Pumpkin Публикувано на Януари 5 Report Share Публикувано на Януари 5 Музика и аранжимент: Дидо Калпаков Текст: Йордан Гергов Режисура: Front Line Cinema Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Това звучи точно като онази песен на Татяна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Копие на "Пак ли" на Галена ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Това звучи точно като онази песен на Татяна. Коя? Давайте уточнения, все пак не сме Нарцислав да знаем всички песни на Татяна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Абе откъде да я помня, беше копирала клипа от Анелия - "Раздялата"... Ееее, онази, дето Петко все я изкарва гигахита на 2011, ама сега не мога да се сетя как се казваше. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Абе откъде да я помня, беше копирала клипа от Анелия - "Раздялата"... Ееее, онази, дето Петко все я изкарва гигахита на 2011, ама сега не мога да се сетя как се казваше. "А, уж не бях такава" ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Pumpkin Публикувано Януари 5 Author Report Share Публикувано Януари 5 Абе откъде да я помня, беше копирала клипа от Анелия - "Раздялата"... Ееее, онази, дето Петко все я изкарва гигахита на 2011, ама сега не мога да се сетя как се казваше. Такава не бях? Хубава е песента, зарибява, надявам се да стане хит, но наистина напомня на "Пак ли", и като музика и като текст. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Много ме кефи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Харесва ми и не ми прилича на А уж не бях такава. Последните песни са и яки и Тотал щета ми хареса много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Въх, сега я изслушах цялата - ами то взимано, взимано от "Пак ли", ама това вече не нищо не прилича? 2 години станаха от песента и още, и още копия се бълват. Ама оригинала си е оригинал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Супер е песента„ Ако не бяха тия грозници, и клипът щеше да е супер. Теда е тупалка, както винаги. Не ми прилича на друга песен. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Да и аз веднага се сетих за "Пак ли" на Галена и "А уж не бях такава" на Татяна. Някаква смесица ми е, но ми харесва, най-доброто от Теодора за последните 3-4 години може би. Клипът - скука и още нещо... Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Слаба и изтъркана песен. Много познати и използвани вече фрази. "Тотал щета" беше по-интересна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Не ми харесва, "Тотал щета" и "Грешно-спешно" ми харесват повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Твърде много бие на "Пак ли" ..ще си остане само със "Смешна цена". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Твърде много бие на "Пак ли" ..ще си остане само със "Смешна цена". Какво значи само със "Смешна цена? Ами "Моят номер" и "Някой като мен" ? П.п. Теодора е много красива във видеото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Най-големият хит на Теодора май е "Моят номер". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Напомпани татуирани дебили, пера, камъни, калорифери...НЕ ИМ ЛИ ПИСНА БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, НЕ ИМ ЛИ ПИСНА??? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.