Jump to content

За 13-ти път “Планета” ТВ раздава Годишни музикални награди

Препоръчани коментари

Ивана да мачка с "Аз съм с теб" само. :Vishenka_05:

Анда не я виждам обаче, тя какво ще пее?

Има голяма вероятност да не участва поради ангажимент в чужбина. Иначе има готова песен от Пашев.

Сподели в други сайтове

Има голяма вероятност да не участва поради ангажимент в чужбина. Иначе има готова песен от Пашев.

Какъв ангажимент бе, толкова ли е проста, да пуска песента от Пашев ВЕДНАГА и да я пее на наградите.

Мръхла смотана, толкова е зле, че нямам думи.

Сподели в други сайтове

Какъв ангажимент бе, толкова ли е проста, да пуска песента от Пашев ВЕДНАГА и да я пее на наградите.

Мръхла смотана, толкова е зле, че нямам думи.

Това беше горе долу преди 2 седмици може да е размислила, но ако не са снимали едва ли ще я изпее..

Сподели в други сайтове

Това беше горе долу преди 2 седмици, може да е размислила но ако не са снимали едва ли ще я изпее..

Е, има 10-ина дни до наградите, а до сега нито едно "Soon", нито трейлър сме видели. :1000 (29):

Дано я пусне по-скоро.

Сподели в други сайтове

Ивана: Подготвям 4-часов парти микс за 3-часовия концерт!

:D :D :D

Ивана да мачка с "Аз съм с теб" само. :Vishenka_05:

Анда не я виждам обаче, тя какво ще пее?

И аз съм за Аз съм с теб

Сподели в други сайтове

Андреа е мн. проста,ако и на този концерт направи бойкот публично се отричам от нея.И да не е посмяха да пее." Бесаме".

Сподели в други сайтове

Не е бойкот, а по-скоро едно логично оттегляне. Не виждам какво може да прави Андреа на такъв концерт при положение, че няма хитове. Айде, миналата година с Джена, ами сега какво? Това с Джордан отдавна вече никой не помни, че е съществувало, а "световния проект" никой и не знае, че съществува.

Ще я призная ако не отиде, значи й е дошъл акъла! Нека тази година поработи повечко, да направи хитове и догодина ще я чакаме.

Сподели в други сайтове

Има 2 (разумни) варианта за Анда, ако ще идва на концерта:

-Да изпее нещо старо (Най-велик примерно) и Най-добрата в микс.

-Да пуска новата и да я пее заедно с "Най-добрата".

Сподели в други сайтове

Трябва ли пак да вадя статистика точно колко продължават изпълненията на Ивана в сравнение с нейни колежки, за да спрете с тая противна и лъжлива мантра, че правила концерт в концерта??????? ТРЯБВА ЛИ???

Колкото до нейното изпълнение, прави 15 години, логично е да има микс. Аз все пак се надявам най-сетне да изпее Ние сме номер 1 цялата, а не само припев. Не я е пяла от 10 години едва ли не...

image.jpgimage.jpgimage.jpg
Сподели в други сайтове

Добре де, вие Андреа и "Най-добрата" за нищо ги нямате да му се не види :mf_surrender: Нямала хит. Дай боже всеки му такъв провал като Най-добрата.И Бесаме да изпълни аз пак ще съм доволен.

Сподели в други сайтове

Андреа ако е провал тая година, то Анелия не знам какво е. Разликата е там, че първата осъзнава, че годината не е силна, докато втората си мисли, че е смазала всичко живо с "Не мога да губя" и "Ksafnika" :roll1: :roll1: :roll1:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...