Denis Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Извинявай, но е безумно това. Нека е, така мисля аз. За мен тая година има три песни "Най-добрата", "Моето слабо място" и "Да бях от гадните". Която и да вземе наградата ще съм доволен. Песента на Галена е за лятото и не ми се вярва някой в момента да и се кефи колкото тези трите, но сме в Рамания и аз говоря безумия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Дори и песента да заслужаваше точно тази награда( а тя не заслужава), Андреа Песен на годината няма да вземе. Прекалено е голяма тази награда, прекалено сериозно е за изпълнител като нея. А и да не говорим, че все пак трябва да се изпее на живо тая песен. Просто не става. Андреа награда за Песен или Певица никога няма да вземе. А и да не говорим, че останалите певици никога няма да го позволят това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Преслава споделила "Страх ме е" в инстаграм, май ще дели балада с Янева. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Нека е, така мисля аз. За мен тая година има три песни "Най-добрата", "Моето слабо място" и "Да бях от гадните". Която и да вземе наградата ще съм доволен. Песента на Галена е за лятото и не ми се вярва някой в момента да и се кефи колкото тези трите, но сме в Рамания и аз говоря безумия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Ако за номинациите са се ориентирали и по гледанията в официалния канал, не е толкова чудно, че не е номинирана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Дано Райна стане Певица на годината. Че тя номинирана ли е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 "Най-добрата" да взема клипа и Галка да го духа! С краден клип , крадена песен ... едва ли Пък и не беше тотален хит , като на Галена че да правят компромис за Андреа . Вие още ли не разбрахте че тя тая година няма да има награда - за това и прави тея циркове . Нека и - всичко се връща . Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Не мога да разбера какви са тия претенции за Андреа - кажете ми какво заслужава? Само за Клип може, но е 100% сигурно, че ще наградят Галена, още повече след като се оказа, че на Андреа е копиран. За Песен пък всички номинирани там, дори Емилия, са по-големи приоритети от Андреа, та и да бяха я номинирали, щеше само с номинацията да си остане. Може би, ако беше на рождения ден да докаже, че "Най-добрата" е голям хит и 6 месеца след появата си, щяха да я класират, но сама си е виновна, че я нямаше, да не реве сега във Фейса. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Не мога да разбера какви са тия претенции за Андреа - кажете ми какво заслужава? Само за Клип може, но е 100% сигурно, че ще наградят Галена, още повече след като се оказа, че на Андреа е копиран. За Песен пък всички номинирани там, дори Емилия, са по-големи приоритети от Андреа, та и да бяха я номинирали, щеше само с номинацията да си остане. Може би, ако беше на рождения ден да докаже, че "Най-добрата" е голям хит и 6 месеца след появата си, щяха да я класират, но сама си е виновна, че я нямаше, да не реве сега във Фейса. Какви приоритети бе човек ? Една песен когато е хит се награждава, ако ще и на Амет да е! Милко през 2009 приоритет на кого е бил ? Я не говори глупости. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Ами не е най-големия хит, че да се награди? Не е най-добрия клип, че да се награди? Откъде накъде тогава? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Наградите не са важни уж, а като ги прецакат още от номинациите и навиват вой до небесата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Какви приоритети бе човек ? Една песен когато е хит се награждава, ако ще и на Амет да е! Милко през 2009 приоритет на кого е бил ? Я не говори глупости. Ми не е най-големия хит в случая - казаха ти го. "Хавана Тропикана" и "Моето слабо място" със сигурност са над нея, за останалите номинирани същото важи. Особено "Горе-долу" и "С мене да вървиш" за 1 месец станаха супер популярни. Сега не ми изтъквай 8-те победи на "Най-добрата", защото като тръгнаха юли повечето да бълват на момента я бутнаха от върха. То в конкуренцията на "Ксафника" и "Балкания" и Яница ще спечели. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Аз чак сега разбрах, че песента на Андреа е крадена 1:1. Каква награда да взима наглата крадла? Не стига, че клип е чопнала , ами и самата песен. И накрая какво остава авторско? Един кифленски текст със стойност 0, който всеки втори българин може да напише. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Аз чак сега разбрах, че песента на Андреа е крадена 1:1. Каква награда да взима наглата крадла? Не стига, че клип е чопнала , ами и самата песен. И накрая какво остава авторско? Един кифленски текст със стойност 0, който всеки втори българин може да напише. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Аз чак сега разбрах, че песента на Андреа е крадена 1:1. Каква награда да взима наглата крадла? Не стига, че клип е чопнала , ами и самата песен. И накрая какво остава авторско? Един кифленски текст със стойност 0, който всеки втори българин може да напише. Стига де, раните й по гърба са авторски! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Дайте линк към оригиналния клип на Андра Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Дайте линк към оригиналния клип на Андра Desmond Milessпреди 8 месеца Песента е авторска, на Николай Пашев е, как ще е кавър? :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Desmond Milessпреди 8 месеца Песента е авторска, на Николай Пашев е, как ще е кавър? :1000 (29): :1000 (29): Казаха, че е кавър на тая песен, а тя не е. И тогава още не се знаеше за кражбата. Да млъкваш! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Стига де, раните й по гърба са авторски! Дайте линк към оригиналния клип на Андра Desmond Milessпреди 8 месеца Песента е авторска, на Николай Пашев е, как ще е кавър? :1000 (29): :1000 (29): Тая вечер само малка групичка сме в настроение, но лафовете определено са доста лачени. Оригиналният клип, раните в гърба са авторски..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Desmond Milessпреди 8 месеца Песента е авторска, на Николай Пашев е, как ще е кавър? :1000 (29): :1000 (29): Еми той Пашев е на същия режим като Оцко. 01:00мин Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Еми той Пашев е на същия режим като Оцко. 01:00мин Айде и това се намери. Точно вчера си говорехме в класа за това и някой каза: "Сигурно и на Анелия онези църкания са отнякъде". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 И някой хора продължават да боготворите тая музика... имайте малко самоуважение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Еми той Пашев е на същия режим като Оцко. 01:00мин Ооооф, единствената хубава Шонона за 2014 Пак същата работа - 1:1 се взима семпъл с етно вокал, но на него се гради цялата мелодия на БГ парчето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Ооооф, единствената хубава Шонона за 2014 Пак същата работа - 1:1 се взима семпъл с етно вокал, но на него се гради цялата мелодия на БГ парчето. Извинявай, Саше ама вчера ми се появи в Spotify.Предполагам, че Пашев и Оцко и те на този принцип творят. : Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Свалят от някакви сайтове за безплатни семпълчета. Ама там колко са уредени правата, един Господ знае. Аз още преди 3-4 години намерих онова църкане от "Проба-грешка". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари