Denis Публикувано на Януари 26 Report Share Публикувано на Януари 26 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Изгледах целият концерт. Страхотни аранжименти на бенда, но всичко спира дотам. Много малко публика, нулева емоция и реакции, Анелия приказва постоянно, което разваля още повече всичко. Няма никаква градация и кулминация в концерта. Както започва, така и свършва. Песните са подредени явно както дойде. Предишният като че ли беше по-добър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Изгледах целият концерт. Страхотни аранжименти на бенда, но всичко спира дотам. Много малко публика, нулева емоция и реакции, Анелия приказва постоянно, което разваля още повече всичко. Няма никаква градация и кулминация в концерта. Както започва, така и свършва. Песните са подредени явно както дойде. Предишният като че ли беше по-добър. Относно градацията на песните - предполагам, че е имало такава в залата. Все пак е пяла "Погледни ме в очите" и "Само мене нямаш". Явно при монтажа се променя доста цялостната картина. Забелязал съм го и при концертите на Лили - това, което се излъчва е сглобено, подредбата на песните на концерта не се спазва и като цяло се губи нишката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Гъмзата чува ли се как пее в "Не исках да те нараня"? Хареса ми много как изпя "Не мога да губя". По-добре от миналия концерт беше "Ден без теб", но пак не е това, което очаквам, а и прекали с "шононо"-то доста. Иначе - прекрасни аранжименти, хубаво осветление и сцена, малко хора ... ... и моментално някой да я скастри за "Айде много силно за ..." и "По-силно можеме ли?". Не е на сергия за зарзавати. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 За какво е наела оркестър,като в половината й комерси не участва..? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 26 Author Report Share Публикувано Януари 26 За какво е наела оркестър,като в половината й комерси не участва..? По-добре се скрий. Не можеш да изразиш градивна критика, а псуваш като дърта циганка. Концерта е страхотеееен! Много добри аранжименти, много добро изпълнение на живо, всичко е страхотно...с изключение на визията, малко скучна ми идва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 По-добре се скрий. Не можеш да изразиш градивна критика, а псуваш като дърта циганка. Концерта е страхотеееен! Много добри аранжименти, много добро изпълнение на живо, всичко е страхотно...с изключение на визията, малко скучна ми идва. Аз да псувам,ти си за психиатрия! Много слаб концерт,лиспва идея и креативност,скучно поднесени песни,инфантилно поведение от Анелия,общо взето всичко сме го гледали с изключение на новите аранжименти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 26 Author Report Share Публикувано Януари 26 Аз да псувам,ти си за психиатрия! Много слаб концерт,лиспва идея и креативност,скучно поднесени песни,инфантилно поведение от Анелия,общо взето всичко сме го гледали с изключение на новите аранжименти. Когато някоя от любимките ти направи такъв концерт тогава ще коментираш дали липсва креативност. Евала на Анелия за смелостта вече не знам кой поред концерт прави. Може и да не са силни, но ги прави! Ако бяха всички като нея щеше да е много по-различно в поп фолка, защото сега никой не го ебе за чалгарките и дори 20 да са ПАК не могат да напълнят НДК. Смешно е...големи звезди иначе. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Страхотен концерт, браво на Анелия! Илиян е тъпо, че не е присъствал! Изведнъж звучи много яко с този аранжимент и без Йоргос ;д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 В първото клипче на 18:31 Анелия "Аплодисменти за ВейКа" ли казва? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 На мен много ми хареса, какво се оплаквате от пеенето като на повечето песни е жестока. Особено "Обичай ме" ме разби, любимата ми нейна песен! Иначе подвикванията са дразнещи, съгласен съм. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Харесват ми аранжиментите, пеенето също, на някои песни особено е супер, за подвикванията ясно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Едно нещо не мога да си обясня... Как може на този концерт да звучи толкова добре а после на концерта на Пайнер да е толкова зле вокално ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Едно нещо не мога да си обясня... Как може на този концерт да звучи толкова добре а после на концерта на Пайнер да е толкова зле вокално ? Явно е обработван звука при монтажа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 На мен много ми хареса, какво се оплаквате от пеенето като на повечето песни е жестока. Особено "Обичай ме" ме разби, любимата ми нейна песен! Иначе подвикванията са дразнещи, съгласен съм. Доста палавичко бяга от високото в "Обичай ме", но фолк полицията ще я хване. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Много бавят концерта... Ясно е, че и оправят гласът Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 На мен много ми хареса, какво се оплаквате от пеенето като на повечето песни е жестока. Особено "Обичай ме" ме разби, любимата ми нейна песен! Иначе подвикванията са дразнещи, съгласен съм. +1 И на мен много ми хареса изпълнението на,,Обичай ме'' ,,Твоя съм''нещо не ми допадна как я изпя,а ми е супер любима. Иначе хубаво представяне на песните,браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Леле, страхотен концерт! Евала на Анелия, евала на бенда. Всички песни звучат уникално в тези варианти, ако излязат студийни версии, съм сигурен, че ще преоткрия голяма част от песните. Единствено подвикванията дразнят, но не може без кусур. Анелия - Музикален идол на 2014! :notworthy: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Браво за старанието, но на мен ми прилича на предния.Аз не мога да различа двата концерта, аранжиментите са ми еднакви, пеенето на Анелия до болка познато и тези еднакви фрази просто ме влудяват.Тя пее по един начин във всяка една песен, грам разлика няма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 За какво е наела оркестър,като в половината й комерси не участва..? :1000 (10): Изобщо за какво й е концерт, като през останалото време пее по дискотеки... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 За какво е наела оркестър,като в половината й комерси не участва..? Доколкото аз чух, в почти всички песни бендът участва. Страхотни версии на песните - например "Предадох те" звучи много по-добре по този начин. Подвикванията дразнят определено. Голям минус е отсъствието на "Погледни ме в очите" и "Само мене нямаш" отново, а уж беше казала, че този път ще ги излъчат. Толкова не могат да се постараят да оправят правата на двата й най-големи хита. Пеенето не беше зле. И на мен не ми хареса как Гъмзата изпълни "Не исках да те нараня", но явно не са искали да я изключват след като Илиян не е могъл да отиде. Много добър концерт като цяло, браво, че се постара вече за втори път да направи такъв. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 "Изведнъж" звучи бахти якото с това бузуки. Обожавам песни, изсвирени от оркестри! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 :1000 (10): Изобщо за какво й е концерт, като през останалото време пее по дискотеки... Като ще прави нещо,да го направи страхотно.Тоя концерт е ьа отбиване на номера,обработвана е Ана,затова толкова ви харесва пеенето й. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 28 Author Report Share Публикувано Януари 28 Като ще прави нещо,да го направи страхотно.Тоя концерт е ьа отбиване на номера,обработвана е Ана,затова толкова ви харесва пеенето й. Перфектен е концерта от-до. Това че нямаш вкус не касае никой. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Перфектен е концерта от-до. Това че нямаш вкус не касае никой. Много са ти ниски критериите,това и в клас добри концерти не влиза. Слаб,скучен,недообмислен концерт. Ана може мн. повече,явно не й се е занимавало. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.