Denis Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 "Най-добрата" никъде не е на първо място, но във всички номинации за песни и клипове е поне в топ 3, защо няма номинация ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Ще ме изкефи Анда нищо да не вземе и да я сложат да пее втора,това заслужава,за да се усети шматката на кой свят се намира и да прави яки тупалки и брутални клипове като преди! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Ще ме изкефи Анда нищо да не вземе и да я сложат да пее втора,това заслужава,за да се усети шматката на кой свят се намира и да прави яки тупалки и брутални клипове като преди! +1 последните 2-3 години има само 1 мегахит Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 +1 последните 2-3 години има само 1 мегахит "Най-добрата", "Никой друг", 2-та мегахита в Сърбия, "Пробвай се", "Докрай", "Лоша", "Едно". Ама иначе е само един. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 "Най-добрата", "Никой друг", 2-та мегахита в Сърбия, "Пробвай се", "Докрай", "Лоша", "Едно". Ама иначе е само един. Докрай - 2011, Пробвай се - 2012 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 "Най-добрата", "Никой друг", 2-та мегахита в Сърбия, "Пробвай се", "Докрай", "Лоша", "Едно". Ама иначе е само един. Това мегахитове ли са, за Бога .. да ви имам представите Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Това мегахитове ли са, за Бога .. да ви имам представите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Това мегахитове ли са, за Бога .. да ви имам представите +1 Никой друг :hahaha: :1000 (10): от Пробвай се - до- Най добрата.. само пълнежи,посредствени проекти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 резултатите са ясни... дебют: Фики Прогрес: Яница певец: Галин Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Ехе,май не са,щото ти още не си забравил кожената от турне '08 във Видин. Да, да не поверва човек, че с нещо се е запомнила и тя. Ама не посмя повече да рискува, да не би да я плюят пак. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 "Най-добрата", "Никой друг", 2-та мегахита в Сърбия, "Пробвай се", "Докрай", "Лоша", "Едно". Ама иначе е само един. "Никой друг" не е МЕГАхит,в Сърбия също не са,"Лоша" също не е била/е МЕГАхит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Не виждам такъв пост. И концертът не е утре, а след 22 дена. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Направено е с фотошоп, не се ли усетихте? :1000 (10): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Не виждам такъв пост. И концертът не е утре, а след 22 дена. :1000 (29): Колаж е,мой колаж,по идея на Фиклена Но пък перфектно пасва с обстановката и настроението на ранената Андри,че най-после я поставиха на мястото й. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Не можаха да включат в номинациите "Ако счупят всяка нота" поне... явно не струва песента, а включили някаква Крсисия, дето никой не е чувал за нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Глория,Ивана и Деси Слава ще пеят ли на наградите? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 "Най-добрата", "Никой друг", 2-та мегахита в Сърбия, "Пробвай се", "Докрай", "Лоша", "Едно". Ама иначе е само един. За Сърбия нямам наблюдения, ама щом определяш като хитове Никой друг, Докрай, Лоша и Едно, ми става ясно и сръбските й песни колко са известни. едит: ма малее, ти за МЕГА хитове ли си говорил Добре, тогава само Пробвай се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Глория,Ивана и Деси Слава ще пеят ли на наградите? Няма смисъл, щом нямат номинации. По-добре да ги няма, да се насерат там младите. И да дадат на Галена и Фикрет по 20 минути рецитал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Не можаха да включат в номинациите "Ако счупят всяка нота" поне... явно не струва песента, а включили някаква Крсисия, дето никой не е чувал за нея. И "Обратно броене" липсва.. Нещастници,дано не пее на концерта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 И "Обратно броене" липсва.. Нещастници,дано не пее на концерта. Махни я тази, то почти никой не я хареса, не стана много популярна. Ама баладата??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Глория,Ивана и Деси Слава ще пеят ли на наградите? Деса със сигурност, Глория също предполагам ще изпее Криле, Ивана едва ли ще пее. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Това е песента ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Това слагане на Фики за Дебют ми намирисва, че Галинка ще вземе наградата за Певец и искам цялата зала да го освирка.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Това слагане на Фики за Дебют ми намирисва, че Галинка ще вземе наградата за Певец и искам цялата зала да го освирка.. Фики е Певец, Кокаин е бесен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари