Andrew Cunanan. Публикувано на Януари 15 Report Share Публикувано на Януари 15 Правила, които трябва да се спазват, за да няма анулиран вот: - Гласува се за до седем актуални поп-фолк песни! - Разрешени са до две на изпълнител най-много. - Нямате направени 50 поста във форума! - Копирате гласове от друг пост! - Обиждате потребители, изпълнители или спорите в темата излишно! - Поправите гласа си. Нямате право на това, след като веднъж вече сте дали вота си! -Ако имате 2 профила,гласувайте само от 1-ния си профил ГЛАСУВАЙТЕ ДО НЕДЕЛЯ - 18.01 (19:00 ЧАСА)! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Или измислете нещо ново и интересно, или спрете класацията.Вижда се, че под тази форма няма интерес. Може да направим дискусия и да се дадат различни идеи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Дааа, да я направим като игеа някак си, ддз....да я разчупим малко тая класацияя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Или измислете нещо ново и интересно, или спрете класацията.Вижда се, че под тази форма няма интерес. Може да направим дискусия и да се дадат различни идеи. Подкрепям Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 1. Не си ти - Константин и Алисия 2. Криво ще ми е - Галена 3. Боже, прости - Галена и Фики 4. Ех, любов - Ивана 5. Твоите думи - Гергана ft. Галин 6. Всичко чуждо пожелаваш - Яница Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Да бяхте преброили предишната класация. Отказвам да гласувам. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Да бяхте преброили предишната класация. Отказвам да гласувам. Аз имам резултатите. Сенуж да ми ги беше поискал... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Аз имам резултатите. Сенуж да ми ги беше поискал... Ами да, като ще прави нещо, да го прави! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Да бяхте преброили предишната класация. Отказвам да гласувам. +1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 1. Яница - Всичко чуждо пожелаваш 2. Андреа - Най-добрата 3. Галена - Точно никога Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Предлагам класацията да е както беше в нов фолк. Да е ТОП 10 и да има всяка седмица по 2 или 3 нови предложения и да се гласува за 5 от изброените песни. Мисля, че ще е различно и по-интересно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Предлагам класацията да е както беше в нов фолк. Да е ТОП 10 и да има всяка седмица по 2 или 3 нови предложения и да се гласува за 5 от изброените песни. Мисля, че ще е различно и по-интересно. В "Нов фолк" беше топ 30. Топ 10 беше само авторската. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 В "Нов фолк" беше топ 30. Топ 10 беше само авторската. Идва в повече топ 30, дори 20, затова предложих да е 10, защото и без това е седмична. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Предлагам класацията да е както беше в нов фолк. Да е ТОП 10 и да има всяка седмица по 2 или 3 нови предложения и да се гласува за 5 от изброените песни. Мисля, че ще е различно и по-интересно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Да направим сървайвър с потребителите, които започват и спират да водят класацията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
famous92 Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 1. Джена - "Да ти се доказвам" 2. Сиана - "Щастливо влюбена" 3. Яница - "Всичко чуждо пожелаваш" 4. Мария и Азис - "Чуй ме" 5. Галин ft. Джена - "С мене да вървиш" 6. Андреа - "Най-добрата" 7. Галена ft. Dj Живко Микс - "Хавана Тропикана" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 И аз смятам, че трябва да се промени класацията, но не ми харесва форматът на Нов Фолк. Като дойде време за концерт/турне, кокошките ще запускат по 3 песни на ден и тогава как ще решим кои да влязат като нови? Ще има скандали. Моето предложение е да се гласува само за по една песен. Все си мисля, че така хората ще са по-обективни и няма да има правене на сметки. Естествено галенчета ще гласуват за новата песен на Галена и т.н., но май никоя фенска група не е толкова преобладаваща, че да прецака класацията? А дотогава: 1. Джена - Да ти се доказвам 2. Гергана - Твоите думи 3. Анелия - Не мога да губя 4. Галин и Джена - С мене да вървиш 5. Галена - Криво ще ми е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 И аз смятам, че трябва да се промени класацията, но не ми харесва форматът на Нов Фолк. Като дойде време за концерт/турне, кокошките ще запускат по 3 песни на ден и тогава как ще решим кои да влязат като нови? Ще има скандали. Моето предложение е да се гласува само за по една песен. Все си мисля, че така хората ще са по-обективни и няма да има правене на сметки. Естествено галенчета ще гласуват за новата песен на Галена и т.н., но май никоя фенска група не е толкова преобладаваща, че да прецака класацията? И какво като запускат песни? Ще си чакат реда, кято първа излезе и така, за всички ще има място под слънцето, а и ако има чак толкова много песни може да са 5 нови предложения, но да влизат само 3, а другите ако не влязат в топа 3 седмици да отпадат. Твоята идея не ми допада, така всеки ще гласува за любимката си само. 1. Татяна - През сълзи обичам те 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 И какво като запускат песни? Ще си чакат реда, кято първа излезе и така, за всички ще има място под слънцето, а и ако има чак толкова много песни може да са 5 нови предложения, но да влизат само 3, а другите ако не влязат в топа 3 седмици да отпадат. Твоята идея не ми допада, така всеки ще гласува за любимката си само. 1. Татяна - През сълзи обичам те И кво, ще гласуваш за тази песен на Татяна всяка седмица в продължение на ХХ месеца, докато не изкара нова песен? (Не, че и в сегашния формат на класацията няма хора, които го правят, но са единици.) Според мен си заслужава да опитаме различни формати и да видим кое привлича най-много интерес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Да се гласува за една песен е абсурдно, най-добре е за 5. Да се сформира ТОП 20 на база гласовете през седмицата, да отпадат трите песни с най-малко точки и на тяхно място - три нови предложения... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 като се уточните какво ще правите, темата ще се отвори...... така всеки си дрънка през глава и нищо не се прави! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари