Jump to content

За 13-ти път “Планета” ТВ раздава Годишни музикални награди

Препоръчани коментари

Подобряваме ли собствените си рекорди? Правят ли ни Певица на годината 9 години след първия път?

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

• Отговори 1,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Подобряваме ли собствените си рекорди? Правят ли ни Певица на годината 9 години след първия път?

ПОДАРЕНИ и НЕЗАСЛУЖЕНИ НАГРАДИИИИИИИИИИИИИИИИ

ПОДАРЕНИ и НЕЗАСЛУЖЕНИ НАГРАДИИИИИИИИИИИИИИИИПОДАРЕНИ и НЕЗАСЛУЖЕНИ НАГРАДИИИИИИИИИИИИИИИИ

Сподели в други сайтове

Не научквай...Камелия ти спря кранчето за информация.. :1000 (29): И не се ядосвай, заради това, че наградите са единствената коментирана тема и все още никой не се знае...Имам чувство, че от както Камелия не е в Пайнер, фирмата тръгна много нагоре...повече хитове, по-добри концерти, интересни награди ит.н. Тя е била енергийния вампир на Пайнер.. :1000 (29):

Нелеп си вече , а и се изтърка . Единия спря , ти обаче претъркваш плочата .

Сподели в други сайтове

Ако има само заради Преса и то заради наглостта и. Иначе няма никакво АКО. Големият победител е Галена, толкоз.

Тя не е нагла,а права.Та коя е Джена,че заради нея да й жертват "Певица"-та..? :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

ПОДАРЕНИ и НЕЗАСЛУЖЕНИ НАГРАДИИИИИИИИИИИИИИИИ

ПОДАРЕНИ и НЕЗАСЛУЖЕНИ НАГРАДИИИИИИИИИИИИИИИИПОДАРЕНИ и НЕЗАСЛУЖЕНИ НАГРАДИИИИИИИИИИИИИИИИ

Незаслужена е наградата на Галена за "Певица на 2010",хората си искаха Преслава!!! :girl_witch:

Сподели в други сайтове

Галена ще е идол. :)

т.е. пак ще гледаме нелепо закриване, на плейбек и с гъзене срещу хората през 10 секунди .. идеално :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Жалко, като пее толкова късно, няма да сме свидетели на бруталния прие, който щеше да има Пантера, ако беше изпята да кажем час по-рано. ;)

Сподели в други сайтове

т.е. пак ще гледаме нелепо закриване, на плейбек и с гъзене срещу хората през 10 секунди .. идеално :1000 (29):

Е, няма да е плейбек според мен. Хавана и Пантера ще пее сигурно НА ЖИВО тоя път ;дд

Сподели в други сайтове

5-те най-добре приети песни според мен ще са: "Не си ти", "С мене да вървиш", "Пантера", "Ако утре ме губиш" и "Горе-долу".
Не мога да губя и Мария и Азис също ;д + Джена
Сподели в други сайтове

Е нали "Моли се..." щеше да взема "Песен",т.е. изобщо не знаете. :mf_surrender:

Нищо не се знае .. ако Джена е Певица, а Галена идол, сигурно "Моето слабо място" ще е Песен.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...