stereoto_ Публикувано на Януари 22 Report Share Публикувано на Януари 22 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Много слаб текст. Толкова е клиширан, че повече няма накъде. Ужас! Никога не мога да възприема песни с такъв ритъм и бийт, обаче изпяти на български. Някак си двете неща са ми несъвместими. Иначе си личи, че са опитали да направят нещо по-експериментално, но следващият път да се постараят повече! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 На мен ми хареса и песента и клипа са добри..това поп звучене ми хареса Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 шитня Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Наистина много елементарен и клиширан текст, музиката е много яка и интересна обаче. Страшно ми хареса, трябваше обаче с друг текст. Тя нали тази песен я е направил и на английски, така, че ако е вярно, може би ще звучи доста по-добре. Иначе "Помни ми думата" ми е слабост, но това парче.... само видеото е по-силно и музиката, която е страхотна разбира се, но този текст разваля всичко..... Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 22 Author Report Share Публикувано Януари 22 Хубава е песента ! Много добро звучене. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Инсомния и Пулс! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Музиката и видеото стават,но изпълнение и всичко останало - 0 . А и имитира Андреа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
milesto Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 „Feel so good" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Ужасна е и в двата варианта! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Музиката отново е уникална, както и при "Помни ми думата", но изпълнението е потресаващо. Не може да пее това момиче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.