ANGEL Публикувано на Януари 27 Report Share Публикувано на Януари 27 Няколко човека след издаването на годишния микс ми бяха писали, няма ли да направя нещо по-кратко като FRESH-овете, които пусках едно време. Вдъхновен от трогателните ви писма (хахаххаха) и вдъхновен от предстоящите номинационни клипчета за наградите на Планета ТВ (то и номинсционни миксове имаше преди) реших да направя нещо бързичко. Като по чудо с dragon, който отново е виновник за видеото, много бързо се разбрахме за подбора, а и клипа не е блокиран в тубата, което е знак от съдбата. :1000 (29): Та това горе-долу са песните, които може би ще се борят за "Песен на годината". Скоро очаквайте и микс с първите стъпки в 2015-та ;дДано да ви хареса! (На хората със фолк страници, ще съм благодарен да го споделят)LINK към Фейсбук страницата ми, ако някой реши да я хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Липсват ми "Хавана" и "Моето слабо място".Иначе е мега якият, браво! Само тук-там ми е малко какафония и особено там където се смесват "Да бях от гадните" и "Да ти се доказвам".Главата ми гръмна. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Януари 27 Author Report Share Публикувано Януари 27 Липсват ми "Хавана" и "Моето слабо място".Иначе е мега якият, браво! Само тук-там ми е малко какафония и особено там където се смесват "Да бях от гадните" и "Да ти се доказвам".Главата ми гръмна. :1000 (29): Да има и още едно-две кофти места, но няма пълно щастие. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Добра работа браво,споделих в "Най-новите поп-фолк хитове". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Януари 27 Author Report Share Публикувано Януари 27 Добра работа браво,споделих в "Най-новите поп-фолк хитове". Благодаря! VBOX7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Кофти смесване на повечето парчетата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Страхотно е, браво, признал съм те! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Готин е много. Естествено започваме с хита на годината - "Най-добрата"! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Браво бе тигри. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Achito Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Браво, харесва ми! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 И на мен ми харесва, много добре сте се справили! :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 на Емилия не ми хареса как е станало Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.