Jump to content

За 13-ти път “Планета” ТВ раздава Годишни музикални награди

Препоръчани коментари

Защо още няма постер - една седмица остава?

Има разлепени постери из София, но няма изпълнители на него, а само статуетката и надпис с този дизайн:

http://planeta.tv/images/uploads/news_imag...laneta02021.jpg

Сподели в други сайтове

Защо номинациите по Планета не вървят с код и телефон за гласуване...или поне с надпис за гласуване в страницата им във Фейсбук или сайта на Планета?! То не че има значение и ако се гласува, но все пак...за първа година ги виждам така...:mf_surrender:

И миналата година бяха така,ако не се лъжа.

Сподели в други сайтове

Борис Дали прави премиера на “Ти не харчиш” на наградите на телевизия “Планета”

Борис Дали ще представи нова песен по време на концерта, съпътстващ наградите на телевизия “Планета”. Сингълът носи заглавието “Ти не харчиш”, а с вокали се включва и Теди Александрова. Автори на музиката и аранжимента са Цветан Спасов и Георги Куртев, а текстът е дело на Росен Димитров.

Сподели в други сайтове

Теди Александрова (Official)

На 24 февруари на концерта по случай наградите на телевизия Планета, за първи път ще прозвучи новият ми сингъл! Няма да издавам подробности, само ще кажа, че е feat. , а с кого и какво съм Ви подготвила ще разберете на 24-ти... Аз съм се зарибила яко по парчето...чувствам се в свои води в парче като това!

Целувам Ви!

Сподели в други сайтове

Пак 1000 премиери. :mf_surrender: Не се научиха.

Факт! И всички за концерта.... много тъпо. Да си изпълняват хитовете, пък след време да ги промотират тия песни.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Ааууу, ауууууу, чувствала се в свои води с това парче.Отсега ми се изправя косата.Пак feat. :mf_surrender:

Явно ще е доста скучно на тези награди с тия нови песни. :1000 (20):

Сподели в други сайтове

Ааууу, ауууууу, чувствала се в свои води с това парче.Отсега ми се изправя косата.Пак feat. :mf_surrender:

Явно ще е доста скучно на тези награди с тия нови песни. :1000 (20):

Колко още песни нови днес ще промотирате?

С колко още семпли чужди днес ще ни заринете?

Чалгаджийки ги наречете

и не се запитвайте,

истински ли са им гледанията

в ютюб като броите ги. :1000 (6):

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Глория няма да пее, то се очакваше. Поне един микс да й бяха позволили заради изцепката предния път. Явно няма да й дадат и награда за 20 години, а онова същество Рокса наистина ще вземе "Скитник на годината" за това, че е покорила 10 кръчми в Европа. И някои други пак ще си изнасят рециталите, понеже са по-заслужили.

Сподели в други сайтове

Глория няма да пее, то се очакваше. Поне един микс да й бяха позволили заради изцепката предния път. Явно няма да й дадат и награда за 20 години, а онова същество Рокса наистина ще вземе "Скитник на годината" за това, че е покорила 10 кръчми в Европа. И някои други пак ще си изнасят рециталите, понеже са по-заслужили.

Потвърдено ли е?!

Голяма тъпотия... Ми аз предлагам да махнат всички можещи и доказали се и да гледаме Яница, Юнона и сие.

Сподели в други сайтове

Ама такива, които нямат шанс за награда и не са имали силна година, какво ще правят на наградите? Визирам такива като Ани Хоанг, Крум и Юнона, само заемат излишно време. Не стига, че от сега е ясно, че никакъв прием няма да получат, ами и заради тях няма да се изявят утвърдени имена, а на останалите силни имена, които ще пеят, им се кастри време от микса по същата причина. Честно казано предпочитам Ивана да пее за хиляден път "Шампанското" или Глория "Крепост" примерно нищо, че не са от 2014, отколкото да слушам гореизброените, които ще са и на плейбек на всичкото отгоре.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Ама такива, които нямат шанс за награда и не са имали силна година, какво ще правят на наградите? Визирам такива като Ани Хоанг, Крум и Юнона, само заемат излишно време. Не стига, че от сега е ясно, че никакъв прием няма да получат, ами и заради тях няма да се изявят утвърдени имена, а на останалите силни имена, които ще пеят, им се кастри време от микса по същата причина. Честно казано предпочитам Ивана да пее за хиляден път "Шампанското" или Глория "Крепост" примерно нищо, че не са от 2014, отколкото да слушам гореизброените, които ще са и на плейбек на всичкото отгоре.
Крум винаги пее на живо.
Сподели в други сайтове

Теди Александрова (Official)

На 24 февруари на концерта по случай наградите на телевизия Планета, за първи път ще прозвучи новият ми сингъл! Няма да издавам подробности, само ще кажа, че е feat. , а с кого и какво съм Ви подготвила ще разберете на 24-ти... Аз съм се зарибила яко по парчето...чувствам се в свои води в парче като това!

Целувам Ви!

Ако пак направи някоя цигания ФЕАТ Джамайката, ще емигрирам, честно :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

НЕЩАСТНИЦИ!

Те не заслужават Глория да е в скапаната им фирма и да им пее на тъпите награди.

Сподели в други сайтове

:D Няма да издавам...

Абе я не ми се прави на информиран, много добре знам за теб, че нищо, ама нищо не знаеш. Само се мъчиш да се буташ в Галена, ама няма да ти се отвори парашута. Натрапник досаден.

Сподели в други сайтове

Галена пак заслужава половината награди, дано вземе поне "Песен" и "Видео".

Тях със сигурност ще ги вземе.

Сподели в други сайтове

Галена нищо няма да вземе, докато не се научи да пее на живо, тая година беше катастрофално пеенето й, би дори вълк като Анелия... :1000 (29):

Преслава-ПЕВЕЦА

Фики-ПЕВЕЦ

Така може би ще съм доволен...

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...