I_N_P Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Скоро Преслава не е закривала и според мене това липсва на коцертите на Пайнер, трябва да закрие с едно железно пеене с микс от "АКо утре ме губиш", "Мойто слабо място" плюс "Лъжа е" и още някоя стара като "Като за финал или Неприлична" и просто ще струти залата с тея песни! Галена има една "Хавана", която нищо не направи на РД, а Джена ако стане певица и излезе с тия неизвестни песни да закрива ще е голям цирк.. Фики предпоследен, Преслава последна и просто ще е най-добрия концерт евър....ще пометат наградите...Представям си Галин и Джена за крайни, дори само като го пиша ми звучи смешно.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Ама като почнете с клишета като.... "желязно закриване".... направо ще ме уморите от смях. Знаете, че тия награди са по 5 часа и всяка година се навивате като пружинки с някакви нереалистични очаквания. Не бе толкова отдавна миналогодишната церемония, когато чакахте чудеса от храброст и пометена тълпа от Галена само заради изявата и на РД 2 месеца преди това, а тя се задоволи само, да погледне Преслава и най-вече освиркващите и фенчетата така отвисоко, на една платформа, че да си задоволи егото, да я гледат там горе и да злобеят. А самата и изява не бе нищо особено така, както и предната година на Анелия. Въобще, това на такава дълга и умирителна церемония, последният да има сносен прием не е било от времето когато на Ивана дадоха "Мегазвезда". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Ама като почнете с клишета като.... "желязно закриване".... направо ще ме уморите от смях. Знаете, че тия награди са по 5 часа и всяка година се навивате като пружинки с някакви нереалистични очаквания. Не бе толкова отдавна миналогодишната церемония, когато чакахте чудеса от храброст и пометена тълпа от Галена само заради изявата и на РД 2 месеца преди това, а тя се задоволи само, да погледне Преслава и най-вече освиркващите и фенчетата така отвисоко, на една платформа, че да си задоволи егото, да я гледат там горе и да злобеят. А самата и изява не бе нищо особено така, както и предната година на Анелия. Въобще, това на такава дълга и умирителна церемония, последният да има сносен прием не е било от времето когато на Ивана дадоха "Мегазвезда". За Галена и Анелия си прав, беше изключително вяло и изобщо не се разбираше, че закрива "певица на годината", но на Преслава не е било така никога...винаги като е излизала тя е имало голямо пеене....а това, че по 5 часа са концертите и публиката откача е друг въпрос...Ивана и Преслава са с най-добрия закривания...на Галена може би най-слаби.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Скоро Преслава не е закривала и според мене това липсва на коцертите на Пайнер, трябва да закрие с едно железно пеене с микс от "АКо утре ме губиш", "Мойто слабо място" плюс "Лъжа е" и още някоя стара като "Като за финал или Неприлична" и просто ще струти залата с тея песни! Галена има една "Хавана", която нищо не направи на РД, а Джена ако стане певица и излезе с тия неизвестни песни да закрива ще е голям цирк.. Фики предпоследен, Преслава последна и просто ще е най-добрия концерт евър....ще пометат наградите...Представям си Галин и Джена за крайни, дори само като го пиша ми звучи смешно.. Точно Преслава ще закрива, защото тя ще е Идол. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Крум очаквал залата да избухне на изпълнението му,определено е взел чувството си за хумор. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Скоро Преслава не е закривала и според мене това липсва на коцертите на Пайнер, трябва да закрие с едно железно пеене с микс от "АКо утре ме губиш", "Мойто слабо място" плюс "Лъжа е" и още някоя стара като "Като за финал или Неприлична" и просто ще струти залата с тея песни! Галена има една "Хавана", която нищо не направи на РД, а Джена ако стане певица и излезе с тия неизвестни песни да закрива ще е голям цирк.. Фики предпоследен, Преслава последна и просто ще е най-добрия концерт евър....ще пометат наградите...Представям си Галин и Джена за крайни, дори само като го пиша ми звучи смешно.. Ако е така направо ще бъде един от най-добрите концерти.И Преслава да излезе с Фики,да изпеят "Горе-долу". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Ако е така направо ще бъде един от най-добрите концерти.И Преслава да излезе с Фики,да изпеят "Горе-долу". Това го има като идея но ако Преслава взима певица няма да е много удачно да излезе веднъж и после сама.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Това го има като идея но ако Преслава взима певица няма да е много удачно да излезе веднъж и после сама.. Е, тя ако взима Балада, пак ще излиза по-рано. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Е, тя ако взима Балада, пак ще излиза по-рано. Е, да, но едно е да излезеш само да прибереш награда, а съвсем друго да шзлезеш да пееш на сцената и след 5 минути да ти дадат Певица и пак да пееш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 За Цура очертава ли се някаква награда? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Е, тя ако взима Балада, пак ще излиза по-рано. Да но ще е тъпо да излезе с Фики да изпеят Горе долу и веднага след това да и връчат наградата за певица на годината.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Залата би избухнала истински само на Гергана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 решено... Певица - Галена Идол - Преслава Песен: Моли се да не почна Певец: Константин Клип: Хавана Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 решено... Певица - Галена Идол - Преслава Песен: Моли се да не почна Певец: Константин Клип: Хавана Бягай да лягаш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 решено... Певица - Галена Идол - Преслава Песен: Моли се да не почна Певец: Константин Клип: Хавана Певец няма да е Коцъо,а Фики. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Само не ми е ясно защо спрягате ФикретЧУ за Певец на годината???? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Само не ми е ясно защо спрягате ФикретЧУ за Певец на годината???? Защото беше най-успешният певец за 2014, с най-добрите и хитови песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Защото беше най-успешният певец за 2014, с най-добрите и хитови песни. Айде бе, не думай! Смешно ще е, ако на този недоразвит индивид му дадат най-голямата награда и по този начин ощетят Гальо, който се потруди най-много. Вярно, ФикретЧУ сложи всички пеачки и пеаци в средния си джоб с ,,Горе-долу,, но годината като цяло бе на Галин. Ще го подкрепям до последно, защото е здраво стъпил на земята и знае какво иска и как да го направи. Не е като този фитнес тиранозавър, дето само знае да фъфля! Когато си оправи речника поне малко и се постави за себе си, направи няколко хита подред, тогава, повярвай ми, ще гласувам за него. Не отричам, че бе доста продуктивен и направи големи хитове, но не е достоен за тази награда все още. Догодина със сигурност може и да стане, знае ли човек! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Айде бе, не думай! Смешно ще е, ако на този недоразвит индивид му дадат най-голямата награда и по този начин ощетят Гальо, който се потруди най-много. Вярно, ФикретЧУ сложи всички пеачки и пеаци в средния си джоб с ,,Горе-долу,, но годината като цяло бе на Галин. Ще го подкрепям до последно, защото е здраво стъпил на земята и знае какво иска и как да го направи. Не е като този фитнес тиранозавър, дето само знае да фъфля! Когато си оправи речника поне малко и се постави за себе си, направи няколко хита подреб, тогава, повярвай ми, ще гласувам за него. Не отричам, че бе доста продуктивен и направи големи хитове, но не е достоен за тази награда все още. Догодина със сигурност може и да стане, знае ли човек! Галин ще е. Фикрет щом е в номинация за Дебют, няма да е Певец на годината. Иначе чакаме дуета с Деса.....само да не е от Оцкооо, че Галин май само негови песни пее. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Галин ще е. Фикрет щом е в номинация за Дебют, няма да е Певец на годината. Иначе чакаме дуета с Деса.....само да не е от Оцкооо, че Галин май само негови песни пее. Галин ще помечтае за певец на годината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Галин ще е. Фикрет щом е в номинация за Дебют, няма да е Певец на годината. Иначе чакаме дуета с Деса.....само да не е от Оцкооо, че Галин май само негови песни пее. И аз така мисля, а за ,,Най-прогресиращ,, по тази логика би следвало да е Яница. Това за дуета сега сериозно ли е? Май е спрял работата си с Великомакедонец Оцко, защото ,,Само за минута,, и ,,С мене да вървиш,, са по негова музика. Или в тандем с Великомакедонеца да бяха? Галин ще помечтае за певец на годината. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 И аз така мисля, а за ,,Най-прогресиращ,, по тази логика би следвало да е Яница. Това за дуета сега сериозно ли е? Май е спрял работата си с Великомакедонец Оцко, защото ,,Само за минута,, и ,,С мене да вървиш,, са по негова музика. Или в тандем с Великомакедонеца да бяха? Само аранжор май им е, да. За дуета май беше тайна :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Само аранжор май им е, да. За дуета май беше тайна :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Май, май си остана тайна, а? :1000 (29): Знаех, че се говори нещо, но доколкото ми е известно - нищо сериозно. Иначе, ако този дует стане реалност, много бих се радвал, Гальо го харесвам по принцип, много свестен и трудолюбив изглежда. И двамата ще имат изгода, ако го направят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Май, май си остана тайна, а? :1000 (29): Знаех, че се говори нещо, но доколкото ми е известно - нищо сериозно. Иначе, ако този дует стане реалност, много бих се радвал, Гальо го харесвам по принцип, много свестен и трудолюбив изглежда. И двамата ще имат изгода, ако го направят. И с още две актуални имена ще има... -С Ивана ли? -Не, не по-актуални! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 И с още две актуални имена ще има... -С Ивана ли? -Не, не по-актуални! Нали единият ще е с Галена, доколкото разбрах. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари