anelia Публикувано на Януари 16 Report Share Публикувано на Януари 16 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Нещо в стилът на "Бау-мяу", много ме забавлява. В последно време серията от "Бау-мяу", "Гангстер" и сега "Обичам те, гадино" много му лежи! Харесва ми песента. Видеото е тъпо, а тая, май е жена му - готина е, трябваше само нея да снима, без себе си, че много грози видеото! Или там да се увие в шал и очила и да се качи на една камила. :1000 (29): Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 По-тъпа е от "Джек, Джек", а това не е лесно. Ебава ли се с Фикрет с тая коса или сериозно? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 O, Дилън си е продал ризата от турне 2012. Браво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Hahaha забавна е песента и е доста ритмична. Има доста забавни фрази в текста. Ще се завърти по дискотеките. Повече ми харесва от последните му самостоятелни песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Добра е, браво Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Типичен попфолк, кефи ме. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Слабо. Не се отличава с нищо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Ivan Stefanov преди 57 минути Уди Кълвача, ти ли си? Превод Отговор · 1' :lol: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 :lol: Определено има прилика. :1000 (29): Песента е яка, кефи ме. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Харесва ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Яка е, ще се хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Оооо, много яка!Само да я слушам де, не и да гледам клипа. :1000 (29): Дано наистина се спре с тези рап песни както беше казал някъде. :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Приятно изненадан съм, харесва ми песента. Клипа е потрес.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Много якаааааааа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Carlos. Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Илиянски най-накрая извади хит! ) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kиро Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Илиянски най-накрая извади хит! ) Цитирай Report Кво ми скачаш като Глория на репортер от Сигнално жълто: НАЙ-ДОБРИЯ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Чудесна песен, много е хубава, чак не очаквах с това заглавие. Илиян се завръща. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Ритмично парче, дано му се завърти .. А нужно ли е да изглежда толкова нелепо ? Приликите с Уди Кълвача са най-малкото.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Много ме кефи текстът в припева. Не е лоша песента като цяло. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anelia Публикувано Януари 17 Author Report Share Публикувано Януари 17 Припева ми прилича на някоя песен, но все още не мога да се сетя на коя... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Готина е песента, определено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 За първи път да ми хареса песен на Илиян. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 На Ганев ли е? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 На Ганев ли е? - На Иво Моллов е била. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.