Gerganafen Публикувано на Януари 12 Report Share Публикувано на Януари 12 Честит имен ден на кралицата на Рамания, единствената и неповторима zai4eto82! Танче, пожелавам ти много здраве, щастие, любов и да осъществиш мечтата си да посетиш концерт на Рики! Продължавай и през 2015 да скандализираш с нови лафове и разкази! Весело изкарване на празника! Vevo още не е качил новата песен, иначе щях да те поздравя с нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Pierre Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Честит имен ден, Таничка! Пожелавам ти да си много, много здрава, безкрайно щастлива, да си заобградена от много и готини мъже, че да има много интересни истории за нас, да намериш правилният човек за теб и да си останеш все така уникална и отличаваща се! Весело изкарване на празника и очакваме разказ. И понеже знаем, че си много шумна, а и с тази песен е бил дебютът ти във форума, днес бъди по-шумна от обикновено: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Честит Имен Ден, Танче!Да си жива и здрава и с гордост да си носиш името! Приятно изкарване на празника! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Мерси и на двамата за пожеланията и поздравите. A новата песен- баладата излиза днес в 1:00 часа сутринта наше време- радио премиера, кажи го утре ще е с тази часова разлика,а на 13-ти ще може да се сваля навсякъде. Надявам се VEVO да я качи утре за слушане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Честит имен ден, Таничка! Пожелавам ти да си много, много здрава, безкрайно щастлива, да си заобградена от много и готини мъже, че да има много интересни истории за нас, да намериш правилният човек за теб и да си останеш все така уникална и отличаваща се! Весело изкарване на празника и очакваме разказ. И понеже знаем, че си много шумна, а и с тази песен е бил дебютът ти във форума, днес бъди по-шумна от обикновено: Защо пък точно това ми е дебюта? Дебютът ми е на 14 февруари 2008. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 12 Author Report Share Публикувано Януари 12 Защо пък точно това ми е дебюта? Дебютът ми е на 14 февруари 2008. Най-старите ти запазени коментари са от 18.02.2008 и са относно това видео на Теодора. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари