Ergeni Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Мой бивш работодател ме наричаше така. По-късно реших, че ми харесва и промених никнейма си тук. Това е и единствената промяна, която съм правил. http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%B9%...%85%D0%BE%D1%83 Винаги съм го чел "Иванху`е" :1000 (29): :1000 (29): Нямам идея как ми е дошло през ум, но знам, че имах друг ник, който ползвах навсякъде, но беше зает. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nedis Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Преди има няма 15 години бяхме на разходка с приятели и единия почна да вика на една приятелка "Денис! Денис! Денис!" и изведнъж го обърна на "Недис!" и така се роди Недис ;ddd Така че ника ми е свързан пряко с прякора ми (: Единствено бих го сменила, но няма да го направя на фамилията ми (: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Ползвам Тарантула на други места, но тук не можах да го регистрирам. Това ми е резервното. И ми подхожда. Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 18 Author Report Share Публикувано Септември 18 bump ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.