anelia Публикувано на Януари 7 Report Share Публикувано на Януари 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Много луда песен, в стария кючекчийски стил на Бони и точно това ме кефи, напомня ми на "Секси" :1000 (6): Това е старата Бони Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Кефи ме. Много е яка! Още на Нова Година като я чух и си казах това е старата Бони! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Какво означава "кириз"? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Супер е, но и оригиналът си е хит. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Супер е, но и оригиналът си е хит. Какъв оригинал? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Е има един отсвир само дето е гепан. Иначе са доста различни! Абе все кючеци! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Е има един отсвир само дето е гепан. Иначе са доста различни! Абе все кючеци! Супер са, но на Бони повече ме кефи. Другата песен ми е банална вече, ама веднага скочиха феновете й, хаха. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Майко,какъв ужас,каква цигания и простотия се лее от Бони и "творчеството" й.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.