Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Диското е за ЯНИЦА! За Яница нищо,на нея й е предостатъчно,че извади хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Не да Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 ЯНИЦА ТРЯБВА ДА Е С НАГРАДА! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 ЯНИЦА ТРЯБВА ДА Е С НАГРАДА! ФАКТ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Смятам,че 3-4 пъти е ок да я вземе,да и се кефят хората като я получи,после си е едно и също. Нека си вади хитове,нека я обичат хората,ама нека и друг да се порадва.Според мен така ще си го набие с тази жадност за певица на всяка година. Както видяхме и без нея 3 години е топ име.ЗА КЪВ ХУЙ СЕ НАТИСКА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ.КАКВО НА КОГО ЩЕ ДОКАЗВА,ЩЕ ИМА ОБРАТНИЯ ЕФЕКТ. Иска да има 12-та стуетка за Певица на годината изглежда! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Подарена награда за певица, неподплатена с нищо друго. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 ХАХА РЕКОРД НА ГИНЕС МАЙ ЩЕ ПОСТАВЯ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Илиян и Сисонче без нищо ли ще са,въпреки хитовете им от 2014. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 ХАХА РЕКОРД НА ГИНЕС МАЙ ЩЕ ПОСТАВЯ Прав си, чупиш тъпомера от всякъде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Една малка изненада от мен .. ахах :1000 (29): Спим ли в офиса, пренареждайки наградите до последно? :3fdb8960598fa63e: Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Подарена награда за певица, неподплатена с нищо друго. Ще я подплати с Балада на годината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Ебахти пародията, ако Преслава вземе Певица... Нормално да се сърдят всички, това вече е прекалено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Ама иначе в Папараци-те Преслава много искрена била като обясняваше как Галена заслужава да е Певица на годината... Ако Преса я окичат за 100-тен път, сигурен съм не бе настояване от нейна страна, наистина ще ми падне в очите, а и на много други хора. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stenly Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 ЯНИЦА ТРЯБВА ДА Е С НАГРАДА! Секс символ нещо такова беше за Яница.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Прав си, чупиш тъпомера от всякъде. защото имам различно мнение от твоето ли? Харесвам Преслава ,но това ще и изиграе лоша шега,ще видиш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Ебахти пародията, ако Преслава вземе Певица... Нормално да се сърдят всички, това вече е прекалено. И да я освиркат,пак ще раздава целувки с ехидна усмивка.Кралица! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 АНДРЕА БЕЗ НАГРАДА, А ЯНИЦА СЪС СПЕЦИАЛНА?!? МОЛЯ?!?!?!?! И НАГЛОТО СЕЛСКО КЕБАПЧЕ ВЗИМА ЗА 12-ТИ ПЪТ ПЕВИЦА В ГАЛИН МИ Е НАДЕЖДАТА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Андреа няма да се появи на наградите.Това е засега. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 защото имам различно мнение от твоето ли? Харесвам Преслава ,но това ще и изиграе лоша шега,ще видиш Говоря като цяло. Все ми е тая за Преслава . Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Като взе Певица на 2011 всички бяха против нея и на мен тогава ми беше супер зле и мислех, че е дошъл края за нея :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Но само 3 месеца по-късно взриви площада с "Лудата дойде" .. та не се знае нищо как ще се развие в бъдеще, дори и сега пак да стане Певица. Но аз съм си за Джена и мисля, че при нея ще има най-голяма полза от една такава награда. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 АНДРЕА БЕЗ НАГРАДА, А ЯНИЦА СЪС СПЕЦИАЛНА?!? МОЛЯ?!?!?!?! Яница имаше по-силна година от Андреа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Андреа няма да се появи на наградите.Това е засега. Не думай! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Яница имаше по-силна година от Андреа. МОЛЯ ? :mf_surrender: :mf_surrender: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Яница имаше по-силна година от Андреа. Не ме карай да ти се карам във Фейсбук, г-н Койчев! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Говоря като цяло. Все ми е тая за Преслава . ами не е задължително да харесваш постовете ми,сори но не мога да кажа нищо за теб-явно си безличен и не съм те запомнил. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари