Todorov Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Златен чеп и Душ или направо муш са постижения и гордост за феновете й. Долу-горе пък заслужава Грами Коментираш без да си разбрал Спомена се, че новите песни на Ивана не струват, а редица концерти показват друго. Венци е дал и конкретни такива! Разберете, че Ивана си е Ивана. Ще пее толкова колкото поиска. Една, две, микс от 15 песни...Колкото реши. Това е! :1000 (19): ...няколко дни ще ме обичаш ли кажииии Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 RAYNA - FRESH OT PORTOKAL: http://youtu.be/ccEY2fMZji0 Тотален хит! И аз нея слушам сега. Супер яка мелодия и някакъв абсурден текст. Аз пък обожавам "Да на любовта", нищо, че е супер неизвестна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Коментираш без да си разбрал Спомена се, че новите песни на Ивана не струват, а редица концерти показват друго. Венци е дал и конкретни такива! Разберете, че Ивана си е Ивана. Ще пее толкова колкото поиска. Една, две, микс от 15 песни...Колкото реши. Това е! :1000 (19): ...няколко дни ще ме обичаш ли кажииии Не й струват новите песни, тя и няма такава за този концерт специално. Който няма нова песен, няма право да пее. Те и Весела и Рени да викнат с ретро хитовете, ще изкъртят залата, вие тука за една Ивана с кавърите. Естествено, че ще изнася рецитали, щом си плаща - както си плащаше и за наградите. Нахална е, проси бисове. Глория последния път я орязаха заради Ивана. Ивана ли създаде Пайнер? НДК не е таверна. Колкото решавала тя... Тя ли решава?? Омг, много сте зле. Щом чак обидихте Нелина и Тони Дачева зараи нея... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 И на Весела най-големите хитове са кавъри, какво значение има това? А на така омразната ти Ванча 2014 беше доста по-силна от на кралицата ти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Потрес, ще приспи и мангалите Да. И аз не съм доволен от избора. RAYNA - FRESH OT PORTOKAL: http://youtu.be/ccEY2fMZji0 Тотален хит! Песента е яка, но ме съмнява някой да я помни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 RAYNA - FRESH OT PORTOKAL: http://youtu.be/ccEY2fMZji0 Тотален хит! Това с картоф ли е снимано? Иначе Райнуша няма да сбърка, ако изпее кое да е от: Добре си, но ще се оправиш Агресия Ти ме лъжеш най-добре Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 На мен най-любимата песен на Райна винаги ще си ми остане "Плаче небето"! Ако няма проблеми с правата, да вземе да припомни нея. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 И на Весела най-големите хитове са кавъри, какво значение има това? А на така омразната ти Ванча 2014 беше доста по-силна от на кралицата ти. Еми колкото има значение, че Нелина и Тони Дачева не били пеели на живо... А Ивана като пее, та сигурно по-голям го вади от тях. Обичате да фаворизирате определени имена тук. На други имена изобщо не им се дава шанс. Само защото не са си продали гъза. Глория в последните години е класи над Ивана. Не бъркай вкуса си с истината. Ивана не буди интерес с личността си отдавна. И не, не я мразя, напротив. На стари лаври всеки може. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Не говоря за качество, а за хитовост. "Много си готин" и "Ех, любов" бяха доста известни и се слушаха, втората даже може и хит да се нарече. Глория с "Обратно броене" 1 и 2 и дуетчето с щерката нищо не направи през юбилейната си година - срам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Не говоря за качество, а за хитовост. "Много си готин" и "Ех, любов" бяха доста известни и се слушаха, втората даже може и хит да се нарече. Глория с "Обратно броене" 1 и 2 и дуетчето с щерката нищо не направи през юбилейната си година - срам! Никъде по дискотеките не съм чул някои от последните песни на Ивана. А Ивана какво направи за сто години? Парти миксове, полупразни панаири и "Добра среща, приятели" с половин Пайнер и половин зала... Не сме 2005. А "Пясъчни кули" и "Ненаситна" хич не са хитове, не. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Загина Индира и Ивана закъса като магаре на мост Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Никъде по дискотеките не съм чул някои от последните песни на Ивана. А Ивана какво направи за сто години? Парти миксове, полупразни панаири и "Добра среща, приятели" с половин Пайнер и половин зала... Не сме 2005. А "Пясъчни кули" и "Ненаситна" хич не са хитове, не. Говоря за 2014. Тези двете са хитове, да, но ако беше прочел какво съм написал, а не директно да пишеш дежурното тропане към Ивана, нямаше да има нужда изобщо да ги споменаваш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Ивана: Подготвям 4-часов парти микс за 3-часовия концерт! ХАХАХАХХААХАХХАХААХАХ Какъв ангажимент бе, толкова ли е проста, да пуска песента от Пашев ВЕДНАГА и да я пее на наградите. Мръхла смотана, толкова е зле, че нямам думи. Да припомням ли случая с безумната премиера на безкрайната "Лош герой" преди 2 години? ;дддд Позволили ли са на Райна да пее стара песен ? Не, забраниха й да пее каквато и да е било. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Не й струват новите песни, тя и няма такава за този концерт специално. Който няма нова песен, няма право да пее. Те и Весела и Рени да викнат с ретро хитовете, ще изкъртят залата, вие тука за една Ивана с кавърите. Естествено, че ще изнася рецитали, щом си плаща - както си плащаше и за наградите. Нахална е, проси бисове. Глория последния път я орязаха заради Ивана. Ивана ли създаде Пайнер? НДК не е таверна. Колкото решавала тя... Тя ли решава?? Омг, много сте зле. Щом чак обидихте Нелина и Тони Дачева зараи нея... Ивана никога не е плащала за да пее на концерт. Глория не са я орязали заради Ивана! Ивана не е нахална. Даже винаги бърза да слезе от сцената след представянето си, но както виждаш хората не я пускат. Митко създаде "Пайнер", а не Ивана, Глория, Тони Дачева и т.н.! Не решава тя колко да пее, продуцента решава на кого колко време да даде. Щом и се дава - заслужила е, има хитове, има фенове, има харизма и знае как да вдига хората. Не сме обиждали Нелина и Тони Дачева. Никой не е казал, че са грозни, че не могат да пеят или нещо подобно. Не е нужно да изкривяваме реалността. Успокой се, почини си, опитай да пребориш стреса и по-позитивно го карай. Не вярвам животът ти да зависи от концерт на Пайнер, награди или коя колко ще пее... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Говоря за 2014. Тези двете са хитове, да, но ако беше прочел какво съм написал, а не директно да пишеш дежурното тропане към Ивана, нямаше да има нужда изобщо да ги споменаваш. На Глория годината й не бе особено силна, но в никакъв случай по-слаба от на Ивана. Ивана няма участия в Студентски, въобще по София няма, и не мога да преценя как се приемат новите й песни. Само знам, че освен по Планета не ги въртят, и дори много хора си мислят, че Ивана е спряла да пее. Мога да си позволя да се изкажа обективно, защото ходя и на концертите в НДК, ходя и по дискотеки, не се осланям само на гледания в тубата и приеми от циганска сган. Уважавам старите песни на Ивана, но само онези, които са авторски и с тежки текстове като "Безумна цена". Факт е, че и Ивана плюе по новата вълна, но не напуска фирмата като Камелия, която все пак има мнение и та*аци, а си стои и си изнася рецитали. На какво отгоре? Нека бъде така, ако го разрешават и на други. Това имах предвид, но поклонниците на Ивана ме нападнахте. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 На Глория годината й не бе особено силна, но в никакъв случай по-слаба от на Ивана. Ивана няма участия в Студентски, въобще по София няма, и не мога да преценя как се приемат новите й песни. Само знам, че освен по Планета не ги въртят, и дори много хора си мислят, че Ивана е спряла да пее. Мога да си позволя да се изкажа обективно, защото ходя и на концертите в НДК, ходя и по дискотеки, не се осланям само на гледания в тубата и приеми от циганска сган. Уважавам старите песни на Ивана, но само онези, които са авторски и с тежки текстове като "Безумна цена". Факт е, че и Ивана плюе по новата вълна, но не напуска фирмата като Камелия, която все пак има мнение и та*аци, а си стои и си изнася рецитали. На какво отгоре? Нека бъде така, ако го разрешават и на други. Това имах предвид, но поклонниците на Ивана ме нападнахте. Ивана, драги, няма участия в студентски защото там се пее по договаряне, а не за реалния хонорар. Там за 6 000 примерно, пееш 2 или 3 пъти в дискотеката. И Ивана там е канена постоянно, просто това, което и предлагат не я устройва и следователно отказва. Може да си го позволи и го прави, в което няма нищо лошо. Знае си цената и си държи на нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Ивана не била нахална ли? :1000 (29): Добри вицове ми разказвате за добро утро.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Ивана не е нахална. Даже винаги бърза да слезе от сцената след представянето си, но както виждаш хората не я пускат. Ох. Бързала да слезе тя, хахахаха. Може ли видеоматериал? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Май ще пее ''Ти ли си''. И аз така си мисля! Ще ми бъде интересно как ще се приеме след 4 години, след като когато беше на 2 месеца без клип на един концерт се прие повече от добре. И все пак имам още някаква надежда, че можем да чуем една от златните "Агресия", "Загуби всичко", "Двама", "От един инат"и пр. Да не говорим, че най-много искам да чуя "Ти ме лъжеш най-добре", но не съм сигурен, че правата са уредени.. Едит: Да не пее ? Едит2: Кога ще се сетят да качат клипа на "От един инат"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Ох. Бързала да слезе тя, хахахаха. Може ли видеоматериал? Не мисля, че мога да дам от времето си за издирване на материалчета с които да доказвам нещо тук. Излишно е. Има си из Youtube, Vbox7 записи, потърси и виж. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Не мисля, че мога да дам от времето си за издирване на материалчета с които да доказвам нещо тук. Излишно е. Има си из Youtube, Vbox7 записи, потърси и виж. А, да, да се занимавам да гледам досадните й изяви. Искам линк с точен момент, в който бърза да напусне сцената. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Галена да вземе да я припомни на наградите,но с новият текст: Нямам нищо общо, нищо общо с наркоманките от Добрич изобщо- аз не съм шмъркалка - не използвам забранени вещества. Аз не съм наркоманка - не използвам бели прахчета. Нямам нищо общо - не се съмнявай във това изобщо. Носът ми е празен - не се съмнявай във това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Фиклена да гледа тука да види какво значи "аматьорско". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Защо номинациите по Планета не вървят с код и телефон за гласуване...или поне с надпис за гласуване в страницата им във Фейсбук или сайта на Планета?! То не че има значение и ако се гласува, но все пак...за първа година ги виждам така... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Защо още няма постер - една седмица остава? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари