asylum Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 значи наградите..... без Глория и Ивана с нови песни ще са: Деси Слава, Борис Дали, Теди Александрова, Кристиана, Даяна, Юнона, Роксана. Най-интересно, естествено е завръщането на Деси Слава с първия и Пайнерски проект от 2002-ра насам Сигурен ли си, че Юнона ще пее? Още един повод да гледам. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 значи наградите..... без Глория и Ивана с нови песни ще са: Деси Слава, Борис Дали, Теди Александрова, Кристиана, Даяна, Юнона, Роксана. Най-интересно, естествено е завръщането на Деси Слава с първия и Пайнерски проект от 2002-ра насам Ивана нали ще открива,как така без нея. Това ще бъде първият проект на Деси в.Пайнер от 2003,а не от 2002. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 ако пак ще води Василчо, по-добре изобщо да я няма ! ПП: дано и дуетната половинка на Анелия я няма, че ми става зле вече от тая песен Пак ли ще чуем Ксафниката,не,Анелия щ е.ме убие.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 дано Дъ Йоргос изпусне влака Атина-София във Вторник! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Пак ли ще чуем Ксафниката,не,Анелия щ е.ме убие.. Йоргос ще си пее новата песен на наградите. Разбира се, че ще изпълнят Ксафника. Все пак с нея проби в Гърция. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Пак ли ще чуем Ксафниката,не,Анелия щ е.ме убие.. Е ако Анелия пак изпее това нещо плюс, "Не спя и не ям изобщоооо".... Имам чувство, че след всяка изминала година Анелия се забива все повече и повече...нищо интересно не прави като продукция.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Анелия възможно ли е да е толкова изтъркана? От сега знам как ще изглежда, как ще се провиква през две секунди, колко неадекватна ще е .. :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Що пък да не изпее Ксафника, още е актуална. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Анелия възможно ли е да е толкова изтъркана? От сега знам как ще изглежда, как ще се провиква през две секунди, колко неадекватна ще е .. :1000 (29): И какво ще пее.. Да изненада с черна коса и старите си дрехи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Ксафника си е хит. Аз вчера бях в Гърция и си я пуснах. И там се слуша! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 МЕЧТИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Нека си пее "Изведнъж", няма лошо! "Твоя съм" не е пяла на голям концерт обаче, а може и едно припевче от "Аз и ти". Каквото и да избере Анелия, няма да сбърка! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Нека си пее "Изведнъж", няма лошо! "Твоя съм" не е пяла на голям концерт обаче, а може и едно припевче от "Аз и ти". Изведнъж и хита Не мога да губя (преди обявяването на Певицата). Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Изведнъж и хита Не мога да губя (преди обявяването на Певицата). Да, но ще е хубаво и "Твоя съм" или "Аз и ти" - които не е пяла, стига да се сети за съществуването им. От Джена искам задължително и "НЕВЕРНИЦИ"!!!!! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Биди Патрик ще е най-доволен да чуе ПП. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Анелия да пее Изведнъж + Ксафника,идеалният избор. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Да, но ще е хубаво и "Твоя съм" или "Аз и ти" - които не е пяла, стига да се сети за съществуването им. От Джена искам задължително и "НЕВЕРНИЦИ"!!!!! Твоя съм е крадена, а Аз и ти сигурно също. Джена ще ги смачка, каквото и да изпее. Да изпее "Ще те спечеля" - любимата ми! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 "Изведнъж" я е пяла на турнето и на концерта за рождения ден, какво толкова? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 http://vbox7.com/play:dfc2ebdf2e&start=807 Малина завидя за "Биди фер" на Татяна! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Да, но ще е хубаво и "Твоя съм" или "Аз и ти" - които не е пяла, стига да се сети за съществуването им. От Джена искам задължително и "НЕВЕРНИЦИ"!!!!! Твоя съм е с неуредени права, даже лайв записа от концерта Феноменална е махнат от канала + микса й от турнето (вероятно, защото тази песен е вкл.) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Твоя съм е с неуредени права, даже лайв записа от концерта Феноменална е махнат от канала + микса й от турнето (вероятно, защото тази песен е вкл.) Само не са изтрили частта,където е от концерта й. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Джена,ако ще пее Моята досада,да не губи телевизионно време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Митев, ще се молим ли до последно да чуем във вторник този ? Надеждата умирала последна.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Джена,ако ще пее Моята досада,да не губи телевизионно време. Тя е просто песен за феновете, едва ли ще тръгне да пее точно нея. :1000 (29): Не може да мине без "Неверници" тоя път , малко да се покара на публиката :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 http://vbox7.com/play:dfc2ebdf2e&start=807 Малина завидя за "Биди фер" на Татяна! Ква е яка Весела на този концерТ! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари