Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Да приемем, че инфото е вярно. Защо Джена няма да е Певица на годината? Защото наглостта й не.може да се мери с Колевата и не е.на шефа любимка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Това че Райна е известна фолк певачка, не и гарантира награда за фолклорен изпълнител. Когато Райна разшири репертоара си и изпее някоя тракийска, или родопска песен, тогава да се има за фолклорна певица. Какво значение има от кой край са песните? Фолклорни ли са? - да! Значи има правото да се бори за фолклорен албум и изпълнител! http://vbox7.com/play:ef25f5ad68 Когато онази скумрия пее така, тогава ми я хвали! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Галена и Джена са 50/50, според мен. Преслава не ми се връзва .. започнах да се повтарям. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 То и според мен не трябва да я взима, но е нагла, а и Пайнер винаги клякат пред нея, така че не бих се учудил :1000 (29): И все пак ще се радваш ли? Представяш ли си я просто. С една ехидна усмивка. Може и една сълза да пусне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Надявам се, който и да вземе "Песен", да бъде освиркан мощно! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Какво значение има от кой край са песните? Фолклорни ли са? - да! Значи има правото да се бори за фолклорен албум и изпълнител! http://vbox7.com/play:ef25f5ad68 Когато онази скумрия пее така, тогава ми я хвали! И аз съм на мнение, че певица, която изпълнява само един тип народни песни и то не чак дотам добре, може да има претенции за награда за Фолклорен изпълнител. Нито пък за албум. С извинение, но македонските народни песни са най-тъпите и чалгарски от всички. Райна да изпее една тракийска, странджанска или родопска песен на ниво, пък тогава да има претенции за фолклорен изпълнител. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 И все пак ще се радваш ли? Представяш ли си я просто. С една ехидна усмивка. Може и една сълза да пусне. Да .. със сигурност ще сияе от щастие :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Не ми се вярва Най добрата да остане без награда. Анда е абонирана.за Дж хит все пак. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Надявам се, който и да вземе "Песен", да бъде освиркан мощно! Това няма как да се случи. Все пак Андреа няма да я вземе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Диско хит "Всичко чуждо пожелаваш" нали?? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Диско хит "Всичко чуждо пожелаваш" нали?? НЕ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Андреа две награди ще вземе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Андреа две награди ще вземе Дискотечен хит и Успехи зад граница? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Дискотечен хит и Успехи зад граница? Аз нищо не знам, ама предполагам че диско хита и специална. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Дискотечен хит и Успехи зад граница? Дори не е номинирана в "Успехите"... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Да бе кралицата Яница ще остане без награда така ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Да бе кралицата Яница ще остане без награда така ли? Много ясно! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pesho91 Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Какво значение има от кой край са песните?Фолклорни ли са? - да! Значи има правото да се бори за фолклорен албум и изпълнител! http://vbox7.com/play:ef25f5ad68 Когато онази скумрия пее така, тогава ми я хвали! Има значение, при положение че колежките и номинирани в категориите, пеят песни от всички фолклорни области. ОК, има право да е номинирана, но да печели само защото е фолк певица - не върви. Не защитавам "скумрията" както я нарече(въпреки,че повечето песни в албума и са авторски, което е похвално), а ако трябва да защитавам някоя, то това ще е Пепи Христозова. Когато Райнето пее така, тогава да се замисли за награда във фолклора. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Да бе кралицата Яница ще остане без награда така ли? Нима си се съмнявал? Андреа за поредна година ще прецаква колежкИ, кралицата ми тя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Най-добрата определено си заслужава дискотечен хит, но ако Хаваната не е песен, ще е тя. Просто се направиха доста добри неща тази година.. за мен лично има 3 заслужили песни за песен на годината - Хавана-Тропикана, Моли се да не почна и Да бях от гадните.. Която и от трите да е, все ще се радвам. Певица ми се иска да е Джена, щото наистина песните й са изпипани от самата нея и са определено най-музикантските, макар и с горе-долу еднообразни текстове. Пък и си го може жената, така че.. на Преслава годината не й беше особено силна и не мисля, че трябва да я печели тая награда. Идол си е за Галена - няма кой да я бие, всичко си изпипва до край - песни, клипове. А балада може би искам да спечели Ако утре ме губиш. За певец ми се искаше да е Фики, но не ми се вярва да е той. Общо взето това са ми желанията, хаха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Какво като Райна пее основно поп-фолк? Това не пречи да вземе Фолклорен изпълнител/албум, вижте Нелина колко такива награди взе. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Какво като Райна пее основно поп-фолк? Това не пречи да вземе Фолклорен изпълнител/албум, вижте Нелина колко такива награди взе. И Райна е взимала преди. Глупаво е че при толкова добре реализиран албум, тя няма да вземе награда! А относно печеленето на Колева... Явно ще налагаме и сестрата вече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Да бе кралицата Яница ще остане без награда така ли? Това,че изкара хит й е най-голямата награда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Яница - песента й е хит, да, но това, че тя почти не прави хитове и направи такъв, не значи, че трябва да вземе награда. Има много по-успешни песни от нейната. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Сестрата на Преслава пее доста посредствено за фолклорен изпълнител. Скоро някой постна нейно клипче как пее "Ако утре ме губиш" и беше потрес. Жалко, че заради нея ще пренебрегнат певици като Нелина, Росица Пейчева, Райна с нейният не лош албум. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари