DevilWish Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Магда верно ли ще е водеща? Де да беше! Миналата година това беше най-голямата награда на тия награди - МАГДА! :1000 (29): Тази година да бяха поканили Гергана, Магда, Константин и Анелия за водещи! :1000 (6): :1000 (29): Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 "Дискотечен хит на годината"- ФИКИ - "ГОРЕ - ДОЛУ" "Дует на годината" - Галена и Фики - "Боже,прости" "Видоклип на годината" - Галена - "Хавана Тропикана" "Песен на годината"- Галин и Джена - "С мене да вървиш "Певица на годината" - ПРЕСЛАВААА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Да бе, интересно защо са решили да не обявяват изпълнителите, които ще участват? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LiMoUS Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Вчера бях на участие на Галена в Благоевград и тя се изпусна, че ще е певицата на годината, и след това се опита да замаже нещо, не знам защо, и каза нещо от сорта, че се бъзика, и че певицата щял да бъде Галин ?? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Вчера бях на участие на Галена в Благоевград и тя се изпусна, че ще е певицата на годината, и след това се опита да замаже нещо, не знам защо, и каза нещо от сорта, че се бъзика, и че певицата щял да бъде Галин ?? При нас ония ден каза "сега ще ви изпея моята дуетна песен с певеца на годината-Фики". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 При нас ония ден каза "сега ще ви изпея моята дуетна песен с певеца на годината-Фики". Фики ще е певеца да! Стораро е бутнал пачките. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Вчера бях на участие на Галена в Благоевград и тя се изпусна, че ще е певицата на годината, и след това се опита да замаже нещо, не знам защо, и каза нещо от сорта, че се бъзика, и че певицата щял да бъде Галин ?? Тая пък що не го духа?Ще се умира от скука като излезе пък не знам. :1000 (20): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LiMoUS Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Фики ще е певеца да! Стораро е бутнал пачките. Айде знaем вече кои ще са певицата и певецът Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Айде знaем вече кои ще са певицата и певецът Коя ще е Певица? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Хаха за първи път не знам победителите и ще има ИЗНЕНАДИ след 2 дни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LiMoUS Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Коя ще е Певица? Галена, сама се изпусна, нали това написах 3-4 поста по-нагоре... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Коя ще е Певица? Преслава или Галена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Предпочитам Преслава да вземе наградата на Джена, отколкото Галена. Просто проблема с живото пеене на Галена няма как да бъде пренебрегнат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Абе като гледам как бясно навират Галин по ПЛАНЕТА и навсякъде, а са закътали Фикрет, защо ли ми се струва, че ПЕВЕЦ ще е Галин? За ИДОЛ Преса ли гласят? Щото ако да... пълна трагедия... въобще не седи сериозно за тази статуетка. Джена и ГАлена... Обективно... Преси не заслужава нищо тая година. Навсякъде има по-силни от нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Абе като гледам как бясно навират Галин по ПЛАНЕТА и навсякъде, а са закътали Фикрет, защо ли ми се струва, че ПЕВЕЦ ще е Галин? За ИДОЛ Преса ли гласят? Щото ако да... пълна трагедия... въобще не седи сериозно за тази статуетка. Джена и ГАлена... Обективно... Преси не заслужава нищо тая година. Навсякъде има по-силни от нея. Недей да приказваш глупости, моля те. Точно на Преслава най-много стои - при нея името до толкова работи, че и най-голямата боза да изпее ще е хит, и без да снима клип пак има хит, и без балет и мултимедия да излезе ще е с бис + факта, че обществото си я приема на сериозно. За другите не може да се каже същото. Галена специално, ако няма цирков спектакъл на сцената, ще е гола вода, а масово хората не я имат за име от ранга на Преслава и ГИК. Джена пък не съм особено сигурен до колко е позната като име и песни сред по-големи възрастови групи. И айде, ако в Певица/Идол има по-силни, в Балада няма .. така, че не "навсякъде" Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 ИВАНА открива концерта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Приятели, не пропускайте концерта по случай раздаването на Годишните награди на "Планета" ТВ за 2014-та година, чието начало ще бъде поставено не от кой да е, а от Мегазвездата на "Планета" ТВ, ИВАНА! До края на концерта очаквайте и още изненади от певицата....! ) Ще бъде интересно...! smile emoticon Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 ИВАНА открива концерта. Еее, трябваше да е по-късно, че да се избухва на ретро хитовете. В такъв случай не искам да пее "Нещо нетипично", да го остави за някой концерт, където ще е по-нататък в програмата. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Приятели, не пропускайте концерта по случай раздаването на Годишните награди на "Планета" ТВ за 2014-та година, чието начало ще бъде поставено не от кой да е, а от Мегазвездата на "Планета" ТВ, ИВАНА! До края на концерта очаквайте и още изненади от певицата....! ) Ще бъде интересно...! smile emoticon С два рецитала ли ще е или ще пее дуета с Деса Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Жалко .. няма да има силен прием значи. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Силния прием не зависи от това дали е първа, а от избора на песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Наистина за първи път няма сигурни награди... :1000 (29): Пайнер си изиграха картите правилно... Кой ще е водещ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Силния прием не зависи от това дали е първа, а от избора на песни. В началото хората още се настаняват, миналата година Емилия като откриваше още се заемаха местата из публиката. Та и Фики да открива пак ще е вяло сигурно :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Наистина за първи път няма сигурни награди... :1000 (29): Пайнер си изиграха картите правилно... Не, не са играли правилно. Просто откакто Камелия напусна Пайнер, няма кой на Фокса да му снася информация. А принципно той казваше кой какво печели. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Очакваме ли залата да се срути по време на изпълнението на "Ако утре ме губиш" ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари