Jump to content

За 13-ти път “Планета” ТВ раздава Годишни музикални награди

Препоръчани коментари

По заслуги според мен са 1. Галена, 2. Преслава, 3. Джена, 4 и 5 - Емилия и Анелия, г/д наравно. По пристастия най-любима ми е Преслава. Ако бях на Пайнера обаче щях да наградя или Галена, или Джена, защото много фенове са за втората, до голяма степен от желание за разнообразие.

Сподели в други сайтове

Така...подсказах на Джена какво и как да изпее на концерта-тя ми каза, че Пайнер решават всичко... :gun_bandana:

И ти ли.. Тя действително е кукла на конци, каквото й се каже - това. Има добри идеи, но не й позволяват. Имам чувството, че когато й изтече договора ще последва Камелия.

Между другото по-голяма кучка от ПРеслава няма..

Сподели в други сайтове

Ако Анелия се е натресла за Певица, не ми се мисли какво освиркване ще е :1000 (29):

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

И ти ли.. Тя действително е кукла на конци, каквото й се каже - това. Има добри идеи, но не й позволяват. Имам чувството, че когато й изтече договора ще последва Камелия.

Между другото по-голяма кучка от ПРеслава няма..

Айде, айде ... "Грешни мисли" и "Химия" бях през 15 мин. преди години ...

qp3wk4.jpg

Сподели в други сайтове

О, след мегахитовете "с един от най-големите в Гърция" и "Не мога да губя" си е само за Певица.

qp3wk4.jpg

Сподели в други сайтове

Ще е абсурдно Певица да е някоя различна от Галена или Джена. Даже Преслава и Емилия, въпреки силните си години, не са достатъчно заслужили.

Сподели в други сайтове

ТИ мислиш. Шефовете не мислят така.

Според мен така ще е.Джена и Галена ще вземат големите награди.Ако Преслава накрая не изиграе играта.

Сподели в други сайтове

Айде, айде ... "Грешни мисли" и "Химия" бях през 15 мин. преди години ...

Което e било преди 7-8 години.. Коя песен да снима, кога да я пусне, кои песни да пее.. не тя го решава. Да не мислиш, че на турнето не искаше "Омръзна ми" да е в микса й, но си остана само с акапелното? А албума трябваше да излезе Декември, но Пайнер го пусна в края на Ноември, преди този на Анелия, кой знае защо..

Сподели в други сайтове

Тази година заслужено наградите би трябвало да стоят така:

Идол - Галена

Певица -Джена

Певец - Фики

Песен - Преслава

Видеоклип - Галена

Албум - Джена

Дует - Емилия и Ави Бенеди

Оригинална концертна изява - Анелия

Оригинална клубна изява - Галена

Прогрес - Яница

Но едва ли ще са така, така че .. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...