FikLena Публикувано на Януари 20 Report Share Публикувано на Януари 20 Как си избрахте ника и защо точно този използвате, а не друг? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Остап Бендер е любимия ми литературен герой - измамник, манипулатор, комбинатор, правещ си врътките благодарение на чар и интелект. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 След една от най-любимите ми песни от Евровизия: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Яка песен на Алисия, подходяща за образа ми във форума.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 За сегашния понеже съм много красив и много се харесвам и често ми казват Нарцис, но за да е по-интересно какъвто съм аз сложих и едно слав. Много ми е любима и историята за Нарцис и много мъдрост има скрита в смисъла на разказа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Просто ми дойде на ум. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Winner = Победител По принцип искам никът който избирам да има някакво послание, нещо, което искам и ме описва. С една дума - не мога и не умея да губя, мога и искам само да печеля в живота (малко лошо качество от една страна) :1000 (29): Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Името ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 20 Author Report Share Публикувано Януари 20 Фики + Галена = Фиклена Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Фамилията ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Името ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 А на останалите ти профили как ги избра? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Името на майка ти, на леля ти и т.н Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 А на останалите ти профили как ги избра? :roll1: По темата: Името ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Ники ме нарича "зайче" и тъй. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 когато реших да го сменя ми хрумна на момента Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Мой бивш работодател ме наричаше така. По-късно реших, че ми харесва и промених никнейма си тук. Това е и единствената промяна, която съм правил. http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%B9%...%85%D0%BE%D1%83 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Ще питам 17-те си администратора на профила и ще ти отговоря. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Исках да съм някакво -berry и Blueberry ми се видя най-готино като за ник, иначе не обичам боровинки. :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 любимата ми песен... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Казвам се Светла (ако някой не знае ) но много мой приятели и познати ме наричат Сиса, та от там. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Така ми викаха и викат някои още. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Не знам от къде ми дойде на ум, но ми се стори благозвучно и така. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Любимият ми филмов персонаж - убива, за да става по-силен, помита всичко по пътя си и в него виждам най-добрата златна среда между добро и зло. Също така е изключително интелигентен и стилен мистър, също като мен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 1475883[/url]'] Любимият ми филмов персонаж - убива, за да става по-силен, помита всичко по пътя си и в него виждам най-добрата златна среда между добро и зло. Също така е изключително интелигентен и стилен мистър, също като мен. Heroes? Любимата ми песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.