Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 1,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Гледах много неща от Преслава, включително и час и половина плейбек "представление" с НУЛЕВ прием на панаира при нас и преди дни същото от клуб в София. Ако искаш и ти да се увериш в това, че Преса е само един изкуствено наложен балон моля, заповядай в канала ми в тубата и ти желая приятно гледане. ЦЪК По-нагоре в плейлистата има и друга небедена за звезда като Емануела и невероятният Тони Стораро, пред който тия ментаци не струват пукнат грош. :1000 (19):

п.п. Сега забелязах, че са ми спрели звука на песни на Преса и Джена. Вероятно се сещате защо.... :girl_witch:

Аз знам, че не го мислиш наистина, спокойно. Изкуствено наложен балон ли е Преслава? Тази която имаше супер провинциално излъчване и заформено тяло и хората харесаха единствено заради гласа?Знаеш ли колко певици успяват САМО с глас и песни (Освен Преслава и Глория за други не знам)? Тази която след всяка песен предизвиква истерия в интернет? Тази която накара цял стадион да крещи "Преслава" през 2006 и сега години по-късно през 2014? Тази заради която направиха Галена за резил,само защото искаха Преслава да е отново певица? Преслава е едно от най-добрите явление за чалгата изобщо...Кога от нея видя кючеци, пошло поведение, секс скандали, интриги, обиди към колеги???

Знаеш ли какво е изкуствено наложен балон: Камелия и Андреа например.Никакви гласови данни,кариера основана на секс...Но срока за това изтече...

Не оправдавам Преслава за плейбек, но е факт, че по клубовете ГРАМ не се разбира кой пее на живо и кой не.Хората искат Преслава тя излиза, пее хитове и те откачат това е.ЗА това тя е номер едно в Пайнер по хонорат и желаност, ако ще й да спи на сцената...Ясно? :)

• Like 1
Аз знам, че не го мислиш наистина, спокойно. Изкуствено наложен балон ли е Преслава? Тази която имаше супер провинциално излъчване и заформено тяло и хората харесаха единствено заради гласа?Знаеш ли колко певици успяват САМО с глас и песни (Освен Преслава и Глория за други не знам)? Тази която след всяка песен предизвиква истерия в интернет? Тази която накара цял стадион да крещи "Преслава" през 2006 и сега години по-късно през 2014? Тази заради която направиха Галена за резил,само защото искаха Преслава да е отново певица? Преслава е едно от най-добрите явление за чалгата изобщо...Кога от нея видя кючеци, пошло поведение, секс скандали, интриги, обиди към колеги???

Не оправдавам Преслава за плейбек, но е факт, че по клубовете ГРАМ не се разбира кой пее на живо и кой не.Хората искат Преслава тя излиза, пее хитове и те откачат това е.ЗА това тя е номер едно в Пайнер по хонорат и желаност, ако ще й да спи на сцената...Ясно? :)

Страхотен коментар.Браво!

Честно казано предпочитам Ани Хоанг повече от Роксана и Теди Александрова. Първата може да е най-бездарната певица, но поне прави готини песнички, докато другите две мангалки само смъкват нивото на поп фолка.

Подкрепя.

Виетнамчето просто мачка с песни и клипове, винаги различни и интересни, заразлика от тези на Рокса и Ломска.

Но Ломска е най-популярна и има най-големи хитове от трите.

Знаеш ли какво е изкуствено наложен балон: Камелия и Андреа например.Никакви гласови данни,кариера основана на секс...Но срока за това изтече...

За Кама не съм съгласен, първите й години е харесвана само и единствено заради песните й и харизмата й, след 2003 тя започва да създава своя образ на секс фурия, за да се задържи в топ-а.

Да, всеки бил на участия на Преслава знае какво нищо представлява. И всеки бил на такова на Кама знае, какво торнадо е. Само посещението на две такива мероприятия и никога повече няма да седнеш тук да ми пишеш такива простотии. И да, с този плейбек Преслава е едно менте, прехвалено менте. Но ти не ходиш да видиш как е наистина. Предпочиташ да вярваш само на фасадата. Освен това толкова смешно стоиш като твърдиш ей това цитираното, че направо е удоволствие да те цитирам и да ти натрия нослето, което става прекалено дълго, защото е видно лъжливо. Пинокио, клипчета от участия на Кама има навсякъде, а на Преса ги крият от срам. Те това е истината и тя не е приятна за такива като теб. И махни капаците, виж в коя тема си, че тя е за концерта за наградите, а не за Камелия. Виждам, че си се побъркало на тема "Камелия", на вземи се кротни, че тук има правила и е време да ги прочетеш. Казвам ти го като потърпевш с 65 бана, че да не гледаш опулено като ти сложат и на теб, заради истерия да спамиш за Кама във всяка тема. Нема какво да се пънеш иначе за Кама. Хората са видели преди теб всичко в нета и писанията ти са пълен смях....

Относно престоящото раздаване на наградите на телевизия “Планета” Цветелина Янева казва, че тази година награди не иска.

“През всичките години разбрах, че наградата в България не ти носи плюсове, защото хората обичат да приписват наградите и успехите на други неща, а не на талант и хубави песни. Осъзнах, че хората не оценяват, те не казват “Да, тя заслужава”. И това не е само по отношение на мен, а важи за всеки изпълнител. Винаги има борба между феновете на отделните изпълнители и никой не е признат напълно за наградата, която взима. Затова и на мен не ми е важно и вече не се радвам на награди. Радвах се преди пет години, когато спечелих “Дебют на годината”, много ми беше важен този приз и се радвах от сърце. След като спечелих приза за клип на годината за “Влез”, оттогава нататък като че ли нещо се счупи в мен”, споделя Цветелина Янева.

/planeta.tv/

Честита награда "Баладичен хит" на Преслава!

Относно престоящото раздаване на наградите на телевизия “Планета” Цветелина Янева казва, че тази година награди не иска.

“През всичките години разбрах, че наградата в България не ти носи плюсове, защото хората обичат да приписват наградите и успехите на други неща, а не на талант и хубави песни. Осъзнах, че хората не оценяват, те не казват “Да, тя заслужава”. И това не е само по отношение на мен, а важи за всеки изпълнител. Винаги има борба между феновете на отделните изпълнители и никой не е признат напълно за наградата, която взима. Затова и на мен не ми е важно и вече не се радвам на награди. Радвах се преди пет години, когато спечелих “Дебют на годината”, много ми беше важен този приз и се радвах от сърце. След като спечелих приза за клип на годината за “Влез”, оттогава нататък като че ли нещо се счупи в мен”, споделя Цветелина Янева.

/planeta.tv/

Честита награда "Баладичен хит" на Преслава!

Жалко, но това не означава, че няма Цвети да я вземе, а може да й я поделят с Преслава, не веднъж се е случвало в тази категория.

/planeta.tv/

Много силно изказване, неочаквано дори за мен. :1000 (33): Ако това не е театър, значи Цура наистина е доста над дребните твари в Пайнер, като Преслава....

Днес по някво радио Веселина/Вероника (не разбрах точно кое беше) коментираха предстоящите награди.Хванах края на разговора и само разбрах само,че Андреа щяла (може би) да получи няква допълнителна награда "Най слушана песен" нещо такова беше.

Ема Стоянова:Фики каза, че е готов да е Певец на годината.

Галин:Аз също съм готов да бъда Певец на годината, но има други инстанции, които решават. Аз работя от 4 години за фирмата, ако решат да ми дадат наградата съм готов да я взема.

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Започнаха с излагациите.

Ема Стоянова:Фики каза, че е готов да е Певец на годината.

Галин:Аз също съм готов да бъда Певец на годината, но има други инстанции, които решават. Аз работя от 4 години за фирмата, ако решат да ми дадат наградата съм готов да я взема.

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Започнаха с излагациите.

:roll1: :roll1: :roll1: :roll1: :roll1: :mf_surrender:

Много силно изказване, неочаквано дори за мен. :1000 (33): Ако това не е театър, значи Цура наистина е доста над дребните твари в Пайнер, като Преслава....

По скоро Цура си е взела поука от миналата година и нещо като не заслужава -по добре да не го взема!

Цура не ми я хвали,тая пеевска държанка продажна.

Ох смотания Галин до вчера ревеше, че до "Момче без сърце" имал само едно участие.....Фики направи фурор с първата си песен....4 години бил в фирмата... хауаха и да е бил никой не е разбрал...смешник.Ей това най-много мразя, до вчера за полата на Гергана с омазана от фондьотен уста, днес вече бил големия певец и чак искал да съветва Пайнера за млади таланти...ОМГ??!!!!

Галин постоянно агитираше от страницата си за Сигнал.бг, какво се прави на изненадан??? Много ми падна тоя в очите..

МОЛЯ ??????????????? ГАЛЕНА само с 1 награда ?!?! :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana:

7899658V.png

Това не знам откъде го изкопа, но е тоооооооолкова смешно. :D

Хоанг прогресираща, певица Джена, клип Цура, дует - феноменална, който дори не е в номинацията, хаха.. Концертна сцена Малина, клубна Ема, за албум няма да говоря...

Посланник Янка, присъствие в клип Фикрет, дебют Криса...

Толкова абсурдно звучат всичките тея, другите са по-приемливи.

Ясно е, че ще има пак за всекиго по нещо, но ако са такива наградените, ще бъдат най-смешните в историята на Пайнер.

По скоро Цура си е взела поука от миналата година и нещо като не заслужава -по добре да не го взема!

Цура не ми я хвали,тая пеевска държанка продажна.

Аз съм последният, който някога ще хвали Цура. Нито ми харесва как пее, нито на живо, нито в клипове, нито като кариера, нито като личен живот. Харесвам и 3 песни и толкоз. Но когато има реална самооценка за себе си и се изкаже така като сега, това трябва да се отбележи. Всички знаем, че ако си поиска 2 награди Митака веднага ще и ги даде. Щото ако не бе тя и Пеевски, турне и тази година нямаше да има.

Ако сте забелязали днес Планета пусна новина за категорията Прогрес и те подчертават, че наградата бива спечелена от някого, без значение дали той има стаж 1 или 5 години, на мен ми подсказва, че Фики ще бъде награден точно с тази статуетка, а Галин ще бъде Певец на годината.

Относно изказването на Янева, адмирации на момичето, че е стъпала на земята и е адекватна, а не като други изпълнители, които вече над 10 години не могат да направят обективна самооценка.

Обаче за първи път от много години предстоят наистина интересни награди, рождения ден на Планета през декември беше най-силният им концерт от мноого години, а сега наградите се очертава да бъдат такива....Любимката на Фокса я изгониха в най-силното време на Пайнер от много години насам.. :baaasmiley: А Деси Слава уцели момента, дъртата сигурно си скубе косата от яд... :gun_bandana:

Не може без да се коментира Камелия. Тук има хора, на които наистина им е изпила мозъка. Как ще ги разнасям до лятото след този концерт, идея нямат. :1000 (29):

Не може без да се коментира Камелия. Тук има хора, на които наистина им е изпила мозъка. Как ще ги разнасям до лятото след този концерт, идея нямат. :1000 (29):

То това ти е редовна полицейска заигравка... ама след последния концерт си траеш. Щото знаеш, че беше в пъти по-добър от предходните 92828928.

Кажи честно, що Кама я е шубе да пусне нещо ново вече година?

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...