Paradise. Публикувано на Януари 15 Report Share Публикувано на Януари 15 Дайте си снапчатовете,ако имате такова.Моя е : ercheri Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 nkazakov Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 evtimow29 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 какво е това Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 да обяснете, защото го изтеглих, но не схващам какъв му е смисъла?само снимки ли се пращат? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 да обяснете, защото го изтеглих, но не схващам какъв му е смисъла?само снимки ли се пращат? Аз не мога да се оправя нещо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 ''Говорене чрез снимки'' Пращате снимка и можете да добавите текст към нея на определен човек. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 ''Говорене чрез снимки'' Пращате снимка и можете да добавите текст към нея на определен човек. Също може да се постне снимка видима за всички. Има и чат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 ChatON ме кефи повече , но май само потребителите на Самсунг може да го ползват.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 ChatON ме кефи повече , но май само потребителите на Самсунг може да го ползват.... В скоро време и потребителите на Самсунг няма да могат да го ползват, понеже приложението било нерентабилно за компанията и го спират.Мисля че до месец трябва да изчезне от магазините за приложения. А колкото до Snapchat, нещо не го схванах и директно го изтрих.Viber ми е фаворит за сега Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 anastas_007 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 sylaratwood Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 hi asl pls хахахахаха, сетих се за добрия стар mirc Иначе това снапчат го бях пробвал, ма нещо не ми направи добро впечатление. Аз съм фен на whatsapp Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.