DevilWish Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Не знам дали е окей да го казвам, но не са й разрешили да пее нова песен И добре са направили. На концерт хората се забавляват, не е много ок да се пеят нови песни, както е казал и сеньор, количеството на нови песни е плашещо. 1-2 са достатъчни. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 И добре са направили. На концерт хората се забавляват, не е много ок да се пеят нови песни, както е казал и сеньор, количеството на нови песни е плашещо. 1-2 са достатъчни. Не са разрешили стари песни по-скоро, а не да изпее някоя от новите си! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Не са разрешили стари песни по-скоро, а не да изпее някоя от новите си! Това за старата песен доста хора го знаят, нали се коментира от няколко дни, че е щяла да изпее една от най-хубавите си балади, изненадах се и аз като чух за нова песен. Тя май никога не е представяла съвсем непозната песен на концерт, което е добре. И на Валя не са дали да пее. Някакви смешни правила и решения, а пък после изпълнителите сами си решавали. То е ясно, че не е така. Има продуценти - правят се допитвания до тях! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Това за старата песен доста хора го знаят, нали се коментира от няколко дни, че е щяла да изпее една от най-хубавите си балади, изненадах се и аз като чух за нова песен. Тя май никога не е представяла съвсем непозната песен на концерт, което е добре. И на Валя не са дали да пее. Някакви смешни правила и решения, а пък после изпълнителите сами си решавали. То е ясно, че не е така. Има продуценти - правят се допитвания до тях! Беше пяла "1.90" и "Много се лъжеш" за първи път на тази сцена. Обаче съм бесен и Пайнер не осъзнават какви глупости вършат с всички тия изисквания, които са им страшно тъпи! Аз все още се надявам да чуя това на подобен концерт: На участия като я пее и всички се разбиват! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 МОЛЯ ? :mf_surrender: :mf_surrender: Кво се молиш бе , Яница има 2 хита ... Андреа - 1 . И то песента на Яница издухва Най-добрата от където и да погледнеш - и от към дискотеки , и от към гледания , че и приема и на концерта беше по-силен от тоя на Андреа на турнето . Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Беше пяла "1.90" и "Много се лъжеш" за първи път на тази сцена. Обаче съм бесен и Пайнер не осъзнават какви глупости вършат с всички тия изисквания, които са им страшно тъпи! Да, вярно. Иначе..... политика. Едни трябва да изпъкнат - други да са в сянка на "актуалните за деня". Не, че пречи да изпее нещо, но някоя "актуална" или "актуален" случайно да не е засечен, най-вече защото не им носят толкова приходи или по други си техни причини. Не е много ок за тях да засенчват "комерсиалните" им изпълнители, а всъщност тези с над 7-8 г. стаж, има с какво. За "Хиляди жени" и аз се надявах! С "Плаче небето" винаги са ми били любимите нейни песни. Но едва ли.... Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Тая глупачка Андреа как няма да участва утре тя добре ли е? Обаче съмняваме че Кубрат яко и блъска главата в стената,вместо да излезе и да си изпее "Най добрата" + нова песен/трио или там квото ще да е,тя малоумната ще си седи вкъщи или на някво участие. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Кво се молиш бе , Яница има 2 хита ... Андреа - 1 . И то песента на Яница издухва Най-добрата от където и да погледнеш - и от към дискотеки , и от към гледания , че и приема и на концерта беше по-силен от тоя на Андреа на турнето . Какви хитове има Яница ? "Най-добрата" е един от трите най-големи хита, "Пий едно от мене" пък стана хит през 2014, а на турнето ги помете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NICK. Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Andrea(Official) 37 мин. · Are you ready ? Готови ли сте ? #Andrea #AndreaSahara #AndreaAwards #PlanetaTVawards ПОСЛЕДНО??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Аман от инфарматори. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Andrea(Official) 37 мин. · Are you ready ? Готови ли сте ? #Andrea #AndreaSahara #AndreaAwards #PlanetaTVawards ПОСЛЕДНО??? Явно досега са умували каква награда да й дадат и са я навили да се появи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Тя и на предния концерт щеше да е там, но в деня когато трябваше да пее не се появи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Какви хитове има Яница ? "Най-добрата" е един от трите най-големи хита, "Пий едно от мене" пък стана хит през 2014, а на турнето ги помете. Ами за изпълнител от нейния ранг издухва Андреа . Има около 4 млн. гледания на 2те песни . Всичко чуждо пожелаваш се прие много по-мощно ... не знам кого заблуждаваш, пусни си клип . Песента на Андреа не влиза и в топ 10 тая година . Една Теди Александрова я издуха с Кво става тука - това е голям хит . Песента на Андреа е няква средна работа , но голям хит - в никакъв случай Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Andrea(Official) 37 мин. · Are you ready ? Готови ли сте ? #Andrea #AndreaSahara #AndreaAwards #PlanetaTVawards ПОСЛЕДНО??? Кралица! Променила си е решението. :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Яница задължително с награда! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Ами за изпълнител от нейния ранг издухва Андреа . Има около 4 млн. гледания на 2те песни . Всичко чуждо пожелаваш се прие много по-мощно ... не знам кого заблуждаваш, пусни си клип . Песента на Андреа не влиза и в топ 10 тая година . Една Теди Александрова я издуха с Кво става тука - това е голям хит . Песента на Андреа е няква средна работа , но голям хит - в никакъв случай 2:20, 3:24 кога песента на Яница някой я е пял така ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Ами за изпълнител от нейния ранг издухва Андреа . Има около 4 млн. гледания на 2те песни . Всичко чуждо пожелаваш се прие много по-мощно ... не знам кого заблуждаваш, пусни си клип . Песента на Андреа не влиза и в топ 10 тая година . Една Теди Александрова я издуха с Кво става тука - това е голям хит . Песента на Андреа е няква средна работа , но голям хит - в никакъв случай Айде бе,не била голям хит."Най-добрата" е в топ 3. Недей да си хабиш времето да се обясняваш. Няма човек,който да не знае за тази песен..и най-точно заради фразата "Щом си падаш по боклуците...." 8 пъти е спечелила "хит на седмицата" в сигнал.И не само там! По дискотеките се пускаше над 3 пъти вечер(още се пуска). Така че Андреа заслужава напълно тази награда "Песен на годината". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 2:20, 3:24 кога песента на Яница някой я е пял така ? Това ли наричаш силно представяне ? :1000 (29): За песен на 2 месеца е много зле . Въобще база за сравнение няма . 1-во Яница пее на живо нейната си песен , и има доста по-добър контакт с публиката . Андреа колкото и силна песен да има с плейбек няма как да стане . Яница и го наби и то баш с Моника Иначе Галин с 3те си хита , Галена , Преслава и Джена с по 2 , Фики с 2 , Коцето , Емилия, Александрова , Яница ... Къде ми бутате Андреа в топ 10 с тая боза .... Ако беше хит щеше да си получи няква награда , не сега да се унижава и да ги моли за нещо , само и само да иде на концерта ... че тая година само бози пусна .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Това ли наричаш силно представяне ? :1000 (29): За песен на 2 месеца е много зле . Въобще база за сравнение няма . 1-во Яница пее на живо нейната си песен , и има доста по-добър контакт с публиката . Андреа колкото и силна песен да има с плейбек няма как да стане . Яница и го наби и то баш с Моника Иначе Галин с 3те си хита , Галена , Преслава и Джена с по 2 , Фики с 2 , Коцето , Емилия, Александрова , Яница ... Къде ми бутате Андреа в топ 10 с тая боза .... Ако беше хит щеше да си получи няква награда , не сега да се унижава и да ги моли за нещо , само и само да иде на концерта ... че тая година само бози пусна .. Обаче още от едно време когато Андреа направи хит я буташ за боза, а като са провали им се кефиш. Приеми че тва е най-големия хит на Андреа от 2012 насам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Обаче още от едно време когато Андреа направи хит я буташ за боза, а като са провали им се кефиш. Приеми че тва е най-големия хит на Андреа от 2012 насам. Глупости . Сега не говорим кое харесвам аз , а дали песента е такъв хит какъвто 2та и фена го изкарвате тука. Ти сериозно ли искаш да ми кажеш че тая песен е в топ 3 ??? 1. Моли се да не почна 2. Хавана-тропикана 3.Боже прости 4.Моето слабо място 5. Горе долу 6. Все напред 7. С мене да въвиш 8. Кво става тука 9. Всичко чуждо пожелаваш 10. Да бях от гадните Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Айде бе,не била голям хит."Най-добрата" е в топ 3. Недей да си хабиш времето да се обясняваш. Няма човек,който да не знае за тази песен..и най-точно заради фразата "Щом си падаш по боклуците...." 8 пъти е спечелила "хит на седмицата" в сигнал.И не само там! По дискотеките се пускаше над 3 пъти вечер(още се пуска). Така че Андреа заслужава напълно тази награда "Песен на годината". Хапчетата!!! Андреа пропусна да си затвърди песента на РД... И от тогава е ясно на всички ни, че това ѝ беше живота на тая песен. Осъзнайте се! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Искам и Амет да пее на наградите "Има ли човек приятели". И след нея един кючек "Гъци, Гъци" и да излезе хищната пантера Галена.Да видят хората как става купон. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Ивелина Колева - ЗМИЯТА на България. ДАНО Я ОСВИРКАТ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Ивелина Колева - ЗМИЯТА на България. ДАНО Я ОСВИРКАТ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Pumpkin Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Ивелина Колева - ЗМИЯТА на България. ДАНО Я ОСВИРКАТ. Да не пропуснат и сестричката й. Това за Преслава, че ще е пак Певица на годината, ако се окаже наистина вярно, от любимка ще ми стане най-противната певица. Няма по-алчно същество просто. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари