Jump to content

Камелия: 1 милион гледания срещу 300 $! Кого лъжат?!

Препоръчани коментари

• Отговори 328
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Най-активни дни

Добре , нека да ви питам според вас кой е направил тази фактура , щом смятате , че е фалшива ?

Не е важно кой е, важно е, че Фокси е захапал стръвта.

Сподели в други сайтове

Добре , нека да ви питам според вас кой е направил тази фактура , щом смятате , че е фалшива ?

Цветин,може би или някой друг около оная злобарка Кама :mf_surrender:

Но едно е сигурно - хем е некадърен с графичните програми,хем не знае английски! :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

А на мен ми е интересно... Фокса и неговия фен тука пишат, че темата не била за Камелия, а в същото време първата дума в заглавието е "Камелия" Първият пост в темата е интервю на Камелия.

Сподели в други сайтове

Името на Фики е Фикрет Тунчер Фикрет, обаче явно фактурата я е правил някой толкова информиран и скаран с интернет, колкото Фокса.

Във FAQ (Не е fuck you, а Frequently asked questions, обяснявам подробно, защото май от една дума не разбират тези, които вярват в истинността на фактурата) на сайта обясняват защо цените им са толкова ниски. Колко ниски - 177 долара за 100 000 гледания. А тука Фокса ни говори за 300 за 1 млн и 860 за 3... на кукуво лято.

Сподели в други сайтове

ХАХАх усещате ли как Фокса замлъкна, особено след подробния пост с доказателство, че тази бележка е фалшива...

Наистина Камелия и чехльото (Цветко-селския пергиш) са адски неграмотни, дори една фактура не можаха като хората да направят, тръгнали продукция да издават...Аматьори!! :1000 (29):

Сподели в други сайтове

А има и нещо друго, първата дума в заглавието е Камелия.Фокса често прави такива теми. Започвам да си мисля, че дори самия той знае, че е фалшива, просто опитва да прави ПР и да се шуми около Камелия из интернет за да не се забрави на 100%. Ако не е той, никой не пише за Камелия. Нима е възможно на тея години да се живее и мисли по цял ден за някаква фолк певица, която не му е никаква? Този човек ме удивлява с всеки ден...

Няма ли кой да заключи тая "тема"?

Сподели в други сайтове

В Х-фактора го представиха като Фикрет Фикрет, затова мислех, че е взел фамилията от името на дядо си, както има много такива случаи. Но и Али да е, по-реалистично щеше да е с неговото име.

Сподели в други сайтове

В Х-фактора го представиха като Фикрет Фикрет, затова мислех, че е взел фамилията от името на дядо си, както има много такива случаи. Но и Али да е, по-реалистично щеше да е с неговото име.

Тунчер Фикрет Али

Следователно бащата на Стораро се казва Фикрет и синът му е кръстен на него. Фамилията на всички е Али.

Сподели в други сайтове

Абе фактът , че темата направи почти 9 страници за отрицателно време е показателен , че наистина ви пука за това :)

Сън няма да спим щото Фикрет Тунчер Али Раза Мусака бил с реални или купени гледания :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Камелия явно е спряла уроците при Алис и е почнала да ходи на курс по фотошоп :helpsmilie:

Фактуриииииии, фактурииииии........от Илиянци ли я взехте :3fdb8960598fa63e:

:roll1: :roll1: :roll1:

И тях да ги спре,видно и в това не е добра. :3fdb8960598fa63e:

Да става един ПИАР и ще мачка вече,другата опция е лека жена,но за там й мина времето. :3fdb8960598fa63e:

Абе фактът , че темата направи почти 9 страници за отрицателно време е показателен , че наистина ви пука за това :)

Не,просто на всички им е смешно за смотано направената фактура и начина по който Фокса за пореден път се опитва да принизи ПРЕСАЛАВА и ФИКИ,защото застрашават мястото в медиите,телевизията и дискотеката на любимката му Кама и плужека Галин. :mf_surrender:

Камче,ти за "Само за минута" купи ли си гледания или Цвятко ти ги направи с натискане на F5? :whistling:

Сподели в други сайтове

Смитчо не мислиш ли , че прекаляваш ? Аз не знам защо намесвате Камелия още по - малко пък Цветко ?? Хората им дреме на оная работа за някакви тъпи гледания ;) И това не е тема за плюене на , който и да било има си СКАНДАЛИ за тая работа...

Сподели в други сайтове

Смитчо не мислиш ли , че прекаляваш ? Аз не знам защо намесвате Камелия още по - малко пък Цветко ?? Хората им дреме на оная работа за някакви тъпи гледания ;) И това не е тема за плюене на , който и да било има си СКАНДАЛИ за тая работа...

Заглавието на темата показва друго. Явно на Камелия й пука, щом го коментира.

Сподели в други сайтове

Смитчо не мислиш ли , че прекаляваш ? Аз не знам защо намесвате Камелия още по - малко пък Цветко ?? Хората им дреме на оная работа за някакви тъпи гледания ;)

Аз ли я намесвам..1000%20(29).gifЯ погледни заглавието на темата.. :girl_witch:

А,не,Цветин е сянката на Кама,нейното трето око..моля ти се 1000%20(29).gif,нали на него му звъняли да му предлагат да си купи 1 000 000,това и до ден днешен не мога да го повярвам..1000%20(29).gif

Сподели в други сайтове

Това , го казва заради БИЗНЕСА , не защото на нея ще и повреди на кариерата... толкова ли е трудно да приемете , че има хора , които имат собствено мнение ??

Сподели в други сайтове

Това , го казва заради БИЗНЕСА , не защото на нея ще и повреди на кариерата... толкова ли е трудно да приемете , че има хора , които имат собствено мнение ??

хАХаххаха С каквоще й повреди на кариерата? Тя ако вади добри песни, ако вади хитове, ако прави добри клипове, ако си води добре участията...какво я бърка , че някой друг е направил нещо?

Просто Камелия си прави реклама на чужд гръб, както прави всеки път. Напоследък около нея само скандали, само сеири, нищо за песни, клипове и пеене.

Сподели в други сайтове

Ти вярваш ли,че тя наистина се е загрижила за бизнеса?1000%20(20).gif

Аз-не,просто иска да си направи реклама на гърба на хитови и обичани колежки-Преслава,Андреа и сие,както и болните й места-Деса,Азо и Глория.Вечно ощетяваната и мразената от всички Камелия 1000%20(10).gif

Тя използва "бизнеса" и нейната "загриженост към него" като оправдание,за да ги очерни...Защо ли толкова години не чух една лоша дума или обсъждане на кариери от Преслава и Гло например,а нехитови в този момент(забравяме старите им лаври) певици като Кама и Ивана плюят ?

Сподели в други сайтове

Да, хората не обичат да ги лъжат.

Ти вярваш ли,че тя наистина се е загрижила за бизнеса?1000%20(20).gif

Аз-не,просто иска да си направи реклама на гърба на хитови и обичани колежки-Преслава,Андреа и сие,както и болните й места-Деса,Азо и Глория.Вечно ощетяваната и мразената от всички Камелия 1000%20(10).gif

Тя използва "бизнеса" и нейната "загриженост към него" като оправдание,за да ги очерни...Защо ли толкова години не чух една лоша дума или обсъждане на кариери от Преслава и Гло например,а нехитови в този момент(забравяме старите им лаври) певици като Кама и Ивана плюят ?

Ами според мен може и да се е загрижила за бизнеса? Не е невъзможно човек да изпитва такива чувства, при някои хора чувството за справедливост е по-изострено.

Сподели в други сайтове

Ами според мен може и да се е загрижила за бизнеса? Не е невъзможно човек да изпитва такива чувства, при някои хора чувството за справедливост е по-изострено.

Съмнявам се и преди е имало кардинални проблеми в бизнеса,но тя не говорила по тези теми,сега защо го прави,нима 2007-2008,че и преди това не е имало проблеми в чалгата?! :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Съмнявам се и преди е имало кардинални проблеми в бизнеса,но тя не говорила по тези теми,сега защо го прави,нима 2007-2008,че и преди това не е имало проблеми в чалгата?! :mf_surrender:

Щото сега има повече време за това. :1000 (29): А и наистина тогава няма такива проблеми, особено около наградите.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...