Senhor Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Ванчето е готова с мегамикса. :1000 (6): Надявам се на "Адрес Любов", "Дерби" и "Смукача". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Надявам се на "Адрес Любов", "Дерби" и "Смукача". Те са в средата на микса. Скерлев, Данчо Петков и Багера работят върху мултимедията, а Люси подготвя балета за нейното представяне. Ани Хоанг се включва на мястото на Стояна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Ванчето е готова с мегамикса. :1000 (6): Само дано пак не пее Шампанското. Идеален би бил микс от Освободете дансинга/Нещо нетипично/Не е ваша работа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Ивана ще успее ли да свърже апаратурата успешно този път, че бая певици ще заемат контактите със своите плейбеци отново :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Андреа и Ивана да направят дуетна версия на "Най-добрата" и да я изпълнят на наградите. :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 значи само Деси Слава и Ивана ще пеят от старите коври ,така ли?? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Ивана ще успее ли да свърже апаратурата успешно този път, че бая певици ще заемат контактите със своите плейбеци отново :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Андреа и Ивана да направят дуетна версия на "Най-добрата" и да я изпълнят на наградите. :1000 (6): Не си ги представям на една сцена,камо ли в дует. Пък и Лютеницата нали няма да пее на.концерта? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Freya Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Аз пък продължавам да си мечтая за Ивана и Десислава - Жадни за любов.... Надеждата умирала последна :1000 (29): :1000 (29): П.П.: Коцьо няма ли да домъкне Алисия? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Не си ги представям на една сцена,камо ли в дует. Пък и Лютеницата нали няма да пее на.концерта? Ще пее май. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 20 Author Report Share Публикувано Февруари 20 9 блок къде се намира? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 9 блок къде се намира? :1000 (29): Между 8-ми и 10-ти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Да и Алисия ще е с Коцето. Между 8-ми и 10-ти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 20 Author Report Share Публикувано Февруари 20 Между 8-ми и 10-ти къде точно :1000 (29): На балконите ли е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 къде точно :1000 (29): На балконите ли е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Преслава ще представя "Нокаут" в дует с Ваня. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Преслава ще представя "Нокаут" в дует с Ваня. Моля? Не се научиха да не правят премиери на концерти .. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Андреа новата ли ще пее? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Преслава ще представя "Нокаут" в дует с Ваня. Неееее... Достоверна ли е информацията,дано да се окаже лъжа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Преслава да пее микс от "Моето слабо място", "Нашето любов е" и "Ако утре ме губиш", ще е много проста ако изпеят сега дуета. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Ако стане Певица на Годината или Музикален идол .. по-скоро второто, ще може да изпее и дуета и другите парчета, мисля. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 И Теди Александрова ще представи нова песен. "Само да ти кажа" ли се казва? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Мария ще пее дуета с Азис или триото с рапърите? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Мария ще пее дуета с Азис или триото с рапърите? С дуета с Азис ще има много по-добър прием. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 И аз ще ходя на концерта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари