ChudoTy Публикувано на Януари 25 Report Share Публикувано на Януари 25 https://www.facebook.com/video.php?v=598536076944563 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Фантастичен аранжимент. Наслада! Обаче на РД на Планета ми хареса повече как пяха. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Не ми харесва момента с "Няма да съм друга, друга". Звучи ми странно, може би фалшиво. Анелия прекалено, прекалено, прекалено говори по време на песните си. Не може да си толкова тъпо парче, а толкова много да говориш. С 2 ръце съм за монтажите както едно време в "Приказките" - плейбек отгоре на всякакви крякания и подвиквания. Т'ва да не е събор. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Не ми харесва момента с "Няма да съм друга, друга". Звучи ми странно, може би фалшиво. Анелия прекалено, прекалено, прекалено говори по време на песните си. Не може да си толкова тъпо парче, а толкова много да говориш. С 2 ръце съм за монтажите както едно време в "Приказките" - плейбек отгоре на всякакви крякания и подвиквания. Т'ва да не е събор. "..На себе си, помни го" ми е фалшиво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Няма какво да си кривя душата, макар и да са ми любимки - изпълнението според мен беше меко казано - У Ж А С Н О !!! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Както казах и в Скандалите, много тъжно - оркестър, цигулки, колежка на сцената, а ти не само, че пееш повече от зле, ами и подвикваш като селянка на магарето, което й тегли каруцата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Има певици, за които е задължително да пеят винаги на плейбек и Анелия е една от тях. Чак и Преслава фалшивее покрай нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 ЕГАТИ ТЪПОТО ПАРЧЕ. Кви са тия селски подвиквания... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Необходимо ли е това подвикване "айде" през 20 секунди?! Иначе цялото изпълнение ми звучи като случайно спретната импровизация. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Страшно неестествени една до друга, страхотна приемственост от страна на Анелия през 12 секунди ..интересен вариант, изпят твърде слабо. п.п. "няма да съм друга, друга" звучи фалшиво, защото Анелия от един глас минава на друг, докато Преслава държи постоянен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Има певици, за които е задължително да пеят винаги на плейбек и Анелия е една от тях. Чак и Преслава фалшивее покрай нея. Абсолютно съм съгласен!! Анелия е скарана напълно с тоналностите.....много, много развалено пеене. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Супер сааа! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Страхотен аранжимент,Анелия пее нетърпимо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.