pacho Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Има и още, за доста чалгарки, но засега тази е достатъчна..... Пусни още някоя. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 31 Author Report Share Публикувано Януари 31 Не можете да свържете това с Камелия, но скоро ще го свържете с Преслава, Галена, Анелия, Емилия, Джена, Андреа и т.н...... всички които си купуваха трафик. Пусни още някоя. :1000 (29): Вече няма смисъл, разбра се кой завидя на Фики и защо. Не, че той не си е купувал по този начин, но така както опитаха гузните да го наковат със свои фактури... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Никой ли не забеляза, че формата на фактурата е..... българска и само е преведена на английски, за да се отчетат местните на партньорите в САЩ? Преди 10 минути твърдиш, че е фалшива, а сега че е оригинал, но преведен? Оплоташ се все по-сериозно. Копаеш все по-надолу и вече никой няма да ти повярва на историите ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Не можете да свържете това с Камелия, но скоро ще го свържете с Преслава, Галена, Анелия, Емилия, Джена, Андреа и т.н...... всички които си купуваха трафик. Аз какво ви казах. Не е добре човечеца. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Вие не сте го забелязали, вие разследвахте адреси в САЩ, за които твърдяхте, че не съществуват, а днес си пишете с тях, ей това правехте снощи без мен. Много зле, ти даже май не можеш и да четеш, никой не е казвал, че адресът не съществува, напротив, даже го намерихме, че е същият. А както виждаш не съм си писала на АДРЕСА ИМ по нормалната поща, а чрез формата, която се намира точно под въпросният АДРЕС... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Вие не сте го забелязали, вие разследвахте адреси в САЩ, за които твърдяхте, че не съществуват, а днес си пишете с тях, ей това правехте снощи без мен. ПОКАЖИ ПОСТ, В КОЙТО НЯКОЙ ТВЪРДИ, ЧЕ АДРЕСЪТ И ФИРМАТА НЕ СЪЩЕСТВУВАТ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 31 Author Report Share Публикувано Януари 31 Фактурата е истинска и е на наша чалгарка, която си е платила по този начин на българска фирма, която си партнира с такава в САЩ и само е изтрила своите данни горе и долу в ляво, като е сложила адрес на Пайнер и името на Фики. Видно е и защо е така. От щатите реално правят манипулациите, а тук събират парите. Затова българска фактура, затова българско облагане. А онези там зад океана го правят, защото имат позиции да го правят и така да си докарват доходи. Видно е защо е изтрито горе в ляво и долу на името. Б`аси, ще ви извади очите и пак не виждате. Ама то така става, като мислите само за Цветин, Камелия и Фокси. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Фактурата е истинска и е на наша чалгарка, която си е платила по този начин на българска фирма Камелия? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Фактурата е истинска и е на наша чалгарка, която си е платила по този начин на българска фирма, която си партнира с такава в САЩ и само е изтрила своите данни горе и долу в ляво, като е сложила адрес на Пайнер и името на Фики. Видно е и защо е така. От щатите реално правят манипулациите, а тук събират парите. Затова българска фактура, затова българско облагане. А онези там зад океана го правят, защото имат позиции да го правят и така да си докарват доходи. Видно е защо е изтрито горе в ляво и долу на името. Б`аси, ще ви извади очите и пак не виждате. Ама то така става, като мислите само за Цветин, Камелия и Фокси. :1000 (19): А използването на име на фирма, която обясни вече на НЯКОЛКО ЧОВЕКА, че няма нищо общо с фактурата?! Това как ще го обясниш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 31 Author Report Share Публикувано Януари 31 Камелия? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Камелия не прави толкова елементарни неща уважаемий. Залягай над учебниците, че сесията ти започна. Тук проблемът вече е ясен, а шараните са доста. :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Фактурата е истинска и е на наша чалгарка, която си е платила по този начин на българска фирма, която си партнира с такава в САЩ и само е изтрила своите данни горе и долу в ляво, като е сложила адрес на Пайнер и името на Фики. Видно е и защо е така. От щатите реално правят манипулациите, а тук събират парите. Затова българска фактура, затова българско облагане. А онези там зад океана го правят, защото имат позиции да го правят и така да си докарват доходи. Видно е защо е изтрито горе в ляво и долу на името. Б`аси, ще ви извади очите и пак не виждате. Ама то така става, като мислите само за Цветин, Камелия и Фокси. :1000 (19): И защо я публикуваш като е фалшива. Отдавна гледанията на Карлос доказаха, че има такава търговия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Коя е тая чалгарка ? Айде кажи, нали си много отворен ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Камелия не прави толкова елементарни неща уважаемий. Залягай над учебниците, че сесията ти започна. Тук проблемът вече е ясен, а шараните са доста. :1000 (6): Не, тя само фалшифицира документи, за да натопява колеги. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Камелия не прави толкова елементарни неща уважаемий. Залягай над учебниците, че сесията ти започна. Тук проблемът вече е ясен, а шараните са доста. :1000 (6): Ти не се притеснявай за моята сесия, много гладко си върви, а вземи погледни себе си, че пак стана за резил. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Защо им е на американците да имат партньори, че плащането да става и през тях?! Плащането става чрез PayPal, това го пише на сайта на американската компания, така парите по лесен начин са при тях. Това оборва теорията, че имали български партньори, на който трябвало някой да се издължава. Иначе е възможно някой от конкуренцията да е сътворил това и да го е пратил на Фокси, но не като подмени данни на своя фактура, защото няма как истинска да изглежда така, а като изцяло си сътвори от празен лист този документ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 31 Author Report Share Публикувано Януари 31 И защо я публикуваш като е фалшива. Отдавна гледанията на Карлос доказаха, че има такава търговия. Защото е доказателство за начин на заплащане на такава услуга. Защото е реална система за придобиване на фалшив рейтинг на музикални продукти. Защото съм страна в случая, понеже тук от доста години гледаме филмът "Народът срещу Лари Флинт", който асоциирате с мен и Камелия. Защото показва колко са долни няколко закупили си трафик по този начин и това са техни фактури, които просто оправят за да коват Фики. Защото Фики им взе най-ценното - "Пръстенът на Балбо Бегинс" - гордостта от трафика в канала на Планета. Защото са тъпи сливи, които зависят от тази сламка трафика и са способни дори на такива неща със свои фактури, за да успеят да цакат конкуренцията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Защото е доказателство за начин на заплащане на такава услуга. Защото е реална система за придобиване на фалшив рейтинг на музикални продукти. Защото съм страна в случая, понеже тук от доста години гледаме филмът "Народът срещу Лари Флинт", който асоциирате с мен и Камелия. Защото показва колко са долни няколко закупили си трафик по този начин и това са техни фактури, които просто оправят за да коват Фики. Защото Фики им взе най-ценното - "Пръстенът на Балбо Бегинс" - гордостта от трафика в канала на Планета. Защото са тъпи сливи, които зависят от тази сламка трафика и са способни дори на такива неща със свои фактури, за да успеят да цакат конкуренцията. 1.Не е доказателство, защото продуктът е сменен, може да е за покупка на лайкове за фейса на Камелия(не обвинявам, давам пример) 2.Карлос доказа че има такава система 3.Ако не бе сложил Камелия в заглавието нямаше да я замеси никой 4-6.Трябваше да почнеш с тази теза, а не да оправдаваш реалността на данните, а после да сменяш информацията Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 И сега к'во? Андреа е фалшифицирала фактурата, щото завижда на Фики за гледанията? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 И сега к'во? Андреа е фалшифицирала фактурата, щото завижда на Фики за гледанията? Не, Преслава е! Прави лоша реклама на собствен гръб, но пък и това си е реклама. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 31 Author Report Share Публикувано Януари 31 Трябваше да почнеш с тази теза, а не да оправдаваш реалността на данните, а после да сменяш информацията Не съм сменял нищо. В момента също твърдя като вчера, че този американец с това се занимава, системата е същата и само българският адрес е подменен с очевидна цел. Освен това, ако бях пуснал фактурата в скандалите, с 5 поста всички щяха да я обявят за фалшива и да са забравили за нея. Но като направя тема с изявление на Кама по въпроса от миналата година, напиша вълнуващ увод и екстремно жегна форума се получава дива полемика и всички веднага скачат по обичайният начин да ми се доказват. Е, бива ли ме за тоя работа след тези стотици постове или не ме бива? Освен всичко това постигнах целта си - доказах, че системата съществува, плаща се за придобиване на трафик/слава и това вече е необоримо като процес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Не, Преслава е! Прави лоша реклама на собствен гръб, но пък и това си е реклама. :1000 (29): Всъщност сигурно Преслава е платила за гледанията и Тони Стораро, за да й се отблагодари за дуета, й е предоставил името и данните си! Това обяснява всичко - затова пише името на "Пайнер" отгоре! И сега са се скарали с Фики и тя му отмъщава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Не съм сменял нищо. В момента също твърдя като вчера, че този американец с това се занимава, системата е същата и само българският адрес е подменен с очевидна цел. Освен това, ако бях пуснал фактурата в скандалите, с 5 поста всички щяха да я обявят за фалшива и да са забравили за нея. Но като направя тема с изявление на Кама по въпроса от миналата година, напиша вълнуващ увод и екстремно жегна форума се получава дива полемика и всички веднага скачат по обичайният начин да ми се доказват. Е, бива ли ме за тоя работа след тези стотици постове или не ме бива? Освен всичко това постигнах целта си - доказах, че системата съществува, плаща се за придобиване на трафик/слава и това вече е необоримо като процес. Нямаш топки да кажеш коя е певицата, нали ? Така си и мислех. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 31 Author Report Share Публикувано Януари 31 Нямаш топки да кажеш коя е певицата, нали ? Така си и мислех. Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Леле ужас и аз не съм очаквал чаак такова падение на Фокса, голям резил, едва ли вече някой ще му вярва.. Браво на всички, които го раобличиха, той е за лечение!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Галена Също както Зайка и Рики, така и вие с Галена се чувате в скайп :1000 (29): Дъното, чиче ..дъното Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари