Ivanhoe Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 В тайна се пази, че на концерта ще прозвучи "Първата, последната" след 4-годишно затишие. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Да Иване, имаш право. (за миналия пост) Значи, вижте .. аз така мисля: Певица - Галена Певец - Фики Музикален Идол - Преслава Песен - Джена Клип - Галена Дует - Емилия Хайде, вижте ми поста и сверявайте после. :D Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 В тайна се пази, че на концерта ще прозвучи "Първата, последната" след 4-годишно затишие. Каквоо? Това верно ли? Баси якото! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 В тайна се пази, че на концерта ще прозвучи "Първата, последната" след 4-годишно затишие.Шегуваш се? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Деси Слава задължително да изпее "Казваш, че ме обичаш" някой път - ако не песента, поне акапелно, това е супер разбиващ хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Деси Слава задължително да изпее "Казваш, че ме обичаш" някой път - ако не песента, поне акапелно, това е супер разбиващ хит. Да, ама версията с Азис "Казваш, че ме обичаш" + "Горещи страсти" ще е много яко! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 В тайна се пази, че на концерта ще прозвучи "Първата, последната" след 4-годишно затишие.Да бе? Наистина ли? Оле,дано любимката ми Елена да се завърне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
youtobe Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Запомнете какво ще ви кажа... ПЕСЕН И КЛИП - ХАВАНА ТРОПИКАНА , ПЕВИЦА - ПРЕСЛАВА , ПЕВЕЦ - ФИКРЕТ , ИДОЛ - ГАЛЕНА !!! ТОВА ЩЕ СА НАГРАДИТЕ !!! КАТО ВИ КАЗВАМ ЗНАЧИ СЪМ СИГУРЕН !!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Да бе? Наистина ли? Оле,дано любимката ми Елена да се завърне. Няма да е в нейно изпълнение... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Запомнете какво ще ви кажа... ПЕСЕН И КЛИП - ХАВАНА ТРОПИКАНА , ПЕВИЦА - ПРЕСЛАВА , ПЕВЕЦ - ФИКРЕТ , ИДОЛ - ГАЛЕНА !!! ТОВА ЩЕ СА НАГРАДИТЕ !!! КАТО ВИ КАЗВАМ ЗНАЧИ СЪМ СИГУРЕН !!! Аа не може така, и за Джеронимо трябва да има нещо, искаш да си оскубе перата от злоба ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Няма да е в нейно изпълнение... коя мастия ще я пее, тогава? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Аа не може така, и за Джеронимо трябва да има нещо, искаш да си оскубе перата от злоба ли? Горките кокошки... Моля не ходете на концерта,Джена ще прави атентат,още във вторник сутринта сградите на "Пайнер мюзик" и "Тв Планета" ще са опожарени! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 коя мастия ще я пее, тогава? Не е мастия и Елена много се е зарадвала! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Не е мастия и Елена много се е зарадвала! Много е досадно, когато някой знае нещо и не го казва докрай. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Не е мастия и Елена много се е зарадвала! пак с недомлъвки се говори, както винаги в тоя форум. Или казваш като си тръгнал или си мълчи както и да е, след 2 дни ще е разбулена "голямата тайна" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Социален експеримент на Папараци и пак се вързахте иначе Емилия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Много е досадно, когато някой знае нещо и не го казва докрай. Екстра Нина ще е! На всяка фраза отзад ще слага нейното пъдарско "еееееееее". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Десислава сигурно, тя и без това няма какво да пее. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Да, абсолютно. Като знаете нещо или казвайте всичко, или нищо. В Скандалите пък още един се прави на интересен с някакъв FT. на Александрова Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Да, абсолютно. Като знаете нещо или казвайте всичко, или нищо. В Скандалите пък още един се прави на интересен с някакъв FT. на Александрова участва с вокали с новата песен на Борис Дали, която ще пее на концерта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 значи наградите..... без Глория и Ивана с нови песни ще са: Деси Слава, Борис Дали, Теди Александрова, Кристиана, Даяна, Юнона, Роксана. Най-интересно, естествено е завръщането на Деси Слава с първия и Пайнерски проект от 2002-ра насам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 значи наградите..... без Глория и Ивана с нови песни ще са: Деси Слава, Борис Дали, Теди Александрова, Кристиана, Даяна, Юнона, Роксана Най-интересно, естествено е завръщането на Деси Слава с първия и Пайнерски проект от 2002-ра насам Ивана ще пее ... Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Ивана ще пее ... ако пак ще води Василчо, по-добре изобщо да я няма ! ПП: дано и дуетната половинка на Анелия я няма, че ми става зле вече от тая песен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Екстра Нина ще е! На всяка фраза отзад ще слага нейното пъдарско "еееееееее". Не, Екстра Нина е направила Няма шега на Камелия. Ще я представи на самостоятелния си концерт в Армеец. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари