МачуПикчу Публикувано на Януари 12 Report Share Публикувано на Януари 12 Честит Имен Ден на найталантливата певица в Пайнер, Татяна! С пожелания да е жива, здрава, много щастлива, обичана, да прави все по-хубави песни, които да стават големи хитове! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Честит имен ден! Много здраве, любов и професионални успехи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Честит Имен Ден на страхотната Татяна! Да е жива и здрава, все така красива, обичана и с най-страхотното тяло в жанра! Пожелавам си от нея да чуем още яки песнички като любимите ми "Допинг", "А уж не бях такава", "Ladies Night", "Хиляди сълзи", "Ти, моя съдба", "Фатална жена", "Крадец на сънища", "Страстта ми провокирай", "Страст в очите", "Сбогом, моя любов", "Дадох" и "Кажи ми ти" - които са ми все любими. :1000 (6): Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари