Nikolay Публикувано на Януари 5 Report Share Публикувано на Януари 5 Правила, които трябва да се спазват, за да няма анулиран вот: - Гласува се за до седем актуални поп-фолк песни! - Разрешени са до две на изпълнител най-много. - Нямате направени 50 поста във форума! - Копирате гласове от друг пост! - Обиждате потребители, изпълнители или спорите в темата излишно! - Поправите гласа си. Нямате право на това, след като веднъж вече сте дали вота си! ГЛАСУВАЙТЕ ДО ПЕТЪК - 09.01 (19:00 ЧАСА)! p.s. Айде и дано да има повече гласуващи... Enjoy Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 1. Теди Александрова - Кво става тука 2. Юнона - На хората в устата 3. Гергана Димова - Ти и само ти 4. Софи Маринова - По тебе полудях 5. Роксана - Ще го понеса 6. Глория - Криле 7. Константин - Предишната Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Януари 5 Author Report Share Публикувано Януари 5 1. Галена и Фики - Боже, прости 2. Константин и Алисия - Не си ти 3. Галена - Криво ще ми е 4. Преслава - Нашето любов е 5. Преслава - Ако утре ме губиш 6. Фики - Горе-долу 7. Галин - С мене да вървиш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gott Mit Uns Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Алисия и Константин - Не си ти Мария ft. X & Dee - Любима грешка Галин ft. Джена - С мене да вървиш Андреа и Джордан - Искам нещо от теб Преслава - Нашето любов е Анелия - Не мога да губя Галена - Хабиби Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 1. Преслава - Ако утре ме губиш 2. Преслава - Нашето любов е 3. Константин и Алисия - Не си ти 4. Галена - Криво ще ми е 5. Галин и Джена - С мене да вървиш Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 1. Емилия - Без въпроси 2. Емилия - Да бях от гадните 3. Гергана - Твоите думи 4. Кристиана - Има ли я 5. Гергана Димова - Ти и само ти 6. Алисия и Константин - Не си ти 7. Мария - Ако няма те Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Галена - Криво ще ми е Галена & Фики - Боже, прости Джена - Да ти се доказвам Фики - Горе-долу Галин - С мене да вървиш Преслава - Ако утре ме губиш Алисия & Константин - Не си ти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 1. Галин и Джена - С мене да вървиш 2. Константин и Алисия - Не си ти 3. Анелия - Не мога да губя 4. Гергана - Твоите думи 5. Галена - Криво ще ми е 6. Андреа - Искам нещо от теб 7. Цветелина Янева - Чакам теб Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 1. Константин и Алисия - Не си ти 2. Мария - Ако няма те 3. Емилия - Без въпроси 4. Преслава - Ако утре ме губиш 5. Цветелина Янева - Още колко нощи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Ако утре ме губиш Нашето любов е Да ти се доказвам Горе-долу Щастливо влюбена Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Да ти се доказвам Без въпроси Нашето любов е По тебе полудях Горе-долу С мене да вървиш Не мога да губя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 1. Кво става тука 2. Не си ти 3. Нашето любов е 4. Криле 5. Коледни желания 6. Безчувствен 7. Щастливо влюбена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 1.Лицемери 2.С мене да вървиш 3.Да ти се доказвам 4.Нашето любов е 5.Твоите думи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 1. Гергана - Твоите думи 2. Галена - Криво ще ми е 3. Анелия - Не мога да губя 4. Галин и Джена - С мене да вървиш 5. Константин и Алисия - Не си ти 6. Галена - Хабиби Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 1. Преслава - Ако утре ме губиш 2. Преслава - Нашето любов е 3. Константин и Алисия - Не си ти 4. Фики - Горе-Долу 5. Галин & Джена - С мене да вървиш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 1.Ти и само ти - Гергана Димова 2.Без въпроси - Емилия 3.С мен да вървиш - Галин ft. Джена 4.Твойте думи - Гергана 5.Стреляй там - Пламена 6.Да бях от гадните - Емилия 7.Лицемери - Райна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 1. Всичко чуждо пожелаваш - Яница 2. Ако утре ме губиш - Преслава 3. С мене да вървиш - Галин и Джена 4. Да ти се доказвам - Джена 5. Ти на мене или аз на теб (забравих ѝ заглавието) - Преслава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 1.Преслава - Нашето любов е 2.Преслава - Ако утре ме губиш 3.Гергана - Твоите думи 4.Константин и Алисия - Не си ти 5.Джена - Да ти се доказвам 6.Галин - С мене да вървиш 7.Галена - Криво ще ми е Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 1.Алисия и Константин - Не си ти 2.Ани Хоанг - Благодаря ти 3.Преслава - Ако утре ме губиш 4.Галена - Криво ще ми е 5.Галена и Фики - Боже, прости 6.Яница - Всичко чуждо пожелаваш 7.Фики - Горе-долу Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Константин и Алисия - Не си ти Галин - С мене да вървиш Галена - Криво ще ми е Гергана - Твоите думи Преслава - Нашето любов е Емилия - Без въпроси Преслава - Ако утре ме губиш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Нашето любов е Ако утре ме губиш Не си ти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Емилия - Без въпроси Галена - Криво ще ми е Алисия и Константин - Не си ти Галин - С мене да вървиш Гергана - Твоите думи Джена - Да ти се доказвам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 1. Анелия - Не мога да губя 2. Галин ft. Джена - С мене да вървиш 3. Константин и Алисия - Не си ти 4. Гергана - Твоите думи 5. Галена - Криво ще ми е 6. Преслава - Нашето любов е 7. Яница - Всичко чуждо пожелаваш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Гергана feat. Галин - "Твоите думи" Преслава - "Ако утре ме губиш" Софи Маринова - "По тебе полудях" Галена - "Криво ще ми е" Борис Дали - "Удари" Емилия - "Без въпроси" Преслава - "Нашето любов е" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Криво ще ми е - Галена Твоите думи - Гергана Ще го понеса - Роксана Плаче се за мъже - Джена Нашето любов е - Преслава Не си ти - Алисия и Константин Не мога да губя - Анелия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари