Jump to content

Камелия: 1 милион гледания срещу 300 $! Кого лъжат?!

Препоръчани коментари

• Отговори 328
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Най-активни дни

Да, има такъв сайт, нали от него са вземали информация, че да направят фалшивата фактура. Нескопосано обаче.

Днес следобяд ли, нали още вчера дочухме, че ще правиш тема?

Сподели в други сайтове

Значи има такъв сайт, има такова лице, има телефон за контакт, а този тип се занимава точно с такъв тип бизнес. Всичко е ОК като гледам. Остава само да поръчват трафик и да плащат по някакъв начин. Днес ви показах един от начините. Вероятно има и други. Вероятно има и други фактури. И очевидно оттам, откъдето ми дойде фактурата днес следобяд, има много силен интерес да се покаже, че тарикати като Фики наистина си купуват трафик. Става интересно, защото с Фейсбук е същото.

За Фейсбук плащането е съвсем легално и е под формата на реклама. Сигурна съм, че и Камелия си плаща, тъй като ако не плащаше отдавна страницата й щеше да е вдън земя, защото когато не плащаш, Фейсбук спира да показва публикациите ти. ;)

Сподели в други сайтове

За Фейсбук плащането е съвсем легално и е под формата на реклама. Сигурна съм, че и Камелия си плаща, тъй като ако не плащаше отдавна страницата й щеше да е вдън земя, защото когато не плащаш, Фейсбук спира да показва публикациите ти. ;)

Че и тук е легално. Тази фактура показва точно това. Няма проблем с плащането, а с измислената пропаганда, която твърдеше, че е заради хитовост, а не заради плащане. Има тема и за рекламите във Фейсбук тук бре детенце на природата. Сещаш ли се кой я е направил и защо? :1000 (29): Потърси я, хванахме доста чалгарки, които си плащат за реклама във Фейса, с цел да им се вдигнат харесванията, ама пустата му Камелия не бе сред тях. А търсеха тук, търсеха, че земята изровиха и не намериха. Дори Малина написа супер подигравателен статус на стената си по въпроса. Не получавайте сърцетуп, и тук е същото, вече ги хванахме. Или поне Фики...

Сподели в други сайтове

Защо мислите , че фактурата е измислена ? И още по - интересния въпрос.. защо мислите , че Кама или още по - малко Цветин имат пръст в това ?

Защото си личи фотошопа по нея? Защото информацията в нея е невъзможна и супер очеВАДНО измислена? Защото Фокси, Цветин и Камелия си общуват и постоянно мислят каква нова простотия да измислят, за да предизвикат изкуствен интерес към умиращата кариера на Камелия?

Сподели в други сайтове

Защото си личи фотошопа по нея? Защото информацията в нея е невъзможна и супер очеВАДНО измислена? Защото Фокси, Цветин и Камелия си общуват и постоянно мислят каква нова простотия да измислят, за да предизвикат изкуствен интерес към умиращата кариера на Камелия?

Пхахахахах, как по-точно кариерата на Камелия ще се възроди от такава фактура бре льольо? :1000 (10): Че в тая фактура няма нищо свързано с Камелия.... :roll1:

Сподели в други сайтове

И какъв чеп има Кама от цялата тая работа ? Тя няма действаща кариера , ходи само по участия и то активно ???? Както тя самата каза : Аз ли съм прекалено руса или не разбирам от бизнес ?

Сподели в други сайтове

Че и тук е легално. Тази фактура показва точно това. Няма проблем с плащането, а с измислената пропаганда, която твърдеше, че е заради хитовост, а не заради плащане. Има тема и за рекламите във Фейсбук тук бре детенце на природата. Сещаш ли се кой я е направил и защо? :1000 (29): Потърси я, хванахме доста чалгарки, които си плащат за реклама във Фейса, с цел да им се вдигнат харесванията, ама пустата му Камелия не бе сред тях. А търсеха тук, търсеха, че земята изровиха и не намериха. Дори Малина написа супер подигравателен статус на стената си по въпроса. Не получавайте сърцетуп, и тук е същото, вече ги хванахме. Или поне Фики...

Не, в ютуб не е легално. Този сайт е направен, за да се популяризират млади изгряващи изпълнители, за да ги забележат повече хора и прочие. Идеята е, че техните канали не са сертифицирани и не получават заплащане за гледания.

Сайтът не е за да се фалшифицират гледанията на голям корпоративен канал. Нали ако от ютуб засекат такъв огромен брой нелегални гледания, ще затрият канала на "Планета"? Ти, Цветин и Камелия си мислите, че сте много по-умни от най-гениалната интернет компания в последните години, ама сте доста далеч от това. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Това с "worldwide videoportal" е култово. Едно време тези които имахме фен-сайтове на чалгарки така превеждахме - "famous Bulgarian music-diva Anelia". :roll1:

Цветане, как постъпва МВР-кадрите с дезинформаторите?

qp3wk4.jpg

Сподели в други сайтове

Песента на Галин е мегахит и се слуша навсякъде.Няма как песента на циганина да има повече гледания като не съм я чувал никъде.Абсурдно е просто.Аз си знаех,че са купени гледанията ,то не е и реално да има 7 милиона гледания,те я изкараха по успешна от видимо доволния,а тя и на малкия пръст не може да и стъпи,така че Фикрет на боклука.Галин певец на годината !

Сподели в други сайтове

И какъв чеп има Кама от цялата тая работа ? Тя няма действаща кариера , ходи само по участия и то активно ???? Както тя самата каза : Аз ли съм прекалено руса или не разбирам от бизнес ?

Че ще си оправдае сама неуспехите - 300 000 гледания, ама неплатени, докато другите всичките са си ги плащали (уж)...

Сподели в други сайтове

Че ще си оправдае сама неуспехите - 300 000 гледания, ама неплатени, докато другите всичките са си ги плащали (уж)...

Но на нея не и пука за гледанията, кариерата и не зависи от тях. А и във фактурата се плаща за клип на Фики - няма никаква връзка, освен един голям смях. :1000 (29):

Толкова ли е трудно да го асимилирате? Или не вярвахте, че се плаща?

Сподели в други сайтове

Впрочем е много по-възможно да е замесен Галин, отколкото Камелия.

Какво ли не би дал Нежно, небрежно да е отгоре на Фикрет (и буквално, и преносно). :mf_surrender:

qp3wk4.jpg

Сподели в други сайтове

Какво ли не би дал Нежно, небрежно да е отгоре на Фикрет (и буквално, и преносно). :mf_surrender:

А да, нали Фокса започна да си пише с него около дуета им с Кама. Беше му давал някакви съвети и такива неща. 1000%20(29).gif

Сподели в други сайтове

7885990V.jpg

1. Защо във фактура от американска компания на дата е написан първо деня и после месеца, при положение, че там се пише първо месеца и после деня?

2. Защо въпросната компания има само име, без Enterprise или Inc. (Incorporated) до него?

3. Защо пише Payner OOD, а не Payner Inc.? 1000%20(29).gif

4. Защо има ДДС 20%, като в Америка то варира от 5 до 10%? roll1.gifroll1.gifroll1.gif

Сподели в други сайтове

А като излезе фактура с Галин кой ще бъде обектът в чалгата, който ще обвиним за това, че хвърчат компрометиращи фактури? :whistling:

Сподели в други сайтове

Песента на Галин е мегахит и се слуша навсякъде.Няма как песента на циганина да има повече гледания като не съм я чувал никъде.Абсурдно е просто.Аз си знаех,че са купени гледанията ,то не е и реално да има 7 милиона гледания,те я изкараха по успешна от видимо доволния,а тя и на малкия пръст не може да и стъпи,така че Фикрет на боклука.Галин певец на годината !

Сигурно всички хора дето се раздадоха на макс на ''Горе-долу'' на РД-то са били програмирани за да го направят.

Айде моля ти се.. :mf_surrender:

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Фактурата наистина може да не е истинска, но според мен идва от някой съвсем различен от Кама/Цветин - а именно Константин или Галин в краен случай.

Защо точно Камелия трябва да е намесена във историята с тази фактура? Единственият човек, който свърза Кама с това, е Фокси. Тоест, освен това, че тя е направила изказване преди година за купуването на гледания, нищо друго не я свързва с този документ.

Според мен, е изпратена на Фокси, нарочно за да се публикува в Рамания. Виждате сами какъв скандал предизвика колажа с Джена, Преслава, и Галена, който тръгна именно от тук. Защо и тази фактура да не може да предизвика същия скандал в медиите и то точно преди наградите? Хората, пратили на Фокси тази фактура, са от екипа на конкуренция на Фики най-вероятно. А конкуренцията на Фикрет кои са? Константин и Галин. Тоест, един от двамата най-вероятно е пратил тази фактура, за да може да орони престижа на Фики и най-големият му хит за 2014 точно преди наградите.

Сподели в други сайтове

1. Защо във фактура от американска компания на дата е написан първо деня и после месеца, при положение, че там се пише първо месеца и после деня?

2. Защо въпросната компания има само име, без Enterprise или Inc. (Incorporated) до него?

3. Защо пише Payner OOD, а не Payner Inc.? 1000%20(29).gif

4. Защо има ДДС 20%, като в Америка то варира от 5 до 10%? roll1.gifroll1.gifroll1.gif

Ма моля ти се, това е оригинал, има адрес!

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...