mitencetoy Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Няма да е толкова зле, феновете на Преслава сигурно ще викат в нейна полза :1000 (29): Потрес! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Ще освиркаме ли Преслава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Няма да освиркате. Няма да е Преслава. Какви са тези информации? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Освирквайте я яко, ако вземе Певица Само това може да я свали на земята, просто никога не й се е случвало и ще е шок. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Няма да освиркате. Няма да е Преслава. Какви са тези информации? makeup_missboni https://instagram.com/makeup_missboni/@djenaofficial_friends тази вечер ще си болка за много колежки 😜😜😜❤️️😜❤️️😜 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Освирквайте я яко, ако вземе Певица Само това може да я свали на земята, просто никога не й се е случвало и ще е шок. Нали я освиркаха като взе за 2011 - хилеше се като луда и раздаваше въздушни целувки на освиркващите :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Няма да освиркате. Няма да е Преслава. Какви са тези информации? Преслава.ще е Певица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 То е ясно, че не знаете какви са наградите, ама поне да звучаха реалистично. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Преслава.ще е Певица. Идол е бе...Певица ще е Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Няма Преслава де е. Ог кого е тази информация? Как си представяте при наличието на Джена и Галена да е Преслава? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Идол е бе...Певица ще е Галена Обратно са и Фокси,и Стенли ви го казаха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Няма Преслава де е. Ог кого е тази информация? Как си представяте при наличието на Джена и Галена да е Преслава? Фокси,човекът който казва години наред победителките. Джена ще се задоволи само с Песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Ох треперим ли???? Много искам Джена да е Певица а Галена идол, песен - моли се да не почна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Не знам за Фокси, но аз виждам, че @Боби го и написал? А кой му е казал? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 За сега според мен едно нещо е ясно: За последните две награди се борят Галена, Джена и Преслава, а тази от трите която не е Певица/Идол, ще вземе Песен .. :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Тая Джена ще ме умори Щом преди концерта изглежда така, представям си Мис Бони и двете лели какво са подготвили за после :1000 (24): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pesho91 Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Това че Райна е известна фолк певачка, не и гарантира награда за фолклорен изпълнител. Когато Райна разшири репертоара си и изпее някоя тракийска, или родопска песен, тогава да се има за фолклорна певица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Логично е г/д както сте ги дали .. и ако източникът е информиран реално .. значи са така, но все пак аз не мисля, че Преслава ще е Певица на годината. Не знам, не ми се връзва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Ох треперим ли???? Много искам Джена да е Певица а Галена идол, песен - моли се да не почна Не. Преслава или е Певица или Идол. Поне Моли се... е Песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 За сега според мен едно нещо е ясно: За последните две награди се борят Галена, Джена и Преслава, а тази от трите която не е Певица/Идол, ще вземе Песен .. :1000 (29): Преслава няма да получи Песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Нали я освиркаха като взе за 2011 - хилеше се като луда и раздаваше въздушни целувки на освиркващите :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Логично е г/д както сте ги дали .. и ако източникът е информиран реално .. значи са така, но все пак аз не мисля, че Преслава ще е Певица на годината. Не знам, не ми се връзва. Абе, абсурд .. Галена не може да вземе 5 награди, тва Ивана и Преслава не са взимали накуп толкова, където бяха по-големи любимки и на фирмата, и на публиката. А и ще е смешно Галена за 2014 да вземе повече награди, отколкото за 2013. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Мегастарке, пука ли ни, че хората не са доволни, че Пепе ще вземе наградата? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Да приемем, че инфото е вярно. Защо Джена няма да е Певица на годината? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Мегастарке, пука ли ни, че хората не са доволни, че Пепе ще вземе наградата? То и според мен не трябва да я взима, но е нагла, а и Пайнер винаги клякат пред нея, така че не бих се учудил :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари