Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Ей, така, леко с тази класацийка всичките ти простотии отиват на кино. http://signal.bg/charts.php?cat=2 Един от камелотите го прави, не беше за теб. Не се впрягай толкова с тая класация, защото според нея "Ако е - да е" и "Само за минута" излиза, че са по-големи хитове от "Моето слабо място" и "Да ти се доказвам", а всички знаем, че истината не е такава Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Ей, така, леко с тази класацийка всичките ти простотии отиват на кино. http://signal.bg/charts.php?cat=2 Един от камелотите го прави, не беше за теб. Тези класацийки са за вас и детската градина които гласувате . Нормалните хора излизат по заведения , а там определено не звучи Андреа . Как да знаете обаче , като не ви пускат там . Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Не искам повече да спамя за тва това ми е последния пост за Андреа в темата. "Най-добрата" е голям хит и това е ясно на всеки човек с реални представи за поп фолк музиката. Единствената песен която е по-голям хит е "Хавана тропикана". "Моето слабо място" и "Моли се да не почна" също мисля че са горе-долу над нея, но като цяло са на едно. Всяка друга песен е под "Най-добрата" . Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Не се впрягай толкова с тая класация, защото според нея "Ако е - да е" и "Само за минута" излиза, че са по-големи хитове от "Моето слабо място" и "Да ти се доказвам", а всички знаем, че истината не е такава http://signal.bg/charts.php?cat=1&date=2014-07-13 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 30 Author Report Share Публикувано Януари 30 Не ви пуснах случайно фактурата с такава тема. Въпросът тук не е кой и защо си е платил, понеже е очевидно. Дилемата е защо го правят и кого мислят, че лъжат? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Не искам повече да спамя за тва това ми е последния пост за Андреа в темата. "Най-добрата" е голям хит и това е ясно на всеки човек с реални представи за поп фолк музиката. Единствената песен която е по-голям хит е "Хавана тропикана". "Моето слабо място" и "Моли се да не почна" също мисля че са горе-долу над нея, но като цяло са на едно. Всяка друга песен е под "Най-добрата" . Искаш да кажеш че , Горе долу , Кво става тука , С мене да вървиш , Хабиби и Всичко чуждо пожелаваш са по-малки хитове от нея ли ? Бригадите в Гърция не ти се отразяват добре на психиката явно .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 АХХААХ само наивно фенче като Фокса, може да повярва и чак да пусне подобна тема и то пак с фокус бившата певачка-Кама!!... Ще си пусне фактура на негово име , с копие до Пайнер хахахахахх..... :mf_surrender: Ние виждаме кое е харесвано и кое не.Няма нужда да се разкрива купуват ли се или не. Всеки знае Фики и "Горе долу"-гледанията са реални и определено са фактор номер 1 в момента.А такива като Кама към които интереса и гледаемостта са нулева да мълчат, че стават още по жалки... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 30 Author Report Share Публикувано Януари 30 Добре де, знаете ли колко смешно изглеждат отстрани доста хора тук, като обсъждат моя милост или Камелия за казани от нас думи, а не гледат фактурата? Не се дискутира дали формата на самата фактура е истинска. Не се гледат детайлите в нея. Не се гледат БУЛСТАТ-ът на Пайнер и американският счетоводен номер на това лице извършило услугата. Не се гледат сумите и облагането им с данък. Не се разсъждава, защо я е публикувал човека и как чинно си декларира дохода от тази услуга. Въобще някакъв напън виждам да се измести акцентът в дискусията в страни от очевидната му същност. Което е жалко, но не е изненада за мен. Така или иначе всички знаем какъв трус предизвика интервюто на Камелия за Сигнал+ преди година, в което интервю тя пусна духът от бутилката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Фоксе, кажи другия път на Цветин да съобрази малко повече нещата ..доста грешки е допуснал. Камелия се оказа доста долна, не съм очаквал Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 30 Author Report Share Публикувано Януари 30 Фоксе, кажи другия път на Цветин да съобрази малко повече нещата ..доста грешки е допуснал. Камелия се оказа доста долна, не съм очаквал Забелязваш ли адреса на доставчика на услугата в Ню Йорк, който е горе на фактурата? Както и да го въртиш, това лице и фирмата му съществуват. :1000 (20): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Какви гледания, какви глупости. Една песен да не я гледате и слушате, защото имала еди си колко милиона гледания- по това ли се водите. И Пайнер са тъпи да ви промиват мозъците с тези гледания. Аз не гледам една песен и харесвам, защото имала 100 милиона гледания, 5 милиона гледания,а защото ми харесва. Никой не може да ме принуди да слушам нещо с милиони гледания,ако не ми харесва. Една песен със сумати гледания, не я прави хит- примери колкото искаш. Песни от години, които нямат много гледания и сега са хитове, и са класика и се пеят до днес,а тези с милионите гледания след година-две няма да се помнят. Много сте заблудени обаче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Забелязваш ли адреса на доставчика на услугата в Ню Йорк, който е горе на фактурата? Както и да го въртиш, това лице и фирмата му съществуват. :1000 (20): То пък в днешно време с наличието на Интернет, все едно за 5 минути с 10 кликания на мишката не можеш да се сдобиеш с въпросната информация Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Забелязваш ли адреса на доставчика на услугата в Ню Йорк, който е горе на фактурата? Както и да го въртиш, това лице и фирмата му съществуват. :1000 (20): Забелязвам, че вместо да се чудите как да направите скандал е редно да помислите за кариерата.Признавам, че е хитро ..но трябваше да се постараете повече за фактурата.Черна точка за Цветин. Предполагам, че Обама е притеснен за този черен пазар и се е свързал с теб да погледнеш въпроса? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Предлагам темата да се затвори. "Фактурата" е фалшива. Обработена е с фотошоп, няма електронен подпис, информацията в нея е нереална също. Просто няма смисъл да държим това чудо отворено, за да може Фокса да оповръща пак целия форум и да създава изкуствен интерес към Камелия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 30 Author Report Share Публикувано Януари 30 То пък в днешно време с наличието на Интернет, все едно за 5 минути с 10 кликания на мишката не можеш да се сдобиеш с въпросната информация Именно, именно, ама не казвате, че тази информация не е вярна, не търсите такива фактури да видите има ли ги няма ли ги, а за по-лесно направо изстрелвате 3 имена.... Цветин, Камелия, Фокси и така си рашавате дилемата в тиквите. Освен това отдавна съм се отказал да ви говоря, че в държава като нашата да вървят гледания на клипове с по точно 100 000 на ден в продължение на месеци е не подозрително, а направо смешно като система за промиване на мозъци. Гледам търсят разни хора под вола теле, за да вдигнат статута на Фики, че видите ли бил не само звезда, а и всичко останало в този бизнес, като това е постигнато с вълшебна пръчица като в приказките, които майките ви до оня ден ви четяха, а не с помощта на ей такива жокери от студиото. Елементарна пропаганда, ама сега паника. Щото при подобна фактура трудно се измисля правдоподобна версия за успехът Фикретов. Нали забелязваш що свързах фактурата точно с тази стара тема? - всичко тръгна от нея.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Предлагам темата да се затвори. "Фактурата" е фалшива. Обработена е с фотошоп, няма електронен подпис, информацията в нея е нереална също. Просто няма смисъл да държим това чудо отворено, за да може Фокса да оповръща пак целия форум и да създава изкуствен интерес към Камелия. O, не ..напротив.Нека си стои темата и всичко, за да може спокойно хората да виждат колко дребни душици има. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Забелязваш ли адреса на доставчика на услугата в Ню Йорк, който е горе на фактурата? Както и да го въртиш, това лице и фирмата му съществуват. :1000 (20): Влез на сайта на услугата на http://www.buyrealmarketing.com/contact и ето го. Едно към едно написан. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Влез на сайта на услугата на http://www.buyrealmarketing.com/contact и ето го. Едно към едно написан. Ахахахахахахахахахахахха и са копирали отдолу, че човекът, който е дал отзиви за услугата е шеф на фирмата Много тъп човек я е правил тази фактура! На Фики вместо да му избодете очите му изписахте вежди... щом като аз го защитавам така упорито... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Не сме гледали фактурата? :1000 (29): Искаш ли номерирано да ти отбележа необмислените елементи при направата ѝ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Не сме гледали фактурата? :1000 (29): Искаш ли номерирано да ти отбележа необмислените елементи при направата ѝ? Няма нужда, фиаското е твърде голямо и без това Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Фокса удари тоталното дъно. Просто не съм го очаквал, то бива бива, ама... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 А регистрационния номер на фирмата, ако забележите, е отдясно на клавиатурата (Num Lock) в комбинация само от цифрите 2, 4, 5, 8 и 6, които виждате как удобно са застанали.. :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Фокса удари тоталното дъно. Просто не съм го очаквал, то бива бива, ама... Фокса отдавна е ударил голямо дъно. На мен ми е по-скоро тъжно, защото със сигурност и Камелия е забъркана в тая гнусотия. И затова предпочитам да се затвори темата. Не мога да я разбера тая жена какви простотии постоянно прави последните години... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Прави ли ви впечатление, че сумата отговаря на дочутото от Камелия "300 за 1 милион" Това сто процента излиза от нея! Пълно фиаско за Камелия, Цветин и Фокса и победа за Фики! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 30 Author Report Share Публикувано Януари 30 Влез на сайта на услугата на http://www.buyrealmarketing.com/contact и ето го. Едно към едно написан. Значи има такъв сайт, има такова лице, има телефон за контакт, а този тип се занимава точно с такъв тип бизнес. Всичко е ОК като гледам. Остава само да поръчват трафик и да плащат по някакъв начин. Днес ви показах един от начините. Вероятно има и други. Вероятно има и други фактури. И очевидно оттам, откъдето ми дойде фактурата днес следобяд, има много силен интерес да се покаже, че тарикати като Фики наистина си купуват трафик. Става интересно, защото с Фейсбук е същото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари