-A. Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Аз не одобрявам факта, че Ивелина ще вземе награда само защото е ''сестрата на Преслава''.. А това, че Преслава пак ще е ''Певица на годината'' - не ми се коментира. Харесвам я, но омръзна. По-добре беше ''Моето слабо място'' - песен ; Джена - певица. пс НЕ НА ИВЕЛИНА КОЛЕВА - ДА СЕ ВРЪЩА ДА ПЕЕ В НЯКОЯ ТАВЕРНА В ДОБРИЧ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Аз не одобрявам факта, че Ивелина ще вземе награда само защото е ''сестрата на Преслава''.. А това, че Преслава пак ще е ''Певица на годината'' - не ми се коментира. Харесвам я, но омръзна. По-добре беше ''Моето слабо място'' - песен ; Джена - певица. пс НЕ НА ИВЕЛИНА КОЛЕВА - ДА СЕ ВРЪЩА ДА ПЕЕ В НЯКОЯ ТАВЕРНА В ДОБРИЧ! Историята от 2010 г. се повтаря. Ще е забавно, когато си взима наградите, цялата зала отново да скандира името на РАЙНА! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Искам Райна да забие с "Любов по скалата на Рихтер"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 http://prikachi.com/images.php?images/964/7941964T.jpg ''НЕ'' на дрехите от модна къща ''Юнона''. ''НЕ'' на фотосесиите снимани в Комплекс Приказките. ''НЕ'' на ТВ версиите снимани в Комплекс Призките. ''НЕ'' на лекия грим. ''НЕ'' на шуробаджанащина. БЛАГОДАРЯ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Хапчетата!!! Андреа пропусна да си затвърди песента на РД... И от тогава е ясно на всички ни, че това ѝ беше живота на тая песен. Осъзнайте се! Ще го напомни утре след 10 месеца, па дано млъкнете че ми се повръща от вас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Искам Райна да забие с "Любов по скалата на Рихтер"! Един 5 минутен микс от "Агресия", "Ти ме лъжеш най-добре" и "Рихтер". Гаранция ще срути залата. Но за жалост други са по-приоритетни на фирмата в момента и не са и разрешили да пее микс. Жалко, че от Пайнер си ощетяват големите звезди.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Ще го напомни утре след 10 месеца, па дано млъкнете че ми се повръща от вас. Докато повръщаш, ако обичаш се задави... #нямадругизходзавас Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Докато повръщаш, ако обичаш се задави... #нямадругизходзавас Няма да ти направя тоя кеф. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Един 5 минутен микс от "Агресия", "Ти ме лъжеш най-добре" и "Рихтер". Гаранция ще срути залата. Но за жалост други са по-приоритетни на фирмата в момента и не са и разрешили да пее микс. Жалко, че от Пайнер си ощетяват големите звезди.. Може и "Като летен грип" и виж к'во става. Ама жалко,че не и позволяват..А има толкова яки песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Няма да ти направя тоя кеф. Доста "оригинално", като клиповете на Андра... #улево Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Доста "оригинално", като клиповете на Андра... #улево Затапи ме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Грешка имате - не Ивана, ами Ивана Дякова ще открива с песента "Българи". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 че ми се повръща от вас. Ами така е като спря хапчетата ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Утре ще има публично унижение за дебеланката . Кой знае как се е молила за някоя специална награда , че от всякъде я орязоха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pesho91 Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Като прочета Райна и фолклор, нещо ме избива на смях.Албума на Колева е по-качествен и фолклорен(лично мнение),от този на психясалото македонско девойче(една песен разваля цялото усещане за фолклор). В категорията за фолклорен изпълнител Райна ми стои още по нелепо,между певици като Пепи Христозова и Росица Пейчева.Да ходи Райнето в Анадола,там ще получи приз "Песен на хилядолетието - Машала". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Ще видим. Ти погледни твоите килца, че май си като нея същия. Hahaha Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 АНДРЕА БЕЗ НАГРАДА, А ЯНИЦА СЪС СПЕЦИАЛНА?!? МОЛЯ?!?!?!?! И НАГЛОТО СЕЛСКО КЕБАПЧЕ ВЗИМА ЗА 12-ТИ ПЪТ ПЕВИЦА В ГАЛИН МИ Е НАДЕЖДАТА Ако Преслава е нагло селско кебапче,то Андреа.каква е? Никой не й виновен,че сама се прецака. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Няма как да се случи това! Разбира се, че ще е там и ще мачка с желязно пеене и перфектна визия! Да им покаже малко на новите пикли как се прави, че се взеха много на сериозно някои.. За жалост Райнуш.никога не е мачкала със желязно пеене,успех й пожелавам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Ивелина Колева - ЗМИЯТА на България. ДАНО Я ОСВИРКАТ. Тя ли ще бъде фолк изпълнител? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Андреа ще пее, бе - вижте и корицата във фейса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Ще разберем довечера дали Преслава ще вземе статуетката за певица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Вие не сте добре нещо май. Албумчето на Преславовата сестрица никой не знае, че съществува, да не говорим, че и като качество е кръгла нула, така че Райна е с предимство, в едната категория за фолклор трябва да е тя, а в другата - Росица Пейчева. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Джена няма да е певица. Струва ми се, че затова й пробутаха песента "...и за мене няма по - голяма награда от това..." "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Джена няма да е певица. Струва ми се, че затова й пробутаха песента "...и за мене няма по - голяма награда от това..." Джена изпя тази песен, защото се помисли за следващата лидерка и певица от ранга на Глория с огромна фенска маса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Вие не сте добре нещо май. Албумчето на Преславовата сестрица никой не знае, че съществува, да не говорим, че и като качество е кръгла нула, така че Райна е с предимство, в едната категория за фолклор трябва да е тя, а в другата - Росица Пейчева. И в двете няма да е тя.. за жалост.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари