преслава Баладичен хит на годината Даяна и Romanos Kolytos – Счупи се Дискотечен хит на годината Преслава – Моето слабо място Неклипирана песен на годината Преслава – Моето слабо място Кавърверсия на годината Преслава – Пиши го неуспешно Дуетна кавърверсия на годината Ваня и Тони Стораро – Край да няма ("Върви, живей" е авторска песен) Дуетна песен на годината Мария и Азис – Чуй ме Най-артистично присъствие на изпълнител във видеоклип Илиян ft. Сиана – Палавница Видеоклип на годината Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Арт Видеоклип на годината Излишна категория Албум на годината Джена – Моли се да не почна Песен на годината Преслава - Моето слабо място Певец на годината Фики Певица на годината Преслава Музикален идол на годината Преслава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Текстописец на годината Мариета Ангелова Аранжор на годината Оцко Композитор на годината Велислав Драганински Фотограф на годината Костадин Кръстев Вокална формация на годината Емилия и Avi Benedi Откритие на годината Крисия Димитрова Най-прогресиращ изпълнител Яница Успехи зад граница Азис Оригинално медийно присъствие Десислава Оригинално концертно присъствие Галена Оригинално клубно присъствие Камелия Най-добро изпълнение на живо Емилия Баладичен хит на годината Преслава – Ако утре ме губиш Дискотечен хит на годината Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Неклипирана песен на годината Преслава – Моето слабо място Кавърверсия на годината Емилия – Да бях от гадните Дуетна кавърверсия на годината Ваня и Василики Дада – Върви, живей Дуетна песен на годината Емилия и Avi Benedi - Кой ще му каже Най-артистично присъствие на изпълнител във видеоклип Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Видеоклип на годината Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Арт Видеоклип на годината Галена и Фики – Боже, прости Албум на годината Джена – Моли се да не почна Песен на годината Емилия – Да бях от гадните Певец на годината Фики Певица на годината Емилия Музикален идол на годината Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Текстописец на годината Мариета Ангелова Аранжор на годината Даниел Ганев Композитор на годината Даниел Ганев Фотограф на годината Костадин Кръстев Вокална формация на годината Галена и Фики Откритие на годината Крисия Димитрова Най-прогресиращ изпълнител Фики Успехи зад граница Нелина Оригинално медийно присъствие Галена Оригинално концертно присъствие Галена Оригинално клубно присъствие Галена Най-добро изпълнение на живо Ивана Баладичен хит на годината Ивана и Васил Иванов – Ех, любов Дискотечен хит на годината Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Неклипирана песен на годината Галена – Точно никога Кавърверсия на годината Емилия – Да бях от гадните Дуетна кавърверсия на годината Галена, Faydee & Costi – Habibi Дуетна песен на годината Галена и Фики - Боже, прости Най-артистично присъствие на изпълнител във видеоклип Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Видеоклип на годината Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Арт Видеоклип на годината Цветелина Янева ft. Фики – Страх ме е Албум на годината Джена – Моли се да не почна Песен на годината Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Певец на годината Галин Певица на годината Галена Музикален идол на годината Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AdrenaLine Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Текстописец на годината Мариета Ангелова Аранжор на годината Николай Пашев Композитор на годината Николай Пашев Фотограф на годината Теди Грозданов Вокална формация на годината Мария и Азис Откритие на годината Александра Най-прогресиращ изпълнител Яница Успехи зад граница Азис Оригинално медийно присъствие Десислава Оригинално концертно присъствие Галена Оригинално клубно присъствие Камелия Най-добро изпълнение на живо Десислава Баладичен хит на годината Цветелина Янева ft. Фики – Страх ме е Дискотечен хит на годината Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Неклипирана песен на годината Преслава – Кажи „Здравей” Кавърверсия на годината Емилия – Да бях от гадните Дуетна кавърверсия на годината Галена, Faydee & Costi – Habibi Дуетна песен на годината Мария и Азис – Чуй ме Най-артистично присъствие на изпълнител във видеоклип Емилия и Avi Benedi – Кой ще му каже Видеоклип на годината Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Арт Видеоклип на годината Цветелина Янева ft. Фики – Страх ме е Албум на годината Соня Немска – Правена съм за ръцете ти Песен на годината Емилия – Да бях от гадните Певец на годината Фики Певица на годината Емилия Музикален идол на годината Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kod97 Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Къде са номинациите за режисьор на годината? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
EuroDance Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Текстописец на годината Мариета Ангелова Аранжор на годината Даниел Ганев Композитор на годината Даниел Ганев Фотограф на годината Костадин Кръстев Вокална формация на годината Емилия и Avi Benedi Откритие на годината Александра Най-прогресиращ изпълнител Фики Успехи зад граница Азис Оригинално медийно присъствие Кали Оригинално концертно присъствие Галена Оригинално клубно присъствие Преслава Най-добро изпълнение на живо Десислава Баладичен хит на годината Преслава – Ако утре ме губиш Дискотечен хит на годината Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Неклипирана песен на годината Преслава – Моето слабо място Кавърверсия на годината Преслава – Пиши го неуспешно Дуетна кавърверсия на годината Галена, Faydee & Costi – Habibi Дуетна песен на годината Емилия и Avi Benedi - Кой ще му каже Най-артистично присъствие на изпълнител във видеоклип Илиян ft. Сиана – Палавница Видеоклип на годината Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Арт Видеоклип на годината Цветелина Янева ft. Фики – Страх ме е Албум на годината Джена – Моли се да не почна Песен на годината Преслава - Моето слабо място Певец на годината Фики Певица на годината Преслава Музикален идол на годината Преслава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
greece_mania Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Текстописец на годината Мариета Ангелова Аранжор на годината Оцко Композитор на годината Оцко Фотограф на годината Теди Грозданов Вокална формация на годината Емилия и Avi Benedi Откритие на годината Крисия Димитрова Най-прогресиращ изпълнител Фики Успехи зад граница Нелина Оригинално медийно присъствие Десислава Оригинално концертно присъствие Галена Оригинално клубно присъствие Камелия Най-добро изпълнение на живо Преслава Баладичен хит на годината Преслава – Ако утре ме губиш Дискотечен хит на годината Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Неклипирана песен на годината Преслава – Моето слабо място Кавърверсия на годината Емилия – Да бях от гадните Дуетна кавърверсия на годината Ваня и Василики Дада – Върви, живей Дуетна песен на годината Мария и Азис – Чуй ме Най-артистично присъствие на изпълнител във видеоклип Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Видеоклип на годината Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Арт Видеоклип на годината Анелия – Твоя съм Албум на годината Джена – Моли се да не почна Песен на годината Галена ft. Живко Микс – Хавана Тропикана Певец на годината Фики Певица на годината Емилия Музикален идол на годината Преслава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари