Jump to content

Камелия: 1 милион гледания срещу 300 $! Кого лъжат?!

Препоръчани коментари

Писах на компанията, от която е "издадена" тази фактура и ето техният отговор.

Hi,

Good day!

I've tried to have this checked by the team but it shows that this is not from our company. It might be that the person you've mentioned was a victim of a scammed or fraud because we do not issue an invoice like this one that looks really fake.

Once you made an order through our site at this link http://www.buyrealmarketing.com/ and if the payment is successful you will automatically received a system generated email as a receipt shown in the attached file.

Our system generated receipt will show a transaction ID of your order so if there's an inquiry from our customer we could easily track the status of the order.

Should you have questions or needing further assistance please let us know.

Have a nice day!

Който иска да превежда на Фокса!

Колега, браво за инициативата. Бих препоръчал ако имаш възможност да направиш снимка на монитора с писмото (ако не друго, то поне е по-трудно манипулируемо и ще си личи, ако се пипа, че да не се мрънка пак, че имало фотошоп) :1000 (30):

А иначе моите 2 стотинки по темата:

Колеги, защо мислите, че компания за милиарди като Гугъл би позволила на някакво мижитурчесто източноевропейско каналченце да се гаври със системата? Не мисля, че е възможно такова системно купуване на гледания, поне не в мащабите, в които го описвате. Ако си спомняте преди години ютуб хвана канали на компании като Сони, че имат (2 милиарда) фалшиви гледания и затри гледанията. Ако нашите наистина си купуват постоянно гледания и от системата още не са ги засекли, когато ги засекат, а това ЩЕ стане, ще изтрият целия профил на планета :mf_surrender:

Линк, ако на някого му се чете на английски: http://www.dailydot.com/news/youtube-unive...iews-black-hat/

Сподели в други сайтове

• Отговори 328
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Най-активни дни

Ти гледай слел 1-2 часа като се събуди на кво ще ви направи фрийгълче..

Той си е буден, дори в момента чете тук, но се крие понеже не знае какво да каже.

Сподели в други сайтове

Ами дайте ги тези, дето са ви ги пратили и дето уж са оригинални де. Какво ги криете? Нека да видим как изглежда подобна фактура. :mf_surrender:

Не, нека не видим. :mf_surrender: Нека не улесняваме тъпия фалшификатор, който и да е той.

Сподели в други сайтове

Ами дайте ги тези, дето са ви ги пратили и дето уж са оригинални де. Какво ги криете? Нека да видим как изглежда подобна фактура. :mf_surrender:

Фактурата НЯМА да я кача, за да не злоупотребява Фокса или някой друг с истински данни. Ако някой съвсем не ми вярва, а мисли, че Фокса е прав, бих го посъветвала да си промени мирогледа, защото е тотален наивник.

Ето скрийн на имейла. Намалила съм резолюцията, за да се хваща на един екран.

n5n6nr.jpg

Въпроса им го зададох чрез формата на сайта и затова не се пази моя въпрос.

Сподели в други сайтове

Фактурата НЯМА да я кача, за да не злоупотребява Фокса или някой друг с истински данни. Ако някой съвсем не ми вярва, а мисли, че Фокса е прав, бих го посъветвала да си промени мирогледа, защото е тотален наивник.

Ето скрийн на имейла. Намалила съм резолюцията, за да се хваща на един екран.

n5n6nr.jpg

Въпроса им го зададох чрез формата на сайта и затова не се пази моя въпрос.

Еми, замажи данните, не е толкова сложно и не е далеч от акъла.

Ако боравите с факти и доказателства поне го правете по различен начин от този на Фокси.

Сподели в други сайтове

Ако боравите с факти и доказателства поне го правете по различен начин от този на Фокси.

Аз пък не съм съгласен дори формата и разположението на полетата да се показват. Защо да показваме на тия, дето са се опитали да го направят, как наистина да го направят?

Показа ви се имейл, коментираха се обстойно абсурдите в картинката, фактурата е фалшива, ако още имате претенции, ваша си работа.

Сподели в други сайтове

Айде айде, ся да не се дава! Какви келешеви истории ми разправяте, щом са си писали да покаже фактурата. Все едно не може някой ся веднага да си изрови как изглежда една оригинална фактура. Ще ми се правят на важни сега тука! :slapin:

Е как така ся фактурата била фотошопирана и го доказваме с едни текст в пост в рамания, даже и снимка не е, за копиран текст, който всеки може да го редактира 1000%20(29).gif, я дайте скрийн от въпросния имейл. То не, че не може и тва да се фотошопира де. Но дайте снимка с най-голямото качество възможно, че и тя ще мине под силна скрутинация.

А между другото, от къде на къде на тебе баш са ти пратили оригинална фактура на някой си там и не са заличили данните. roll1.gifМай тука се правим на важни, ама ми мирише на още една лъжа от тая страна.

Сподели в други сайтове

Ха - ха, мислиш ли, че не съм се досетила :wacko: Просто не смятам, че оригинална фактура е чак такова доказателство, че онази е фалшива, освен това не искам да улеснявам бъдещите фалшификатори. Ако все още не вярваш на истината, твой си проблем.

Още малко ще поискате и паролата на мейла си да ви дам, а на фокса му се вързахте безусловно.

Eроле, ако щеш вярвай, то си е за теб. Пратила съм на Nicolas оригинал на фактурата, той ще потвърди, че наистина от компанията са пропуснали да задраскат мейла на компанията-купувач на няколко места, освен това има и друга информация, предполагам, че не са я заличили, за да докажат на 100% неистинността на предишната.

Освен това някой друг беше писал на сайта от формата за чат (аз писах от формата за мейл) и му бяха отговорили други хора, но съвсем същото! Имаше снимка няколко поста под моя. Който иска, може да пише и да види какво ще му отговорят.

Сподели в други сайтове

Сега давате повод на Фокса да каже, че фактурата е истинска. Наистина качвайте направо това, което са ви пратили. Ако го направите, никой никога няма да повярва на Фокса вече, така че няма от какво да се притеснявате, че сте щяли да олесните когото и да е било.

Сподели в други сайтове

Бе я майната ви! Щом не смятате, че поста ми с 12-те изброени точки и това от Blueberry и даже от nolee е доказателство, а че фактурата, където американци отчитат ДДС 20%, където американци наричат YouTube световен видеопортал, където се продават 3 000 000 наведнъж, въпреки че посочената фирма не предлага такава услуга, е истинска, значи СЕРИОЗНО трябва да се притеснявате за мозъците си и интелектуалното си развитие!

Никой нищо не е длъжен повече да ви доказва. Нали много разбирате, пишете и вие като nolee на посочената фирма във фалшивата фактура и ще ви кажат същото.

Сподели в други сайтове

Бе я майната ви! Щом не смятате, че поста ми с 12-те изброени точки и това от Blueberry и даже от nolee е доказателство, а че фактурата, където американци отчитат ДДС 20%, където американци наричат YouTube световен видеопортал, където се продават 3 000 000 наведнъж, въпреки че посочената фирма не предлага такава услуга, е истинска, значи СЕРИОЗНО трябва да се притеснявате за мозъците си и интелектуалното си развитие!

Никой нищо не е длъжен повече да ви доказва. Нали много разбирате, пишете и вие като nolee на посочената фирма във фалшивата фактура и ще ви кажат същото.

По-спокойно. На всички им е ясно, че фактурата е фалшива. Просто сега Фокса ще дойде и вместо да кажа, че е сбъркал, че се е изложил, ще посочи факта, че не искате да качите фактура като доказателство, че той е прав, а вие - не. Все едно не го знаеш какъв е.

Сподели в други сайтове

Добро утро тигри и вие малки мяукащи котенца! Б`аси спането, все едно цяла седмица не съм лягал. :1000 (34): Гледам сте се разписали в мое отсъствие. Как я карате в мъките си да докажете, че такава компания не съществува, тя не се занимава с такъв бизнес и иска "случайно" електронни фактури от свои български клиенти? И още ли ще ми се правите на нашата страхотна Прокуратура, която с титанични мъки "доказваше", че разговорът между Ваньо Танов и Бойко Борисов не е истински, а така тактично забравиха, че хората чуха записа и знаят какво значи той! :bo:

Вчера като тръгнах за нощна, тук разни типажи се кълняха в Корана и Библията, че такава фирма не съществува и всичко е инсинуация, а днес като станах какво да видя? - вие си комуникирате с тях. :roll1: Вие какво очаквате? Да ви кажат сигурно в прав текст как правят пари с някакви българи зад гърба на Гугъл и техните платформи? :whistling: Или не знаете за какво са им фактурите, в които просто се отчита приход за пред данъчните власти, щото банковата системата го генерира като превод? Сигурно мислите, че като се отчетат данъците някой се вълнува от източника на този приход по света? Не бъдете наивни, фактурата е факт, компанията в Ню Йорк е факт. Кореспонденцията е факт, но по-важното е, че някой засегнат в нашата чалга не му издържаха нервите и отвори кутията на Пандора.

Като хапна ще си поговорим, за начините на плащане и защо се появи такъв, като има доста по-лесни, но те не издават фактури, които да оправдаят приходи.

Сподели в други сайтове

Мен не, че толко ми дреме дали е истинска или не, или дали са ти пратили, или не, ами същите номера които играха с първата фактура, сега ги разправяте за тази втората, уж оригинална. Нали се сещаш, как изглежда на простолюдието като нас, дето само четем а не сме активни. 1000%20(29).gif

Има и друго, защо така активно искат да докажат тази фирма, че фактурата която си им пратила не е тяхна и за да го направят, чак и оригинална са ти пратили, че и данните не са заличили. Те на първо място не трябваше да ти пращат такава де. Баш на някой си рандом дето им е писал за някаква си фактура от някаква си държава, за която и не са чували, че са си подкосили нозете и оригинална от тях да пращат.

И последно, те тази която са ти пратили е издадена от тях, а тази първата уж фалшивата е от Пейпала. Ако те ти кажат, че тяхните не изглеждат така, това не пречи другата да е истинска, защото е издадена от Пейпал, не от техния сайт. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

:roll1: :roll1: :roll1: :roll1: :roll1:

Никой не е отричал, че компанията съществува! Но тази фактура е фалшива и НЕ ДОКАЗВА, ЧЕ ФИКИ Е ПОЛЗВАЛ УСЛУГИТЕ НА КОМПАНИЯТА!

Истинската фактура я издава PayPal, а не компанията най-малкото.

Сподели в други сайтове

Мен не, че толко ми дреме дали е истинска или не, или дали са ти пратили, или не, ами същите номера които играха с първата фактура, сега ги разправяте за тази втората, уж оригинална. Нали се сещаш, как изглежда на простолюдието като нас, дето само четем а не сме активни. 1000%20(29).gif

Има и друго, защо така активно искат да докажат тази фирма, че фактурата която си им пратила не е тяхна и за да го направят, чак и оригинална са ти пратили, че и данните не са заличили. Те на първо място не трябваше да ти пращат такава де. Баш на някой си рандом дето им е писал за някаква си фактура от някаква си държава, за която и не са чували, че са си подкосили нозете и оригинална от тях да пращат.

И последно, те тази която са ти пратили е издадена от тях, а тази първата уж фалшивата е от Пейпала. Ако те ти кажат, че тяхните не изглеждат така, това не пречи другата да е истинска, защото е издадена от Пейпал, не от техния сайт. :3fdb8960598fa63e:

Започваш да задаваш неприятни за троловете въпроси. Но трябва да ти благодаря, че си поддържал фронта на обективността тук, докато спях. Наздраве! :az:

Николасчо, не се бутай между шамарите, че въпросите на Ерол остават висящи, дори да се хилиш цял ден от Търново до Варна.....

Сподели в други сайтове

Ето , виждаш ли? Фокса трябва да се закове на място без възможност да се измъкне, иначе никога няма да падне по гръб и ще продължава да поддържа теорията си колкото и да е смешна. А и докато има психари като тоя Ерол и онова youtube, които да му се вързват, така ще е. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

От компанията ми изпратиха фактурата, която ще видите по-долу, като Nicolas заличи част от данните, които те бяха пропуснали. Не, че са толкова лични, но просто целта не е да изтипосам, че някаква пицарийка си е купила последователи в SoundCloud, а да докажа, че това, което Фокса е пуснал е Ф А Л Ш И В О!

2w7ftb7.jpg

И как няма да искат да ми докажат, като тяхната компания се обвинява в нещо, което не е извършила И НЕ ПРЕДЛАГА КАТО УСЛУГА.

Прочетете на сайта им какви са условията за купуване на гледания! Ясно си пише, че се предлагат най-вече на ИЗГРЯВАЩИ личности, които искат някой да ги забележи в интернет! А не на компании, които ВЕЧЕ печелят от интернет.

А относно това за ПейПал - както виждаш и оригиналната фактура се издава от ПейПал, а не от сайта.

Каквото и да кажете повече в защита на "купуванията" на Фики, ще е смешно и жалко!

Сподели в други сайтове

Сигурно мислите, че като се отчетат данъците някой се вълнува от източника на този приход по света?

Фокси, откога американците отчитат данък ДДС 20%? :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Аа чакайте ся, мен не ме забърквайте във вашите простотии. Нито вярвам на Фокса, нито го защитавам. Аз само сеир гледам и от двата отбора участващи в темата. Но аз не съм от никой. :3fdb8960598fa63e:

Иначе, първата фактура на мен ми беше ясно, че е пипната още като видях как си личи как е променена информацията отгоре на фактурата и някои линии от таблицата са изчезнали защото е пейстнат някакъв бял слой с новия текст върху там каквото е писало преди. Това го видях в полетата 1 и 2 на картинката, които би трябвало да са същите, но като приближиш се вижда, че има нещо пейстнато от върху.

7885990_V.jpg

А и подпис с химикалка едва ли се предлага на електронна фактура.

Сподели в други сайтове

Фокси, как Фики е поискал услуга за 3 000 000 един път от BuyRealMarketing, като BuyRealMarketing не предлага такава? :1000 (29):

Ти разбираш ли какво значи тази мълниеносна комуникация на Боровинката с този цървул в Ню Йорк? Сещаш ли се какво каза в Сигнал+" Камелия? На какъв език са и направили офертата преди година и половина по телефона? Сигурна на английски? - че тя не знае английски, Цветко пък не го говори добре, но нещо отбира. Спомняш ли си, че Момо ви застреля тук след един подобен напън преди време да доказвате, че няма такива практики, като направи ви описа как става и че той е участвал в такива операции за свои познати в щатите, доколкото имам спомен. Колко време ви говоря, че истинската работа и прибирането на парите става в България от посредници като Момо, а с подобни електронни фактури същите се отчитат на своите щатски партньори, защото платформата е там.

Не предлагали такава услуга казваш? :whistling: Ама се обясняват като ученички веднага след като са получили фактура сходна с тази, която издават и което е причината, Боровинката да не ни споделя цялата си комуникация с тях. Не ти ли е поне малко така съмнително, че веднага тръгват да се обясняват, че и да пускат техни документи на някаква си Боровинка на другия край на света? Да не излезе, че фактурите на тези типове в щатите са аналогични като стандарт с показаната от мен, като само в горният ляв край на самата фактура има разлика? :whistling: И всичкото това преди още да сме започнали най-важната дискусия по въпроса:

Защо точно Фики? И защо точно сега, когато застигна всички кандидатки за "Певици на годината" във вечната ранглиста на гледаемост в канала на Планета? :girl_witch:

Сподели в други сайтове

Добре де, знаете ли колко смешно изглеждат отстрани доста хора тук, като обсъждат моя милост или Камелия за казани от нас думи, а не гледат фактурата? :whistling: Не се дискутира дали формата на самата фактура е истинска. Не се гледат детайлите в нея. Не се гледат БУЛСТАТ-ът на Пайнер и американският счетоводен номер на това лице извършило услугата. Не се гледат сумите и облагането им с данък. Не се разсъждава, защо я е публикувал човека и как чинно си декларира дохода от тази услуга. Въобще някакъв напън виждам да се измести акцентът в дискусията в страни от очевидната му същност. Което е жалко, но не е изненада за мен. Така или иначе всички знаем какъв трус предизвика интервюто на Камелия за Сигнал+ преди година, в което интервю тя пусна духът от бутилката.

Ами попринцип горе където е адреса на Пайнер не трябва да е името на Тунчер, демек на човека който извършва плащането, а на МОЛ-а на фирмата.

Името на плучателя на ф-рата се изписва на мястото за подписа в долния край.

Би трябвало Пайнер да са регистрирани по ДДС, след като го има прибавено, а горе на номера на фирмата няма BG. Това се слага винаги.

Адресите, всичко е написано много странно. И този Браун лично е изготвил ф-рата ли?

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...