Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 #Jouey каза: Диското е за ЯНИЦА! За Яница нищо,на нея й е предостатъчно,че извади хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Denis каза: Не да Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 ЯНИЦА ТРЯБВА ДА Е С НАГРАДА! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Senhor каза: ЯНИЦА ТРЯБВА ДА Е С НАГРАДА! ФАКТ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 lucas каза: Смятам,че 3-4 пъти е ок да я вземе,да и се кефят хората като я получи,после си е едно и също. Нека си вади хитове,нека я обичат хората,ама нека и друг да се порадва.Според мен така ще си го набие с тази жадност за певица на всяка година. Както видяхме и без нея 3 години е топ име.ЗА КЪВ ХУЙ СЕ НАТИСКА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ.КАКВО НА КОГО ЩЕ ДОКАЗВА,ЩЕ ИМА ОБРАТНИЯ ЕФЕКТ. Иска да има 12-та стуетка за Певица на годината изглежда! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Подарена награда за певица, неподплатена с нищо друго. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 ХАХА РЕКОРД НА ГИНЕС МАЙ ЩЕ ПОСТАВЯ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Илиян и Сисонче без нищо ли ще са,въпреки хитовете им от 2014. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 lucas каза: ХАХА РЕКОРД НА ГИНЕС МАЙ ЩЕ ПОСТАВЯ Прав си, чупиш тъпомера от всякъде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Една малка изненада от мен .. ахах :1000 (29): Спим ли в офиса, пренареждайки наградите до последно? :3fdb8960598fa63e: Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Ivanhoe каза: Подарена награда за певица, неподплатена с нищо друго. Ще я подплати с Балада на годината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Ебахти пародията, ако Преслава вземе Певица... Нормално да се сърдят всички, това вече е прекалено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Ама иначе в Папараци-те Преслава много искрена била като обясняваше как Галена заслужава да е Певица на годината... Ако Преса я окичат за 100-тен път, сигурен съм не бе настояване от нейна страна, наистина ще ми падне в очите, а и на много други хора. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Senhor каза: ЯНИЦА ТРЯБВА ДА Е С НАГРАДА! Секс символ нещо такова беше за Яница.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Denis каза: Прав си, чупиш тъпомера от всякъде. защото имам различно мнение от твоето ли? Харесвам Преслава ,но това ще и изиграе лоша шега,ще видиш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Senhor каза: Ебахти пародията, ако Преслава вземе Певица... Нормално да се сърдят всички, това вече е прекалено. И да я освиркат,пак ще раздава целувки с ехидна усмивка.Кралица! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 АНДРЕА БЕЗ НАГРАДА, А ЯНИЦА СЪС СПЕЦИАЛНА?!? МОЛЯ?!?!?!?! И НАГЛОТО СЕЛСКО КЕБАПЧЕ ВЗИМА ЗА 12-ТИ ПЪТ ПЕВИЦА В ГАЛИН МИ Е НАДЕЖДАТА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Андреа няма да се появи на наградите.Това е засега. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 lucas каза: защото имам различно мнение от твоето ли? Харесвам Преслава ,но това ще и изиграе лоша шега,ще видиш Говоря като цяло. Все ми е тая за Преслава . Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Като взе Певица на 2011 всички бяха против нея и на мен тогава ми беше супер зле и мислех, че е дошъл края за нея :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Но само 3 месеца по-късно взриви площада с "Лудата дойде" .. та не се знае нищо как ще се развие в бъдеще, дори и сега пак да стане Певица. Но аз съм си за Джена и мисля, че при нея ще има най-голяма полза от една такава награда. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 evtimow каза: АНДРЕА БЕЗ НАГРАДА, А ЯНИЦА СЪС СПЕЦИАЛНА?!? МОЛЯ?!?!?!?! Яница имаше по-силна година от Андреа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Paradise. каза: Андреа няма да се появи на наградите.Това е засега. Не думай! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Senhor каза: Яница имаше по-силна година от Андреа. МОЛЯ ? :mf_surrender: :mf_surrender: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Senhor каза: Яница имаше по-силна година от Андреа. Не ме карай да ти се карам във Фейсбук, г-н Койчев! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Denis каза: Говоря като цяло. Все ми е тая за Преслава . ами не е задължително да харесваш постовете ми,сори но не мога да кажа нищо за теб-явно си безличен и не съм те запомнил. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари