Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Хайде, Колева да се готви да бъде освиркана брутално! Сестра и също! А, въй - не! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Концертът е започнал по "Планета Фолк" хаха .. тролвам малко : ) : D Не хаха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Какъв е смисъла сега да пишете: ПОЧВАА, СЛЕД МАЛКО ПОЧВААА, ДАВАТ РЕКЛАМА.....Боже,.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hpho...25939d1afeaf93d Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bandolero Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Не че нещооо .. ама май започва. :1000 (29): Андреа .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hpho...25939d1afeaf93d Залата е супер празна още .. сигурно за това се бавят. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Дават песни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 http://signal.bg/view_article.php?article_id=39505 Сигнал го излъчват на живо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Залата е празна.. затова не почват! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FAUST Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 В коя тема пишем последно ???? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Хаха с толкова празна зала това ще е най-големия им позор... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Специално за събитието в София пристигна мениджърът “Партньорски програми” на Централна и Източна Европа на Google и Youtube - Малгоржата Красовска, както и маркетинг мениджърът на Planeta Official - Денис Удал. Е за какъв чеп е гост като няма да го излъчват в тубата? Моля ви, ако почнат стрийм да качите линк, или да дадете линк към онлайн телевизия, че последния насича който го дадоха по-горе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Залата е почти празна, затова не почват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Не може залата да е празна. Просто снимките са от по-рано. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Не може залата да е празна. Просто снимките са от по-рано. Не виждаш ли часовника на снимката, от преди 10 минути са. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Хаха с толкова празна зала това ще е най-големия им позор... Сега ще пуснат мангалите без пари и готово..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Не може залата да е празна. Просто снимките са от по-рано. Не виждаш ли, че пише часа бе..шумпел! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alexa1 Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Е за какъв чеп е гост като няма да го излъчват в тубата? Моля ви, ако почнат стрийм да качите линк, или да дадете линк към онлайн телевизия, че последния насича който го дадоха по-горе. Signal.bg ще излъчват на живо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Не виждаш ли, че пише часа бе..шумпел! Тия квалификации у ВАС! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Не може залата да е празна. Просто снимките са от по-рано. Не, не... хора от залата ми пишат, че наистина е празно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
korabnia Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Голям майтап ще бъде ако залата остане празна.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Тия квалификации у ВАС! Какви квалификации точно визираш? :1000 (29): :1000 (10): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Не, не... хора от залата ми пишат, че наистина е празно. Ми да ги пускат хората. Със сигурност не е празно щото няма хора. На рождения ден беше фул. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Не, не... хора от залата ми пишат, че наистина е празно. Ти няма ли да ходиш .. как така агитката с плакатите ще предаде Ванчелис? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Голям майтап ще бъде ако залата остане празна.... Всички фенове са на фризьор.... :1000 (33): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари